Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 5 10
Call-Girls
9830
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Είχα αμφιβολίες για την ZARIMA γιατί δεν ήταν ορατό το πρόσωπο , αλλά εμπιστεύτηκα την Ζωή και δικαιώθηκα.
Έφτασε στην ώρα της άνοιξα την πόρτα με ένα σχετικό άγχος για το τι θα συναντήσω , ψηλή κοπέλα , με έντονα ασιατικά χαρακτηριστικά. συστηθήκαμε , και πήγε για ντους το κορίτσι είναι πεντακάθαρο με ωραιο διακριτικό άρωμα .
Αγκαλιές , φιλιά οτι θέλετε είχε ο μπαξές και ζεστάθηκε υπερβολικά το παιχνίδι με την καύλα να χτυπά κόκκινο και για τους δυο .
Ωραία απαλή πίπα όπως μου αρέσει .
Ωραίο sex με πολλές εναλλαγές , έτσι όπως μου αρέσει και τελείωμα στο στόμα της .
Το κορίτσι είναι πάρα πολύ καλό σε σημείο να θεωρώ ότι είναι v.f.m στα 130 euro .
- Vladivostok
- Κοσμογυρισμένη
- Social time πολύ καλό
Πολύ καλή επιλογή στα 130.
Το γραφείο παίζει άνευ αντιπάλου . ΤΕΛΟΣ
Ο Αριθμός έφτασε στο 22 !
Έφτασε στην ώρα της άνοιξα την πόρτα με ένα σχετικό άγχος για το τι θα συναντήσω , ψηλή κοπέλα , με έντονα ασιατικά χαρακτηριστικά. συστηθήκαμε , και πήγε για ντους το κορίτσι είναι πεντακάθαρο με ωραιο διακριτικό άρωμα .
Αγκαλιές , φιλιά οτι θέλετε είχε ο μπαξές και ζεστάθηκε υπερβολικά το παιχνίδι με την καύλα να χτυπά κόκκινο και για τους δυο .
Ωραία απαλή πίπα όπως μου αρέσει .
Ωραίο sex με πολλές εναλλαγές , έτσι όπως μου αρέσει και τελείωμα στο στόμα της .
Το κορίτσι είναι πάρα πολύ καλό σε σημείο να θεωρώ ότι είναι v.f.m στα 130 euro .
- Vladivostok
- Κοσμογυρισμένη
- Social time πολύ καλό
Πολύ καλή επιλογή στα 130.
Το γραφείο παίζει άνευ αντιπάλου . ΤΕΛΟΣ
Ο Αριθμός έφτασε στο 22 !
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος