Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 54 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
... Χαμόγελο .. αρχιζω με χαμόγελο γιατι έτσι έφυγα από το ραντεβου ... Χαμόγελο... Γεια σας μάγκες με συνέχεια των κριτικών που χρωστάω .... - Να ξεκινήσω με τον τίτλο Μarc Dorcel #2, αναφέρεται εννοείται στο κορίτσι και στην εμφάνισή της διότι είναι σαν να βλέπεις ηθοποίο σε ταινία του Dorcel όταν εμφανίζεται με τον αέρα - εμφάνιση , βάψιμο κτλ .... (το γιατι γράφω νούμερο 2 - είναι διότι νούμερο ένα είχα ονομάσει άλλη θεά της πιάτσας σε άλλη παλαιότερη κριτική ΓλώσσαΓλώσσα ... ),
Λοιπόν ας τα πάρουμε με την σειρά για να μην σας ζαλίζω , περίμενα και εγω σαν καλό παιδί ... μην πω κάτι άλλο ... pm από την φίλη μας για να κανόνίσουμε ... μετά από αρκετό καιρό μπορώ να πω ήρθε το pm και μπήκαμε στο παιχνίδι Ματάκι .... πραγματικά είναι σοφό το ρητό που λέει κάλλιο αργά παρά ποτέ , το καλό πράγμα αργεί να γίνει κτλ. , διότι η κοπέλα είναι άλλο πράγμα ..... ειλικρινά ..... λεπτομέρειες παρακάτω,
Το ραντεβού κείστηκε μια Κυριακή αργα σε hotel των Β.Π .... εμφάνιση γυναίκας κανά τέταρτο πριν το ραντεβού με φόρεμα μαύρο κολλητο , γόβα στιλετο , και βαψιμο φουλ ... Γλώσσα ... εμφανιση πολύ καλή όπως επίσης και η πρώτη επικοινωνία και επαφή για να σπάσει ας το πούμε ο πάγος. Φιλικότατη ευγενέστατη, μαγκάκι γενικότερα και ιδιαίτερα ευδιάθετη και ορεξάτη ... μπαίνει μες στο μπανιο για να ετοιμαστεί και σε κανα 5 λεπτο εμφανίζεται με ένα κορμάκι - φορμάκι (δεν ξέρω τι στο πούτσο ήταν) τόσο κολλητό που δεν πηγαινε άλλο, με κάλτσες μέχρι γόνατο (διχτυ) και στρινγκάκι όλα τα λεφτά ..... Το πρόσωπο για μένα είναι πολύ καλό - πρόστυχο όσο πρέπει και χαμόγελο φοβερό .... το μαλλί είναι πίσσα μαύρο ακόμη κάτι που προσωπικά μου αρέσει και αφήνω για το τέλος το σώμα το οποίο είναι πραγματικά πάρα μα πάρα πολύ καλό με κώλο απλά τέλειο ... σφιχτό πέτρα και πεταχτό .... το στήθος όπως όλοι ξέρουν 2,5 - 3αρι φτιαχτό ...
Έχουν γράψει πάρα πολλοί για την Νάγια οπότε δεν θέλω να γράφω τα ίδια απλά θέλω να πω τα εξής ... όσον αναφορά τις επιδόσεις της επί το έργο ... :
Από την στιγμή που μπεί στο δωμάτιο είναι έτοιμη για όλα , είναι συγκεντωμένη 100% και σου προσφέρει ότι ζητήσεις ... αν θες να πηδάς επί 1 ώρα και 45 λεπτά συνεχόμενα δεν θα πει όχι και θα κάνει και το κάτι παραπάνω ... είναι πραγματικά όλα τα λεφτά ...
Τι να πούμε για στοματικό ? , τρελαίνεται και το δείχνει , μπορεί να σε γλύφει επί μία ώρα συνεχόμενη και να πιπώνει ...
Για το σεξ? , Σε καθοδηγθεί αν δεν το κάνεις εσύ, και είναι πραγματικό sex machine.. non stop ... θέλεις gfe mode? το έχεις , θέλεις pse mode ? το έχεις .... διαβάζω ότι κάνει και τρίο ... πιστέυω πραγματικά oτι η γυναίκα δεν υπάρχει ...
Για μένα το κυριότερο είναι ότι σέβεται τον άλλον και τα χρήματα που διαθέτει στο 1000%, γιατί είναι αλήθεια πως τα 115 € την ώρα και 140 € την ώρα (με anal) δεν είναι και λίγα ,( ειδικά και η συγκεκριμένη που κάνει μόνο δίωρα ραντεβού) ... αλλά πως να το κάνουμε ρε μάγκες είναι VFM με αυτά που προσφέρει, απο τις καλυτερες παρουσίες που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα ....

Λοιπόν να περνάτε και να γαμάτε καλά .. το μωρό είναι το κάτι άλλο και το προτείνω ανεπιφύλακτα .... Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 15, 2016
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
230€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
21
Πόντοι:
966
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, Apate, lahm και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Απριλίου, 2016
Ωραίος! Πάντα τέτοια σου εύχομαι και πιο εμπλουτισμένα Ματάκι Καπέλο
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 136408
16 Απριλίου, 2016
Μια χαρα η κριτικη συναδελφε, μου κανει εντυπωση ομως πως και ΔΕΝ πηρες το φουλ προγραμμα με πρωκτικο? ΔΕΝ πιστευω οτι τα 50Ε εξτρα να ηταν παραγοντας αποτροπης..?
Αφενος το πρωκτικο ειναι το κυριοτερο ατου της, και εσυ ο ιδιος γραφεις οτι ο κωλος της ειναι σουπερ, αλλα και παιρνεις προγραμμα με πρωκτικο μεσα στα αλλα ραντεβου που εκλεινες (οταν προσφεροταν), π.χ. με Μαριαλενα, μολις το προηγουμενο δηλαδη.
16 Απριλίου, 2016
Έτσι όπως τα περιγράφεις τυπε, μου φαίνεται οτι και λίγα παιρνει Ναι!
25 Απριλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πως τη βρίσκουμε ρε παιδιά;σε μηνύματα στον τοίχο δεν απαντάει ποτέ
04 Μαΐου, 2016
Ρε παιδιά επειδή είμαι καινούριος μπορεί να μου στείλει κάπιος το τηλ της σε pm?
13 Μαΐου, 2016
παιδιά μπορεί να μου στείλει κάποιος το τηλ της σε pm .ευχαριστώ Κουλ
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6