Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επιστροφή μετά από διακοπές στην εξοχή και λόγω έλλειψης γυναικείας παρέας οι καυλες έχουν βαρέσει κόκκινο οπότε λέω τι να κάνω ας πάρω τη Κατερίνα να ξεδωσω λίγο.
Έχω συναντηθεί μαζί τής αρκετές φορές αλλά αυτή τη φορά δεν φανταζόμουν τη με περίμενε με είχε ενημέρωση κιόλας για τα καινούργια βυζια και ειχα λίγη αγωνία μπορώ να πω. Κανονίζουμε στο Bill για το οποίο θα γράψω και κριτική έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος .
Τακτική η πόρτα και να σου το καυλακι με αρπάζει και με φιλαει με λυσσα γδυνεται μένω κάγκελο βυζαρες τέλειες μου λέει πάμε για μπανακι παρέα εγώ δεν έχασα την ευκαιρία βέβαια μπαίνουμε μαζί. Γονατιζει στη ντουζιέρα και μου κάνει την καλύτερη πιπα που μου έχουν πάρει στη ζωή μου κυριολεκτικά κοντεψε να σπάσει ο πουτσος μου καταλήγουμε στο κρεβάτι που έγεινε πολεμος είχε από ότι μου είπε τρελές καυλες γιατί είχε καιρό να γαμηθει από πάνω μου στα 4 με αρκετές εναλλαγές στασεων μετά από κάνα 40λεπτο σφυροκοπιμα σίγουρα εχυσε της με λέει που θες να τα πάρω στο στοματακι σου της λέω αφού της τα έδωσα πήγε στο μπάνιο να τα φτυσει και εγώ προσπαθουσα να συνέλθω. Κάτσαμε τα είπαμε λίγο περι ανεμων και υδάτων αποχαιρετηθήκα με μέχρι την επόμενη φορά.
Γενικός δεν γράφω δεύτερη κριτική εύκολα αλλά στην προκειμένη περίπτωση η Κατερίνα το αξίζει

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Ν
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, malkotto_94, muffer35 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2016
Γύρισες απο διακοπές αγαμητος με τις καβλες να Βαράνε κόκκινο και σφυροκοπάγες 40 λεπτα μεχρι να χύσεις Χμμμ;
Ρε τι αλλο θα ακούσουμε εδώ μεςα Κεφάλι σε τοίχο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1