Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 25 10
Call-Girls
33657
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ξαφνικά μιας και η λίμπιντο είχε πιάσει ταβάνι
Η Tina είναι ένα αδύνατο και μικροκαμωμένο σχετικά κορίτσι, το πολύ 1,70 , και λιγότερο, με καλοφτιαγμένο στήθος, ωραία πόδια με γυμνασμένους τετρακέφαλους, και ωραία μάτια .
Καταπληκτικό κορμί , όπως μου αρέσει με την κλασική ρωσική φάτσα(Στρογγυλό πρόσωπο ) που μου προκαλεί τρομερές καύλες .
Αγγλικά τα βασικά , συνεννοηθήκαμε περισσότερο στα ρωσικά με τα λίγα που ξέρω.
Στο sex ήταν ενεργητική έπαιρνε και αυτή πρωτοβουλίες , και γαμηθήκαμε δυνατά για μια ώρα με 2 μπαλάκια , με επικό χύσιμο στην πλάτη της όπου μετά τρέχαν τα χύσια μεχρι την κωλοτρυπίδα .
Το ωραίο της υπόθεσης που με έφτιαξε περισσότερο ήταν στο sex μιλούσε συνεχώς στα ρωσικά και αυτό με καύλωνε περισσότερο
Απο τα καλά κομμάτια του γραφείου.
Η Tina είναι ένα αδύνατο και μικροκαμωμένο σχετικά κορίτσι, το πολύ 1,70 , και λιγότερο, με καλοφτιαγμένο στήθος, ωραία πόδια με γυμνασμένους τετρακέφαλους, και ωραία μάτια .
Καταπληκτικό κορμί , όπως μου αρέσει με την κλασική ρωσική φάτσα(Στρογγυλό πρόσωπο ) που μου προκαλεί τρομερές καύλες .
Αγγλικά τα βασικά , συνεννοηθήκαμε περισσότερο στα ρωσικά με τα λίγα που ξέρω.
Στο sex ήταν ενεργητική έπαιρνε και αυτή πρωτοβουλίες , και γαμηθήκαμε δυνατά για μια ώρα με 2 μπαλάκια , με επικό χύσιμο στην πλάτη της όπου μετά τρέχαν τα χύσια μεχρι την κωλοτρυπίδα .
Το ωραίο της υπόθεσης που με έφτιαξε περισσότερο ήταν στο sex μιλούσε συνεχώς στα ρωσικά και αυτό με καύλωνε περισσότερο
Απο τα καλά κομμάτια του γραφείου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα