Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 52 10
Call-Girls
118834
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
σαν φανατικος milfakias που ειμαι μια συναντηση με την αναστασια δεν μπορουσε να λειπει απ το παλμαρε μου
να ευχαριστω ολους τους συναγωνιστες για τις πληροφοριες που μου δωσαν(u know who u r)
tο ραντεβου κλειστηκε ευκολα με 3-4 sms to απογευμα της προηγουμενης.
στην ωρα της στο χοτελι.
μια ξανθια ωριμη κυρια (50+)
συμπαθητικο προσωπο .
λεπτο κορμι(μου θυμισε το σωμα μιας 18χρονης γειτονισας)1,5 στηθος με ρωγες που παιρνουν μπροστα αμεσως κ ωραιο μοκρο κολαρακι που δεν δινει.
χαμογελαστη αφου καναμε μπανακι κ οι δυο κ ηπιαμε κατι για να γνωροστουμε καλυτερα ξαπλωσαμε κ αρχισαμε τα χαδια
χαλαρα φιλακια χωρις γλωσσα κ χαδακια παντου.
αρχιζω να την φιλω κ να την γλειφω με πορεια προς τον νοτο.
αφου καβλωσα τις ρογιτσες τις συνεχισα με το μουνακι της.
καθαρο με μια τουφιτσα
την εγλειψα με μανια κ εδειξε να το ευχαριστιεται ζητωντας κ αλλο.
για κανα δεκαλεπτο δεν πηρα την μουτσουνα μου αναμεσα απ τα μπουτια της μεχρι που τελειωσε!!!
σειρα της να με περιποιηθει.
πολυ καλο στοματικο με προσπαθεια για deepthroat κ γλυψιμο ολη της περιοχης.
εγλυφε ρουφαγε με χειλη με γλωσσα απο ολα ειχε το μενου ενω η θεα απ τον καθρεπτη να μπαινει ολο μεσα στο στομα με τρελανε
πιο πολυ.
περασμα σκουφιου κ για το επομενο 20λεπτο αλλαγη πολων στασεων οπου η συμμετοχη της ηταν top κ σε λογια κ σε κινησεις.
δεν δυσανεσχετησε καθολου κ αντεχει σφυροκοπημα.
το τελος ηρθε στα βυζακια της κ μερικες σταγονες στα χειλη οπου τα εγλυψε ναζιαρικα.
καναμε ξανα ντουσακι κ προς τιμην της ενω ειχε μεινει κανα τεταρτο κατσαμε αγκαλια λεγοντας διαφορα.
εγω μολις απεκτησα νεο στανταρακι.
οποιος γουσταρει μια ωριμη κυρια να ευχαριστηθει σεξ δεν θα το μετανιωσει αν αποφασισει να την συναντηση.
αυτα απο μενα
περνατε καλα γαματε πολυ!!
να ευχαριστω ολους τους συναγωνιστες για τις πληροφοριες που μου δωσαν(u know who u r)
tο ραντεβου κλειστηκε ευκολα με 3-4 sms to απογευμα της προηγουμενης.
στην ωρα της στο χοτελι.
μια ξανθια ωριμη κυρια (50+)
συμπαθητικο προσωπο .
λεπτο κορμι(μου θυμισε το σωμα μιας 18χρονης γειτονισας)1,5 στηθος με ρωγες που παιρνουν μπροστα αμεσως κ ωραιο μοκρο κολαρακι που δεν δινει.
χαμογελαστη αφου καναμε μπανακι κ οι δυο κ ηπιαμε κατι για να γνωροστουμε καλυτερα ξαπλωσαμε κ αρχισαμε τα χαδια
χαλαρα φιλακια χωρις γλωσσα κ χαδακια παντου.
αρχιζω να την φιλω κ να την γλειφω με πορεια προς τον νοτο.
αφου καβλωσα τις ρογιτσες τις συνεχισα με το μουνακι της.
καθαρο με μια τουφιτσα
την εγλειψα με μανια κ εδειξε να το ευχαριστιεται ζητωντας κ αλλο.
για κανα δεκαλεπτο δεν πηρα την μουτσουνα μου αναμεσα απ τα μπουτια της μεχρι που τελειωσε!!!
σειρα της να με περιποιηθει.
πολυ καλο στοματικο με προσπαθεια για deepthroat κ γλυψιμο ολη της περιοχης.
εγλυφε ρουφαγε με χειλη με γλωσσα απο ολα ειχε το μενου ενω η θεα απ τον καθρεπτη να μπαινει ολο μεσα στο στομα με τρελανε
πιο πολυ.
περασμα σκουφιου κ για το επομενο 20λεπτο αλλαγη πολων στασεων οπου η συμμετοχη της ηταν top κ σε λογια κ σε κινησεις.
δεν δυσανεσχετησε καθολου κ αντεχει σφυροκοπημα.
το τελος ηρθε στα βυζακια της κ μερικες σταγονες στα χειλη οπου τα εγλυψε ναζιαρικα.
καναμε ξανα ντουσακι κ προς τιμην της ενω ειχε μεινει κανα τεταρτο κατσαμε αγκαλια λεγοντας διαφορα.
εγω μολις απεκτησα νεο στανταρακι.
οποιος γουσταρει μια ωριμη κυρια να ευχαριστηθει σεξ δεν θα το μετανιωσει αν αποφασισει να την συναντηση.
αυτα απο μενα
περνατε καλα γαματε πολυ!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 23, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: