Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 7 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Θέλοντας να ξεκινήσω με το δεξί τον καινούριο χρόνο έκλεισα την σονια για 1.5 ώρα σε χοτελ του Φαλήρου,καθώς οι επιλογές ήταν περιορισμενες για σήμερα τα μεσάνυχτα και είχα διαβάσει καλές κριτικές στο σαιτ.Αλλα το ραντεβού ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς καθώς αργησε να ερθει μίση ώρα απ την προκαθορισμενη ωρα καθώς όπως μου είπε η τηλεφωνήτρια ερχόταν απ τα βόρεια και είχε πολύ κίνηση στον δρόμο(λίγο δύσκολο να άργησε μόνο για αυτον τον λόγο,μάλλον κάτι άλλο έγινε Εμμμμ),για μια στιγμή σκέφτηκα να το ακυρώσω επειδη πρώτη φορά μου συνέβη αυτό άλλα για σήμερα τα μεσάνυχτα οι επιλογές ήταν περιορισμενες.
Όταν έφτασε μου ζήτησε συγγνώμη και ανταλλάξαμε ευχές για το νέο ετος.Η εμφάνιση της ήταν καλούτσικη,διαφορετική απ τις φώτο κυρίως στο σώμα το οποίο ήταν κάπως χαλαρό με μικρο νερουλό βυζί πεταχτό κωλαράκι και το πρόσωπο της είχε μεσογειακά χαραχτηριστικα, έμοιαζε περισσότερο για ιταλιδας παρά για ουκρανεζας Έρωτας.Η συμπεριφορά της ήταν τσαχπίνικη απ το πρώτο λεπτό και ευχάριστη με χαμόγελο και νάζι,σαν να την γνώρισα σε κλαμπ και μετά το φλερτ πήγαμε σε χοτελ
Στην συνεχεία την ξάπλωσα στο κρεβάτι και αρχίσαμε τις περιπτύξεις με βαθιά γλωσσοφιλα γλυψιματα εκατέρωθεν με την σονια να με πιάνει σφικτά με όλη της την δύναμη απ το σβέρκο σπρώχνοντας προς το μέρος της για να την φιλήσω πιο βαθιά,έτσι συνεχίστηκαν τα προκαταρκτικα με πάθος και ένταση γλυφοντας τα βυζάκια της Γλώσσα και με αυτήν έχοντας καβαλήσει εμένα από πάνω να με γλύφει στον λαιμό μου και στα αυτιά
Όλο αυτό το σκηνικό το οποίο ήταν και κάπως θεατρινισκο καθώς οι αντιδράσεις όταν την έγλυφα ήταν κάπως υπερβολικές(πρέπει να την άκουσε όλο το χοτελ Ντροπή) με καύλωσε για τα καλά έτσι της είπα να μου βάλει προφυλαχτικο και ξεκίνησα να την γαμάω με αυτήν απο πάνω όπου συμμετείχε με πάθος χοροπηδώντας πάνω φωνάζοντας δυνατά,στην συνέχεια την πήρα στα 4 σφυροκοπωντας δυνατά και δίνοντάς σφαλιάρες στα κωλομέρια της με αυτήν να μου λέει γάμα με πιο δυνατά στα αγγλικά Ναι! ,έτσι τελείωσα μετά από κανένα 10λεπτο σε αυτή την στάση.
Ντουζάκι και απ τους δυο μας συζητησουλα για διάφορα θέματα πίνοντας το κρασάκι μας με την σονια να ειναι εξαιρετικα ανετη στην συζητηση με καλά αγγλικά.Ξεκινημα δεύτερου γύρου με πιπα η οποια ηταν καλη,τον ρούφαγε με μανια και προσπαθουσε να τον καταπιει οσο περισσότερο μπορουσε,ξανα ιπασια και στα 4 οπου ειναι η αγαπημένη της στάση και τελείωμα στο στοματάκι όπου δεν τα εφτυσε αμέσως στο μπάνιο καθώς τα ρούφηξε όλα και δεν άφησε να πάει σταγόνα χαμένη.Ξανα ντουζακι και αποχαιρετεστηριο ρουφηχτο γλωσσοφιλο με την σονια να μου λει οτι με περιμένει να την ξαναπάρω καθώς της αρεσε το ραντεβου μας ΈρωταςΈρωτας.
Συμπερασματικα,η σονια ξέρει να προσαρμοζεται στα θέλω του πελάτη είναι έξυπνη κοπέλα με χιούμορ και με ευχάριστη ενέργεια την οποία την μεταδίδει στον πελατη.Επισης είναι πολύ καθαρή καθως έκανε 3 φορές ντουζ και πλύθηκε με λιστεριν στο τέλος αλλα εχω κάποιες ενστάσεις οι οποίες είναι οτι η συμμετοχή της είναι κάπως φεικ, καλο θα ήταν να κόψει τα υπερβολικά βογγητά και στην αρχή θεωρώ ότι επίτηδες μου εφαγε κάποια λεπτά κανοντας περιπου 10 λεπτα ντουζ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
210€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
mihla
Γλομπεάρχης
194
Πόντοι:
30.298
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 LanciaRallye037, mad_max, doc_lin και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιανουαρίου, 2017
Καλησπέρα σήμερα πήγα με το κοριτσι παρα πολύ καλο τσιμπουκι θελει λιγο προσοχη με την ωρα είναι πολύ γλωσοκοπανα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1