Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 8 10
Call-Girls
19679
Γενική βαθμολογία
1.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
1.0
Εμφάνιση (σώμα)
1.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Απαράδεκτη συμπεριφορά....
Στελνω μνμ χθες το μεσημερι γυρω στις 13.30,μου απαντα στις 16.οο οτι μπορει στο hotel medoysa,της προτεινω το gls,
μου στελνει μνμ οτι τελικα θα ειναι κεντρο και κλεινουμε για 20.30 στο prive....
δεν ηρθε ποτε....δεν απαντησε στα 3 μνμ που της εστειλα ποτε στις 21.00....ουτε στις 2 κλησεις που της εκανα....
Ακομη και κατι να της ετυχε,μπορουσε να ειδοποιησει.....
Στελνω μνμ χθες το μεσημερι γυρω στις 13.30,μου απαντα στις 16.οο οτι μπορει στο hotel medoysa,της προτεινω το gls,
μου στελνει μνμ οτι τελικα θα ειναι κεντρο και κλεινουμε για 20.30 στο prive....
δεν ηρθε ποτε....δεν απαντησε στα 3 μνμ που της εστειλα ποτε στις 21.00....ουτε στις 2 κλησεις που της εκανα....
Ακομη και κατι να της ετυχε,μπορουσε να ειδοποιησει.....
Πληροφορίες Συνάντησης
Κόστος
100€
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Όταν στήνουμε εμείς σαν πελάτες όλα μια χαρά...δεν μαθεύεται τίποτα...όταν μας στήνουνε τα call-girls με την πρώτη ευκαιρία γράφουμε κριτικές και τα κράζουμε...ας είμαστε λίγο πιο ελαστικοί (ειδικά αν ήτανε η πρώτη φορα που στο κάνει)...
Τώρα αν η Αλικη στηνει συνεχεια δεν το γνωριζω...εγω οσες φορες εχω βρεθει μαζι της δεν με εχει στησει ποτε...τι να πω..
ολα και μπορει κατι να μας τυχει.....αλλα σιγουρα θα μπορουσε να ενημερωσει εστω με ενα μνμ...εαν θελει να λεγεται επαγγελματιας
μας καλύτερα.Σιγά μην τις λυπηθούμε τις καημένες που τις στήνουνε.Ας αλλάξουν δουλειά αν τις
χαλάει.Ας μπούνε στο δημόσιο
Η κοπέλα αν για κάποιο λόγο αδυνατεί να πάει στο ραντεβού ενημερώνει ΕΓΚΑΙΡΩΣ!!
Αν για κάποιον ακραίο λόγο δε μπορεί ούτε να ενημερώσει εγκαίρως, ΠΡΕΠΕΙ έστω και μετά να πάρει ένα τηλέφωνο και να ζητήσει συγνώμη για την ταλαιπωρία που προξένησε, και θα ήταν έξυπνο από μέρους της να προτείνει ότι τα ευρώ που ξόδεψε ο συναθλητής στο χοτέλι να του τα κάνει έκπτωση σε επόμενο ραντεβού.
Τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες και θα έπρεπε όλοι να μαυρίζουμε αυτές τις γκόμενες, όχι να τις δικαιολογούμε!!