Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 8 10
Call-Girls 19679
Γενική βαθμολογία

1.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

1.0
Εμφάνιση (σώμα)

1.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Απαράδεκτη συμπεριφορά....
Στελνω μνμ χθες το μεσημερι γυρω στις 13.30,μου απαντα στις 16.οο οτι μπορει στο hotel medoysa,της προτεινω το gls,
μου στελνει μνμ οτι τελικα θα ειναι κεντρο και κλεινουμε για 20.30 στο prive....
δεν ηρθε ποτε....δεν απαντησε στα 3 μνμ που της εστειλα ποτε στις 21.00....ουτε στις 2 κλησεις που της εκανα....
Ακομη και κατι να της ετυχε,μπορουσε να ειδοποιησει.....

Πληροφορίες Συνάντησης

Κόστος
100€
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Οκτωβρίου, 2014
Μπορεί να της έμεινε το κινητό από μπαταρία...συμβαίνει και στα καλύτερα κινητά
K
Kapsonis19891989
24 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μια χαρα μπαταρια ειχε το κινητο....αφου χτυπουσε κανονικα οσο την επαιρνα τηλ και τα μνμ τα δεχοταν.....
24 Οκτωβρίου, 2014

εσυ ποσες πιθανοτητες δινεις , να ισχυει αυτο?Νομιζω οτι αν ισχυει , στο στοιχημα θα εδινε 25 αποδοση
24 Οκτωβρίου, 2014
"Δείξε μου την φίλη σου να σου πω ποια είσαι" τα ίδια ακριβώς κάνει και η φίλη της η Αλίκη.. Άλλο που δεν τα γράφουμε γιατί μετά θα μας πούνε κακούς...
24 Οκτωβρίου, 2014
Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ την Sabby ή την οποιαδήποτε Sabby ...σκεφτείτε πόσες φορές τις έχουνε στήσει και τις ίδιες ?

Όταν στήνουμε εμείς σαν πελάτες όλα μια χαρά...δεν μαθεύεται τίποτα...όταν μας στήνουνε τα call-girls με την πρώτη ευκαιρία γράφουμε κριτικές και τα κράζουμε...ας είμαστε λίγο πιο ελαστικοί (ειδικά αν ήτανε η πρώτη φορα που στο κάνει)...

Τώρα αν η Αλικη στηνει συνεχεια δεν το γνωριζω...εγω οσες φορες εχω βρεθει μαζι της δεν με εχει στησει ποτε...τι να πω..
K
Kapsonis19891989
24 Οκτωβρίου, 2014

Δεν κατηγορησα ποτε την Sabby επειδη δεν ηρθε στο ραντεβου της....ειμαστε ολοι ανθρωποι πανω απο
ολα και μπορει κατι να μας τυχει.....αλλα σιγουρα θα μπορουσε να ενημερωσει εστω με ενα μνμ...εαν θελει να λεγεται επαγγελματιας
24 Οκτωβρίου, 2014
Φιλάρα εδώ όμως μπαίνουμε εμείς για να δούμε πως θα "τοποθετήσουμε" τα λεφτά και το χρόνο
μας καλύτερα.Σιγά μην τις λυπηθούμε τις καημένες που τις στήνουνε.Ας αλλάξουν δουλειά αν τις
χαλάει.Ας μπούνε στο δημόσιο Κεφάλι σε τοίχο!
25 Οκτωβρίου, 2014

ωραια λογικη ρε... Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
25 Οκτωβρίου, 2014
Γραψτην και πανε για αλλη
25 Οκτωβρίου, 2014
Λίγη σοβαρότητα κύριοι Θυμός!!
Η κοπέλα αν για κάποιο λόγο αδυνατεί να πάει στο ραντεβού ενημερώνει ΕΓΚΑΙΡΩΣ!!
Αν για κάποιον ακραίο λόγο δε μπορεί ούτε να ενημερώσει εγκαίρως, ΠΡΕΠΕΙ έστω και μετά να πάρει ένα τηλέφωνο και να ζητήσει συγνώμη για την ταλαιπωρία που προξένησε, και θα ήταν έξυπνο από μέρους της να προτείνει ότι τα ευρώ που ξόδεψε ο συναθλητής στο χοτέλι να του τα κάνει έκπτωση σε επόμενο ραντεβού.
Τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες και θα έπρεπε όλοι να μαυρίζουμε αυτές τις γκόμενες, όχι να τις δικαιολογούμε!! Μαλακία
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2