Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

2.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Η κοπελα ειναι ομορφη χωρις αμφιβολια. Οχι το φωτομοντελο που πολλοι περιγραφουν, αλλα πανω απο το κοριτσι της διπλανης πορτας. Σωμα παρα πολυ καλο για τα γουστα μου, γυρω στο 1.68, 60-61 κιλα με πιασιματα στα σωστα σημεια (στηθος 2.5, και ωραιος καλοσχηματισμενος κωλος). Στο προσωπο εχει πολυ ωραια ματια, και χανει λιγο στα χειλια , που φαινεται σαν να εχει βαλει σιλικονη που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα. ομοιομορφα μαυρισμενη που κανει ωραια κοντραστ με τα ξανθα μαλλια της και τα ανοιχτοχρωμα ματια. Στα προκαταρτικα η πιπα της ειναι κατω του μετριου, υπερβολικα ρηχη, με χρηση των χεριων κτλ κτλ. Στο σεξ χωρις να παιρνει ιδιεταιρες πρωτοβουλιες , ξερει να στηνεται πολυ ωραια και αντεχει στο σφυροκοπημα. την βοηθαει φυσικα και το ωραια σωμα της. Στα 4 η θεα ειναι τρομερη , οπως και οταν σε καβαλαει με τα μεγαλα και απαλα βυζομπαλα να ανεβοκατεβαινουν σε καθε της κινηση. Στα ενδιαμεσα η κοπελιτσα προσπαθει με τα κουτσο αγγλικα της να σπασει τον παγο, της βαζω 5 για την πρσπαθεια της. Απο εκει και περα σηκωθηκε κι εφυγε 20 λεπτα πριν συμπληρωθει η ωρα, με την δικαιολογια οτι δεν προλαβαιναμε δευτερη φορα, γιατι εχουν μεινει 10 λεπτα. Οταν της ειπα οτι επρεπε να κατσει μια ωρα οπως ηταν η συμφωνια, αρχισε να μου λεει οτι καθησε αρκετη ωρα και σε αλλους καθεται μιση ωρα μονο και κατι τετοια περιεργα!!! Ας το εχουν αυτο υποψη τους οσοι σκεπτονται να δοκιμασουν.. Γενικο συμπερασμα ειναι οτι προκειται για ωραια γκομενα , με το αναλογο τουπε και αντι επαγγελματικη συμπεριφορα. Αμα θες να δωσεις 100 + 20 το ξενοδοχειο για να πηδηξεις μια φορα μια ωραια γκομενα που αν την εβλεπες στην παραλια θα σε καβλωνε τοτε ισως αξιζει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουλίου, 2014
Στα βασικά συμφωνώ και, ιδίως, στην αξιολόγησή σου για την Valeria...Δεν συνεχίζω γιατί σκοπεύω να ανεβάσω και δική μου κριτική. Σίγουρα, πάντως, δεν έχει την εμφάνιση και το σώμα μοντέλου.
29 Ιουλίου, 2014
H κοπέλα έχει απλώς ήδη κουραστεί..
29 Ιουλίου, 2014
Η απομυθοποιηση της ξεπετας. Μαυρο στην Μολδαβεζα
31 Ιουλίου, 2014
Αν πηγαινες ,με τα ιδια λεφτα , σε 5 μπουρδελακια στην σειρα ,νομιζω θα ηταν καλυτερα ,,,,
01 Αυγούστου, 2014
μια ακόμη κριτική που δίνει βάση στην αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της κοπέλας..τελικά τπτ δεν είναι τυχαίο!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5