Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 20 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συναντηση με την κυρια πριν απο καποιες μερες...λογω γιορτων ειχαν ολες τα τηλ τους κλειστα και τηλεφωνημα στ γραφειο συμπεριφορα αψογη και μεσα σε 45 λεπτα η κυρια ειχε φτασει...χτυπαει η πορτα και βλεπω μια ευχαριστη παρουσια πολυ σεξυ ντυμενη με τις μποτες της και τα αρωματα της..στην αρχη αμηχανια απεφυγε τ φιλι και λεω δεν αρχησαμε καλα..λιγο κουβεντα στην αρχη εσπασε ο παγος μου προτεινε να κανοθμε μπανακι μαζι,,εκει ξεκινησε ο αγωνας παθιαρικα φιλια τσιμπουκι μεχρι τ λαρυγγι ολο μεσα χωρις χερια και τ ωερο ετρεχε...περναμε στο κρεβατιγυρναμε σε 69 την περιποιηθηκα για ωρα και αρχισε να βογγαει και να φτιαχνεται ακουραστη πιπα συνεχιζε ασταματητα ωσπε τελειωσα σε προσωπο και στομα..ενα τσιγαρακι και παλι ξανα ακουραστη πιπα γλψσσοφιλα γλυφομουνι τα παντα ολα...γενικααπο οτι καταλαβα αν την περιποιηθεις ανταποδιδει και γινεται τουρμπο..περασμα λαστιχου και ξεκιναει ο αγωνασ στα 4 στα πλαγια στον καναπε παντου...τ μωρο ανεβαζε στροφες και με παρακαλαγε για ποιο δυνατα...δεν αντεξα εβγαλα καποτα και την εχυσα στα κωλομερια...παλι τσιγαρακι και ειχα σταμπαρει την κωλαρα της..ξεκιναμε με τσιμπουκι αλλα ο χρονοσ τελειωνε...βαρα τ κιν της τι ρωταω τι εγινε μου λεει εχουμε 5 λεπτα..τ πηρε πρεφα οτι ξενερωσα αλλα αυτη εκει επαγγελματιας δεν εφυγε συνεχιζει να με τσιμπουκωνει μεχρι να τελειωσω αλλα δεν..μετα απο κανα 5 λεπτο της λεω αστο την επομενη..μου χαμογελασε μπηκε στ μπανιο ετοιμαστηκε της αφησα τ λεφτα με φιλησε και εφυγε..μια πολυ επαγγελματιας κοπελα που αν την φτιαξεις θα σε φτιαξει και εκεινη...θα την ξανασυναντησω σιγουρα γιατι ειμαι λατρης τ αναλ και μου ξεγλιστρησε...αυτα απο μενα..

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα