Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 211 10
Call-Girls
525557
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πρίν λίγο καιρό η Μαρίνα μου είπε ότι έχει μιά ελληνίδα φιλενάδα με την οποία ταιριάζουνε για παρτούζες
Χθές λοιπόν παίρνω το Μαρινάκι και αφού κλείνω μαζί της, τρώω φλας και την ξαναπαίρνω και την ρωτάω για την φίλη της..."κάτσε να την πάρω και σου λέω" μου απαντά...
Σε 2 λεπτά μου στέλνει μήνυμα " πάμε για παρτούζα"
Τα κορίτσια στην ώρα τους, μπαίνει πρώτα η Μαρίνα με μίνι πανκοντο, ΧΩΡΙΣ κιλότα...και ακολουθεί η Αντιγόνη, φατσούλα γλυκιά, ελληνικό σκαρί με κωλάρα, 2αρι βυζάκι καλό, 1.65, γύρω στα 58 κιλά, με σπαστό μακρί μαύρο μαλάκι...λίγο τρακαρισμένη, αλλά ο πάγος έσπασε γρήγορα όσο πέφτανε τα χοντρά μπαλαμούτια με τη Μαρίνα
Καπάκι ξεκίνησαν διπλό τσιμπούκοδιαγωνισμό ποιά θα τον βάλει βαθύτερα...με νικήτρια την Μαρίνα (έχει και μακρύ λαιμό βλέπετε...). Ακολούθησαν όλες οι στάσεις του γάμα σούτρα, όπου άλλοτε γλύφαμε με την Αντιγόνη τη μουνάρα της Μαρίνας, και΄άλλοτε πηδούσα την Αντιγόνη και μούγλυφε την πούτσα και τ'αρχίδια η Μαρίνα... Χαμός ΣΤΕΡΕΟ πάνω κάτω και δεξια΄-αριστερά απο το κρεβάτι...τέλος 1ου γύρου χαμένος χωρίς να ξέρω σε ποιά τρύπα έχυνα
Μπανάκια και βουρ στο 2ο ημίχρονο μιά απ'τα ίδια όλα διπλά και τρίδιπλα...(κακόμαθα τις τελευταίες μέρες και άντε να ισιώσω τώρα με μία γκόμενα).
Του μεηκ ε λονγκ στόρι σόρτ, πέρασα ΤΕΛΕΙΑ και το VFM ήταν γεμάτο 10αρι!!! Γειά σου γλυκό Μαρινάκι με τη πλακατζού φιλενάδα σου
Χθές λοιπόν παίρνω το Μαρινάκι και αφού κλείνω μαζί της, τρώω φλας και την ξαναπαίρνω και την ρωτάω για την φίλη της..."κάτσε να την πάρω και σου λέω" μου απαντά...
Σε 2 λεπτά μου στέλνει μήνυμα " πάμε για παρτούζα"
Τα κορίτσια στην ώρα τους, μπαίνει πρώτα η Μαρίνα με μίνι πανκοντο, ΧΩΡΙΣ κιλότα...και ακολουθεί η Αντιγόνη, φατσούλα γλυκιά, ελληνικό σκαρί με κωλάρα, 2αρι βυζάκι καλό, 1.65, γύρω στα 58 κιλά, με σπαστό μακρί μαύρο μαλάκι...λίγο τρακαρισμένη, αλλά ο πάγος έσπασε γρήγορα όσο πέφτανε τα χοντρά μπαλαμούτια με τη Μαρίνα
Καπάκι ξεκίνησαν διπλό τσιμπούκοδιαγωνισμό ποιά θα τον βάλει βαθύτερα...με νικήτρια την Μαρίνα (έχει και μακρύ λαιμό βλέπετε...). Ακολούθησαν όλες οι στάσεις του γάμα σούτρα, όπου άλλοτε γλύφαμε με την Αντιγόνη τη μουνάρα της Μαρίνας, και΄άλλοτε πηδούσα την Αντιγόνη και μούγλυφε την πούτσα και τ'αρχίδια η Μαρίνα... Χαμός ΣΤΕΡΕΟ πάνω κάτω και δεξια΄-αριστερά απο το κρεβάτι...τέλος 1ου γύρου χαμένος χωρίς να ξέρω σε ποιά τρύπα έχυνα
Μπανάκια και βουρ στο 2ο ημίχρονο μιά απ'τα ίδια όλα διπλά και τρίδιπλα...(κακόμαθα τις τελευταίες μέρες και άντε να ισιώσω τώρα με μία γκόμενα).
Του μεηκ ε λονγκ στόρι σόρτ, πέρασα ΤΕΛΕΙΑ και το VFM ήταν γεμάτο 10αρι!!! Γειά σου γλυκό Μαρινάκι με τη πλακατζού φιλενάδα σου
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Πές μας όμως 2 λόγια ακόμα για την Αντιγόνη. Μπαίνει με διάθεση στον ρυθμό? Έχει την ίδια ωραία διάθεση με την Μαρίνα? Γλωσοφιλιάζονται καθόλου αυτές μεταξύ τους? Ήταν καθαρή η κοπέλα? Κάνανε οι 2 τους κανένα 69? Σφαλιάριζε η μία την άλλη?
αναρωτιεμαι τοσο τεμπεληδες που ειστε ορισμενοι αν θα γαμησετε ή αν θα αραξετε ξαπλωτοι να περιμενετε τη γκομενα να σας καβαλαει για 1 ωρα...