Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 174 10
Call-Girls
230984
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ενα καυτό μεσημέρι του Ιουλίου βρεθηκα στην Αθήνα, η ημερομηνία ειναι ενδεικτική, και τελειώνοντας κατι δουλειες ειπα να κανω δωρο στον εαυτό μου.Τηλεφωνο στην angela απαντησε αμεσως και κλείστηκε το ραντεβου σε μια ωρα, μεχρι εδω όλα καλά, ας αρχίσω απο τα θετικά λοιπον, ηρθε στην ωρα της μολις ανοίγω και την βλέπω παθαίνω, καμια σχέση με της φώτο στο σαιτ πολύ καλύτερή ψιλή με πρασινα ματια ωραιο σωμα, την περιμενα χειρότερη αλλα ειναι Μουναρα, και καπου εδω τελειώνουν τα καλά και παμε στα κακά, μπαινει και με φιλάει στο μαγουλοζηταει να παρει ενα τηλ.οκ μετα γδύνεται και παει για ντουζάκι εγω ημουν έτοιμος ειχα κανει πριν, έρχεται στο κρεβάτι α μηλίτη πιανω εγω κουβέντα για να σπασει ο παγος αυτη να απανταει μονολεκτικά πολύ ψυχρή παγος, της λέω να ξεκινήσουμε και κατευθείαν σηκώνεται και αρπάζει τον πουτσο μου για πιπααρχιζω να φορτώνω της σταματαω,Τι την ξαπλώνω παω να την φιλήσω το στομα ερμητικά κλειστό και προσπαθουσε να το αποφύγει τέλος πάντων επικεντρωνομαι στα βυζια τα όποια ηταν ωραία με μεγαλη ρογα κάγκελο εβλεπαν στο θεο , αλλα πέτρα εγω τα προτιμώ φυσικα και ας ειναι λιγο πεσμένα, και φτάνω στο νινι της το οποιο ηταν καθαρο χωρις οσμες και στεγνό, μολις το ακουμπαω πετάγεται, δεν θελει να της το ακουμπανε καθόλου μονο με το στομα για δάχτυλό μεσα ουτε κατα διανοια.Απο εκει και περα χαλαστηκα της γαμαω λιγο πισωκολητα ψευτικα βογγιτα και χυνω στα βυζια της, παει για μπανιο κανω και εγω τσιγαρο και απο τους δύο μας, λιγο κουντεντα, έναρξη δευτερου γύρου,πολυ συντομα κουραστηκε στην πιπα δεν μπορω πολυ ωρα ειπε, ειχα ξενερώσει τελείως τιποτα καμια πρωτοβουλία σαν να εχεις μια πλαστικη κουκλα και επειδή με ρωτουσε συνέχεια αν μπορω πηρα την κατασταση στα χερια μου και λιγο πριν χυσω της τον εδωσα στο στομα και εχυσ,α ειχαν περασει 50 λεπτα εκανε μπανιο ντύθηκε έπλυνε το στομα της με στοματικό διάλυμα και με ενα φιλί στο μάγουλο εφυγε. Συνοψιζω μουναρα μεν αλλα δεν κανει για την δουλειά αυτη κατ εμε, τωρα αν κάποιοι φτιάχνονται και μονο που την βλεπουν οκ εγω δεν αυτα ελπιζω να βοηθησα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 20, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2014
κι εγω το ιδιο..ωραια περασα!
gasper
08 Αυγούστου, 2014
Πρέπει να δουλεύει λιγότερο, γιατί κουράζεται. Είναι υπερβολική η προσπάθεια που κάνει να τα προλάβει όλα. Την τελευταία φορά που την είδα, όχι όταν έγραψα την τελευταία μου κριτική, πιο μετά, αυτό ήταν φανερό.
flyingdutchman
08 Αυγούστου, 2014
Εμενα παντος δεν μου φανηκε κουρασμενη απλα δεν εχει διαθεση και προσπαθει να την βγαλει οσο ποιο ανωδινα γινεται.
haker301978(1)
09 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Σε αυτό θα διαφωνήσω. Μου έχει δείξει άλλα πράγματα.
flyingdutchman
09 Αυγούστου, 2014
Μπορώ να έχω το τηλέφωνό της σε pm?
N
NIKIFOROS
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5