Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 10 10
Call-Girls
19261
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χωρίζω τις γυναίκες στις εξής κατηγορίες :
16-20 teen, 20-30 woman, 30+ milf, 40+ cougar, 50+ condor, 60+ granny
Η Bianca είναι 30+ (δικος μου υπολογισμος) οπότε είναι milf και έπρεπε να υπάρχει μια σχετική ενημέρωση από τους προηγούμενους . Το δικό μου target group είναι 25- . Πρόσωπο ελαφρώς σπασμένο, σωμα ελαφρως χαλαρωμένο.
Καλό service, εχει κανει πολλα χιλιόμετρα, ξερει πως να φερθει και πως να γαμηθει, δε χρειαζεται ξεκλείδωμα και σιγουρα οποιος την παρει θα περασει καλα απλα πρεπει να ξερουμε και τι παίρνουμε. Ξερει καλα αγγλικα και πιανει την κουβεντα αλλα σταματάει όταν πρεπει, μου αρεσε ο χαρακτήρας της και η τρελα που κουβαλάει. Ενεργη συμμετοχη στον αγωνα ,πολλες εναλλαγες στασεων, επαιρνε πρωτοβουλίες, φωναζε, εχυνε;(δεν παιρνω ορκο για καμία, αλλα ετσι φανηκε).
Τις φωτογραφιες τις κοβω πενταετιας και βαλε
Fair price θα ηταν τα 100€ (Αν σκεφτεις ότι με 140 παιρνεις τις καινούριες μουναρες του γραφειου που είναι και πιτσιρικες!!!!!!!!!!!!)
Ξαναλεω ότι περασα καλα , ηταν η πρωτη μου φορα με milfara , αλλα δε θα ξαναπαιρνα.
PS: ευχαριστω οσους γραφουν κριτικες αλλα να προσπαθουμε να ειμαστε οσο περισσοτερο αντικειμενικοι μπορουμε
16-20 teen, 20-30 woman, 30+ milf, 40+ cougar, 50+ condor, 60+ granny
Η Bianca είναι 30+ (δικος μου υπολογισμος) οπότε είναι milf και έπρεπε να υπάρχει μια σχετική ενημέρωση από τους προηγούμενους . Το δικό μου target group είναι 25- . Πρόσωπο ελαφρώς σπασμένο, σωμα ελαφρως χαλαρωμένο.
Καλό service, εχει κανει πολλα χιλιόμετρα, ξερει πως να φερθει και πως να γαμηθει, δε χρειαζεται ξεκλείδωμα και σιγουρα οποιος την παρει θα περασει καλα απλα πρεπει να ξερουμε και τι παίρνουμε. Ξερει καλα αγγλικα και πιανει την κουβεντα αλλα σταματάει όταν πρεπει, μου αρεσε ο χαρακτήρας της και η τρελα που κουβαλάει. Ενεργη συμμετοχη στον αγωνα ,πολλες εναλλαγες στασεων, επαιρνε πρωτοβουλίες, φωναζε, εχυνε;(δεν παιρνω ορκο για καμία, αλλα ετσι φανηκε).
Τις φωτογραφιες τις κοβω πενταετιας και βαλε
Fair price θα ηταν τα 100€ (Αν σκεφτεις ότι με 140 παιρνεις τις καινούριες μουναρες του γραφειου που είναι και πιτσιρικες!!!!!!!!!!!!)
Ξαναλεω ότι περασα καλα , ηταν η πρωτη μου φορα με milfara , αλλα δε θα ξαναπαιρνα.
PS: ευχαριστω οσους γραφουν κριτικες αλλα να προσπαθουμε να ειμαστε οσο περισσοτερο αντικειμενικοι μπορουμε
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
μπορει για καποιον να ειναι milf μια απο 35+
πως να το κανουμε δλδ
μη γραφουμε οτι θελουμε
Από Wikipedia
Και συμφωνω στο να μη γραφουμε ότι θελουμε
εισαι σωστος
οποιος απο δω και περα θελει να κανει ραντεβου για να μη σε μπερδευουμε θα πρεπει να μπαινουμε στη wikipedia να ενημερωνομαστε και μετα να κανουμε ραντεβου για να μη σε μπερδευουμε και εσενα
συμφωνω απολυτα
ας μη γραφουμε οτι θελουμε