Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 174 10
Call-Girls
230984
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετα απο αρκετό καιρό αποχή από το άθλημα και αφού δεν πήρα καμιά απάντηση από κάποιες κυρίες που ούτε και εγώ δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να έχεις για να σου απαντήσουν έστειλα μήνυμα στην Αντζελα.Εύκολη συννενόηση και το ραντεβού κλείστηκε μπαμ μπαμ.Σκάει μύτη το μωρό με μαύρα μποτάκια,κολάν και ένα μπουζάκι που έκανε το στήθος της να φαίνεται ακόμα πιο τούμπανο.Λίγες κουβέντες και βουρ για μπανάκι.Η αλήθεια είναι ότι λίγη γυμναστική θα της έκανε καλό καθώς έχει κάποια σημάδια χαλαρώτητας στο κορμί.Ξεκινάει με την υπέροχη πίπα που ξέρει να κάνει που κατά την γνώμη μου μετά την Μαρίννα είναι η αμέσως επόμενη.Οπώς καταλαβαίνετε δεν χρειαζόταν και πολύ,πέρασμα σκούφου και κατευθείαν στον κώλο.Το μωρό αντέχει και αντέχει και πολύ αυτός που δεν άντεξε ήμουν εγώ και το τέλος ήρθε μέσα της αφού δεν ήθελα να βγώ από κει μέσα.Ντουζάκι κουβεντούλα και ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε και τελείωσε με εκατέρωθεν γλύψιμο και τελείωμα στο στόμα.Όπως έχουν πει και οι προηγούμενοι στο κρεβατι είναι επαγγελματίας και μπορεί να βγάζει μια μικρή ψυχρότητα όμως από την άλλη δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις ανικανοποίητος.Στα διαλείμματα πάντως μια χαρά πήγε η κουβέντα μαζί της για πρώτη φορά συνάντησης.Στην συμπεριφορά,στην επικοινωνία και σχέση απόδοσης τιμής θα έβαζα 8 αλλά δεν με αφήνει το σύστημα.Καλα να περνάτε
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα