Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 54 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
“Aspidis genus, quae Isidi sacra erat…”.

Μια οφειλόμενη, ετεροχρονισμένη κριτική για τη Νάγια, καθώς δεν συνηθίζω να γράφω. Όχι, βέβαια, ότι πρόκειται να προσθέσω εδώ κάτι καινούργιο ή διαφορετικό, στα όσα θετικά έχουν ήδη περιγραφεί σε προηγούμενες κριτικές, αλλά θεωρώ, ότι αξίζει να κατατεθεί μια ακόμα μαρτυρία «ιδίοις όμμασι και ...σώμασι», που επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές: ότι δηλαδή, η κοπέλα, δεν είναι απλώς άλλη μια παρουσία στον χώρο, αλλά ότι είναι όντως ιδιαίτερα ξεχωριστή και μοναδική σε αυτό που κάνει, δίνοντας αξία σε κάθε στιγμή της συνάντησης, με αφοσίωση στην ικανοποίηση του παρτενέρ, αποζητώντας ταυτόχρονα και τη δική της ευχαρίστηση. Eξυπακούεται, φυσικά, ότι εκτός από την κατά περίπτωση χημεία, ισχύει και εδώ ο γενικός κανόνας του «all what you give is what you get» και σίγουρα, όποιος αφιερώσει χρόνο και ασχοληθεί όμορφα και ποιοτικά με την κοπέλα, ανταμοίβεται πλουσιοπάροχα, και μάλιστα, στο πολλαπλάσιο.

