Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 42 10
Call-Girls 116854
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καταρχήν λαμβάνοντας υπόψη τους παράγοντες εμφάνισης/διάρκειας/απόδοσης η τιμή είναι πολύ καλή ή και εξαιρετική.
Γενικά η κοπέλα είναι mature θα έλεγα και όχι milf. Έχει κάποια καλά δηλαδή τιμά τα λεφτά, είναι καθαρή, εύκολη στη συνεννόηση και τυπική αλλά θεωρώ ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group.
Έχει σώμα πολύ καλό για mature και πρόσωπο πολύ γλυκό. Στην επαφή προσπαθεί να σε ικανοποιήσει και στην περίπτωσή μου τα κατάφερε. Την θεωρώ ικανή και για gfe.

Τη συνιστώ σε όσους αρέσουν τα mature αλλά μην περιμένετε και την αποκάλυψη. Είναι πάντως εξαιρετική επιλογή και για αυτούς που 15/20 λεπτά ενός studio δεν τους φτάνουν ή/και θέλουν ένα πιο άνετο περιβάλλον ενός ξενοδοχείου.

Αν με αυτά τα λεφτά κάποιος έχει δοκιμάσει πολύ καλύτερο call-girl για μια ώρα, χτυπήστε μου σε ένα pm τα στοιχεία να δοκιμάσω και εγώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαΐου, 2015
στα 60 ευρω μια η δυο μπιστολιες Χμμμ;
03 Μαΐου, 2015
πολύ καλο κ τ μωρο κ τα φραγκα ..παντα τετοια μουτρο
03 Μαΐου, 2015
Εεεεε οχι και μωρο ρε παιδιά.......!!!ΜαλακίαΜαλακία Η θεια ειναι αδελφη του Κριστοφερ λι....!!!Ναι! Μην γραφουμε και Π@@@@@@@ριες.........Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης Ειπαμε συλογικα να καταφερουμε να ριξουμε τις τιμες.... οχι ομως και την ποιοτητα!!!ΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο
Z
z4
04 Μαΐου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν ξέρω τι ψάχνεις να βρεις με 60€ και πόσες άλλες έχεις γνωρίσει στα χρήματα αυτά, αλλά παίζει σχεδόν ίσα με την Μαρίνα60, από άλλο ύψος, στην ίδια όμως ποιότητα.

Αν ξέρεις άλλες καλύτερες σαν πακέτο στα χρήματα αυτά, πες το και σε εμάς να ξεστραβωθούμε, αλλιώς επανάκρουσε πρύμνη ...Κουλ
06 Μαΐου, 2015

2 εννοείται
06 Μαΐου, 2015

εγώ δεν είπα μωρό
06 Μαΐου, 2015

Με έβαλες σε πειρασμό Μεγάλο χαμόγελο
06 Μαΐου, 2015

Μεγάλο χαμόγελο