Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 24 10
Call-Girls 65615
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Με την Αντριανα εχω συνατηθει 3-4 φορες. Ετεροχρονισμενη κριτικη αλλα πρεπει να την γραψω.

Οι συναντησεις εγιναν στο Λακομπα μονοωρες και 1-2 διηρκεσαν περισσοτερο χωρις να χρειαστει να δωσω κατι παραπανω.
Το συστημα δεν μ αφηνει να βαλω ψηλοτερες βαθμολογιες, αλλα αν εξαιρεσεις το μικρο ψιλο-χαλαρο βυζακι της, η κοπελα ειναι δυναμιτης.
Θα περιγραψω μονο μια συναντηση η οποια εχει μεινει στο μυαλο μου.
Μπαινει η κουκλιτσα στο δωματιο,καλοκαιρινη περιοδο, με κοντο ανετο φουστανακι,καλοκαιρινα ψηλοτακουνα, τα υπεροχα γυαλακια της και τρελα κεφια. Χαμογελά και αρχιζουμε να φιλιομαστε απ την εισοδο, με παθος και εχω ηδη φτιαχτει.
Την κολλαω στον καθρεφτη του δωματιου και της βγαζω το φορεμα,ενω με γδυνει κ αυτη. Σε δευτερολεπτα ειναι χωρις εσωρουχα κ αρχιζω να φιλαω κ να την δαγκωνω ελαφρα παντου. Τα φιλια ειναι βαθια με γλωσσα κ τρελη καβλα.
Με μια κινηση την γυριζω με προσωπο στον καθρεφτη, ακομη κολλημενη πανω του, σκυβω κ αρχιζω να της δαγκωνω το κωλαρακι κ τα μπουτακια της.
Η συνεχεια ηταν στο γλυκο της μουνακι, καθως εχει τουρλωσει το κωλαρακι κ τ απολαμβανει. Την εγλειψα για πολλη ωρα, με δαχτυλακι κ στις 2 τρυπουλες της, καθως κ η κωλοτρυπιδα της ειχε μουλιασει. Δεν το χορταινα το κοριτσακι.
Καποια στιγμη αρχιζει να φωναζει κ νοιωθω το στομα μου να γεμιζει υγρα, ενω σπρωχνει το καφαλι μου πανω της.
Παιρνει 2-3 ανασες με γλωσσοφιλιαζει με παθος και μου λεει, η σειρα σου.
Γονατιζει μπροστα μου κ αρχιζει μια απ τις καλυτερες πιπες που μου εχουν παρει ποτε. Να με κοιταει με τις ματαρες της, και να γλυφει απο χαμηλα,να σηκωνεται για γλωσσοφιλο κ να συνεχιζει.
Πρεπει να με τσιμπουκωνε κανα 20λεπτο.
Ειμαι στα ορια κ της λεω να σταματησει για να μην χυσω. Δεν μ ακουει κ συνεχιζει κ μετα απο 1-2 λεπτα αρχιζω να τελειωνω, τραβιεμαι απ το στομα της και τα πρωτα χυσια της γεμισαν εξωτερικα το στομα κ τα χειλη,με βουταει κ με βαζει βαθια στο στομα κ βγαζει κ την τελευταια σταγονα,ρουφωντας δυνατα...
Τα ποδια μου ετρεμαν κ αυτη συνεχιζε..
Το τι ακολουθησε ειναι πανω κατω οτι γραφουν και οι υπολοιποι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
4 ώρες
Κόστος
400€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
gst007ath
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Οκτωβρίου, 2015
Φίλε, ευχαρούμε για την κριτική. Ξέρεις αν είναι στην Αθήνα?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1