Στο δια ταύτα, τώρα. Η συνάντηση, έλαβε χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο των βορείων προαστείων. Η κοπέλα έφτασε στην καθορισμένη ώρα. Με το άνοιγμα της πόρτας, αντίκρυσα μια ψηλή μελαχροινή γυναικάρα, ιδιαίτερα περιποιημένη με προσεγμένο βάψιμο, ντυμένη με ενα ωραίο μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε την κορμάρα της, φορώντας ψιλοτάκουνες γόβες. Η κοπέλα σε κερδίζει αμέσως με το λαμπερό χαμόγελο και εκείνο το ακαταμάχητο, εκφραστικό βλέμμα της, ενώ ως συνολική παρουσία αποπνέει θετική αύρα και άνεση.
Δεν χρειάστηκε να «σπάσει ο πάγος» διότι από την πρώτη στιγμή είχα την εντύπωση ότι βρέθηκα με μια παλιά γνώριμη που είχα καιρό να συναντήσω. Αφού παραγγείλαμε τους καφέδες μας, συζητήσαμε για διάφορα, και στην πορεία της κουβέντας διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια ευχάριστη κοπέλα με δυνατή προσωπικότητα (έστω και αν κρατά γενικώς χαμηλούς τόνους), με χιούμορ και ευφυΐα. Επίσης, ένα ακόμα προτέρημα, που διέκρινα, είναι ότι ξέρει να ακούει τον συνομιλητή της, δίχως να αναλώνεται σε εκείνη την ακάτασχετη φλυαρολογία -δείγμα, συχνά, νευρικότητας, άμυνας και αμηχανίας- που σίγουρα αρκετοί από εμάς, έχουμε συναντήσει, σε κοπέλες του χώρου.
Μετά από το social, ακολούθησε διακριτική αποχώρηση στο μπάνιο για φρεσκάρισμα, και επανεμφάνιση εντός ολίγων λεπτών με ένα πολύ ωραίο σετ μαύρων εσωρούχων (αγαπημένο μου χρώμα). Έχασα τη μπάλα, κυριολεκτικά, με αυτά τα λαχταριστά, προκλητικά πεταχτά και αυθάδικα οπίσθια, που είναι σαφώς το πιο δυνατό σημείο και συγκεντρώνει, δικαίως, επάνω του, όλη την προσοχή. Αλλά, πραγματικά, ποιός στραβός δεν θέλει το φώς του;
Στο σημείο αυτό, επιπροσθέτως, αξίζει να αναφέρω, ότι με εξέπληξε θετικά και το στήθος της Νάγιας μετά την προσθετική (παρότι δεν είμαι βυζολάγνος) μιας και απ’ τις φωτογραφίες είχα αρχικά μια επιφύλαξη ως προς το μέγεθος. Το στήθος, λοιπόν, σε σχέση με τον σωματότυπο δένει αρμονικά και σίγουρα απογειώνει το σύνολο της εμφάνισης. Επίσης, ως υφή, επιτεύχθη πολύ καλό αποτέλεσμα από τον καλλιτέχνη, χωρίς να υπάρχει αυτή η γνωστή ενοχλητική σκληρότητα. Μιλώντας εδώ για αισθητικές παρεμβάσεις, θα ήθελα επίσης να σημειώσω ότι διέκρινα ορισμένα διακριτικά tattoos, εκ των οποίων, το ένα –το μεγαλύτερο και εμφανώς παλαιότερο- χρειάζεται αποκατάσταση, ενώ η εξερεύνηση των δύο piercings (στη γλώσσα και κάτω χαμηλά) μου άφησε οπωσδήποτε μια ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση.
Το παιχνίδι ξεκίνησε, αμέσως στα όρθια με βαθιά και αισθησιακά γλωσσόφιλα, και ακολούθως οδηγηθήκαμε στον κυρίως αγωνιστικό χώρο. Αυτά που ακολούθησαν, σε επίπεδο έντασης, έκτασης, πάθους, ενέργειας και ηδονής ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και είναι δύσκολο να περιγραφούν με απλά λόγια. Επιγραμματικά και δίχως να επεκταθώ σε πολλές λεπτομέρειες, καθώς έχουν ήδη αναφερθεί άλλοι συνάδελφοι, σημειώνω: εξαντλητικό και μαραθώνιο στοματικό, με σχεδόν βουλιμικό deepthroat, με επίμονους πνιγμούς, και αφοσιωμένη περιποίηση της ευρύτερης περιοχής. Λατρεύει και η ίδια να της κάνουν καλό στοματικό, με έμφαση στην όπισθεν, όπου ηδονίζεται στο έπακρο. Είναι πολύ ερεθιστικός ο τρόπος που «φορτώνει» καθώς μιλάμε για μια πολύ θερμή γυναίκα που εκδηλώνει δυνατά το πάθος της και σε κάθε στιγμή της συνεύρεσης, είναι διαρκώς παρούσα, συγκεντρωμένη και σε ετοιμότητα, με ωραίες εμπνεύσεις, και με προσαρμοστικότητα στη ροή του παιχνιδιού. Το στήσιμό της στα τέσσερα, εκστατικό, ενώ η συμμετοχή και η αντοχή της στο απαιτητικό και μακράς διαρκείας anal (με το απαραίτητο dirty talking) είναι υποδειγματική, προσφέροντας απόλυτη ικανοποίηση σε κάθε έμπειρο παίκτη. Σαν ωραία και χαλαρωτική παρένθεση, ανάμεσα στα ημίχρονα, αξίζει να αναφερθεί το κοινό μπανάκι μας με το σχετικό μασάζ, και οι στιγμές ανάπαυλας, αγκαλιά στο κρεβάτι, προτού ριχτούμε ξανά στη μάχη. Η κοπέλα, όπως σωστά έχει αναφερθεί, μπορεί άνετα να ανταποκριθεί σε ό,τι της ζητηθεί και να εκπληρώσει επάξια τις επιθυμίες του παρτενέρ, σε όποιον ρυθμό ή mood επιθυμεί, με υψηλή ευσυνειδησία και διάθεση, διότι δεν είναι απλώς μόνο ζήτημα σωστού επαγγελματισμού, αλλά κυρίως, διότι η κοπέλα καταθέτει ψυχή σε αυτό που κάνει και σέβεται τον άνθρωπο που έχει απέναντί της.

Σίγουρα μια κορυφαία συναντήση με τη Νάγια, που σίγουρα θα επαναληφθεί, σε πρώτη ευκαιρία, έχοντας επιπροσθέτως στα υπόψη μου, οπωσδήποτε και μια δοκιμή σε «tricycle» με κάποια από τις φίλες της, όπου υποψιάζομαι ότι εκεί θα δίνει τα απόλυτα ρέστα…

Καλά να περνάμε παίδες και να απολαμβάνουμε έντονα την κάθε στιγμή. Δεύτερη ζωή δεν έχει.

ΥΓ. Λόγω περιορισμών στη βαθμολογία, από το σύστημα, παραθέτω εδώ την επιθυμητή (αν και για μένα η εμπειρία με κάθε κοπέλα, δεν αποτιμάται αποσπασματικά με βαθμούς, αλλά βιώνεται συνολικά και ποιοτικά, έχοντας σαν τελικό ισολογισμό την γενική αίσθηση που σου απομένει). Έστω, λοιπόν:

Εμφάνιση (πρόσωπο): 8, Εμφάνιση (σώμα): 9, Γενική συμπεριφορά: 10, Επικοινωνία: 9, Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 10, Σχέση απόδοσης/τιμής: 9.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
3 ώρες
Κόστος
400€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
ΔΜ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 vltepdr, PSAXTIRI, borbi2525 και 36 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαΐου, 2016
Καλά δεν συχαίνεσται να γλυφοκωλιάζεται πουτάνα?
06 Μαΐου, 2016
Άψογος φιλε μου...Καπέλο
06 Μαΐου, 2016
"Καλά να περνάμε παίδες και να απολαμβάνουμε έντονα την κάθε στιγμή. Δεύτερη ζωή δεν έχει"
Καπέλο
06 Μαΐου, 2016
Ρεσιτάλ από τον αγαπητό Popov!Πάντα τέτοια φίλε και περιμένουμε κι άλλες κριτικές με όλες τις "λεπτομέρειες"!
06 Μαΐου, 2016
Πολύ καλή κριτική!!!Καπέλο
06 Μαΐου, 2016
Κριτικέ popov, εσύ που είσαι κοσμογυρισμένος, τι κατάλαβες τελικά, είναι Αλβανίδα η κοπέλα ;
ΠΛ
ΠαΛούκι Λουκ
07 Μαΐου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Με τέτοια τρίωρη βίζιτα, θα την έλεγα, ίσως, Αρμένισσα, αν και στη συνέπεια, μου φάνηκε περισσότερο Εγγλέζα (όχι όμως και Σκωτσέζα, διότι μου δόθηκε χωρίς τσιγκουνιές). Τώρα στη φινέτσα και στους τρόπους, μου έκανε για Γαλλίδα, αλλά στην αφοσίωση και στην περιποίηση, θα έλεγα ότι είναι σίγουρα Ανατολίτισσα. Βέβαια, με τέτοια οπίσθια και τόσο πάθος, μπερδεύτηκα πιο πολύ, και άρχισα να πιστεύω ότι είναι τελικά μια Λατίνα (Cοlombiana). Ματάκι

ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
07 Μαΐου, 2016

ΈρωταςΈρωτας
08 Μαΐου, 2016

"Με τέτοια τρίωρη βίζιτα, θα την έλεγα, ίσως, Αρμένισσα, αν και στη συνέπεια, μου φάνηκε περισσότερο Εγγλέζα (όχι όμως και Σκωτσέζα, διότι μου δόθηκε χωρίς τσιγκουνιές). Τώρα στη φινέτσα και στους τρόπους, μου έκανε για Γαλλίδα, αλλά στην αφοσίωση και στην περιποίηση, θα έλεγα ότι είναι σίγουρα Ανατολίτισσα. Βέβαια, με τέτοια οπίσθια και τόσο πάθος, μπερδεύτηκα πιο πολύ, και άρχισα να πιστεύω ότι είναι τελικά μια Λατίνα (Cοlombiana). Wink"

Προσκύνημα Αναπόσπαστο κομμάτι της εντυπωσιακής κριτικής!
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9