Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 117 10
Call-Girls 236121
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Δεν νομιζω οτι ειμαι ο μόνος που εχω ονειρευτεί την όμορφη γειτόνισσα που έρχεται για να ζητήσει ταχα μου κατι και το πράγμα εξελίσσεται σε τρελό σεξ. Παντως εγω, όταν είδα τη Λιζα, σκέφτηκα αμέσως αυτο. Τι υπέροχο μουνακι, με το σουπερ ροζ μίνι του, τις γόβες του και τις ποδάρες του ειναι αυτο; Όντως το πρόσωπο δεν ειναι το δυνατό της σημείο. Αλλα ειναι παρα πολυ συμπαθητικό.. Και το σώμα της; Για το γούστο μου καταπληκτικό. Υπέροχο. Μικρό βυζι, που εμένα δεν με χαλάει καθολου, κωλος πραγματικό ποίημα, ποδάρες, κοιλιά λεία και ολα οςα δείχνουν οι δυο φωτογραφίες που ειναι ακριβεστατες. Και το βασικότερο; Τρελή επικοινωνία, φοβερή συμμετοχή, φιλια, πίπα σεμιναρίου και ολα οςα περιμένεις να βρεις και πολυ, παρα πολυ, σπάνια τα βρίσκεις αλλου. Ειναι τελεια λοιπον; Οχι βέβαια, δεν υπάρχει το τέλειο. Αλλα σε αυτα τα χρήματα , με αυτη την εμφάνιση και αυτη τη συμπεριφορά, ειναι ακριβώς αυτο που ονειρεύομαι. Να ειςαι καλα κοριτσάρα μου και να συνεχίσεις ετσι.
Υ.Γ. Πλήρωσα κωλο, αλλα δεν πήρα γιατι δεν προλάβαινα. Κωλος δουλεμένος , έτοιμος και προκλητικός!. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Ανώτερος
64
Πόντοι:
8.565
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iraklis 53, manos230, HONDACRV και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2016
Τι εννοείς πλήρωσες κώλο
Τον χρεώνει;
30 Αυγούστου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οι τιμές της είναι, από όσο ξέρω, 80 το απλό 100 πρωκτικό. Εγώ πλήρωσα 100.... Αυτά!
15 Σεπτεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ας δώσει κάποιος τηλ pm. SosΝαι!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3