Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 13 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
καλημέρα brothers , συνεχίζοντας τις κριτικές που χρωστάω πάμε στο Κατερινιώ ... η συνάντηση έγινε αρχές Ιουλίου , η γυναίκα όπως με ενημέρωσε με μηνύματα (την βρίσκεις πολύ πιο εύκολα από ότι τηλεφωνικά)είχε κάποιο θέμα αλλά ξαναγύρισε στην δράση κανονικότατα.
Γενικά την βολεύουν οι πρωινο-μεσημεριανές ώρες και το ραντεβού κλείστηκε για μεσημεριανή ώρα αφού έκατσε και μπορούσα και εγώ.
Εμφάνιση με γυαλί μάσκα φορεματάκι και flat παπουτσάκι.
Δεν είχα ξανασυναντηθεί με την κυρία αλλά οι περιγραφές ισχύουν που έχουν γραφτεί δηλ. πρόκειται για τρελό μιλφόνι που αν το πετύχεις έξω βράδυ φτιαγμένο το στάζεις Γλώσσα πολύ άνετα.
Το πρόσωπο οκ είναι σπασμένο, προδίδει την ηλικία- περί τα 40 και άνω (λίγο) - το σώμα petit χωρίς καμπύλες, πολύ καλό για την ηλικία λόγω και της γυμναστικής - χορού που κάνει επί χρόνια η γυναίκα.
Στα επί του έργου όντως ξεφεύγει στο social αν την αφήσεις - ευγενέστατη κατά τα άλλα και με φοβερή καυλοφωνή.
Πρόθυμη να της κάνεις τα πάντα στα επιτρεπτά όρια, βαθιά υγρή πίπα και σε χαλαρό και σε έντονο ρυθμό, αν την προσέξεις την πασπατέψεις Μεγάλο χαμόγελο φτιάχνεται άγρια και παίρνει μπρος.
Ο πρώτος γύρος τελείωσε στα 4 - δεν πρόλαβα να βγάλω καπότα - Στην συνέχεια πάλι κουβεντούλα - τσιγαράκι (έχουν δίκιο αυτό που λένε πολλοί σχετικά με την τσιγαρίλα που έχει η αναπνοή και για εμένα που δεν καπνίζω ήταν ακόμη εντονότερο)και βουρ ντουζάκι και δεύτερος γύρος . Σφυροκόπημα και πάλι και τελείωμα στο σώμα.
Overall μιλάμε για 100% vfm milf - όπως λέει και ο τίτλος - γιατί μιλάμε για Ελληνίδα καύλα που γουστάρει που κάνει και το κάνει καλά και αν σε πάει και σε γουστάρει το κάνει ακόμη και καλύτερα ..

άντε και πάλι εύχομαι καλά γαμήσια

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
21
Πόντοι:
966
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2014
Αλλοι δεν προλαβαινουν να την βγαλουν και αλλοι να την βαλουν φιλε μου...
23 Ιουλίου, 2014
ελληνιδα η κυρια αδερφε ;;;
23 Ιουλίου, 2014
Ρε Αρχοντα καπου στο σχολιο σου αναφερεις ''είχε κάποιο θέμα αλλά ξαναγύρισε στην δράση κανονικότατα....'' δηλαδη τι ειχε? Μηπως καποιο προβλημα υγειας?Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
Z
z4
24 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

100%
24 Ιουλίου, 2014

Κουλσωστός
24 Ιουλίου, 2014
που την συνανταμε?
24 Ιουλίου, 2014

Δεν ρώτησα φίλε .. Τι να πω
26 Ιουλίου, 2014
Από πού μπορώ να έχω επικοινωνία μαζί της?
30 Ιουλίου, 2014

Μπορω να εχω το τηλεφωνο παρακαλω;;
24 Σεπτεμβρίου, 2014
παιδια το τηλεφωνο που εχει το 978 ισχυει τωρα?
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10