Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μαρινακι τι να πει κανεις για σενα που να μην εχει υποθει.Σιγουρα σε καποια αλλη ζωη ησουν ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ δεν εξηγειται αλλιως.
Μαλλον με την συγκεκριμενη εχω τυχη γτ οποτε την περνω τηλ με την δευτερη το πολυ φορα το σηκωνει.Κανονιζουμε ραντεβου προς νοτια το μωρο στην ωρα του μπορω να πω και λιγο νωριτερα απο μενα καθως την βρηκα εξω απο το ξενοδοχειο.
Λευκο φορεματακι γοβιτσα και τονισμενες οι απιστευτες βυζαρες.Περνουμε δωματιο μπαινουμε ανσανσερ και ολα ξεκινανε να φαινονται απο εκει αρχιζει κατι γλωσσοφιλα και να πιανει τον πουτσο μεσα στο ανσανσερ,ημουν ετοιμος να της πω να γονατισει αλλα λεω ασε μην ανοιξει κανεις την πορτα αποτομα.
Μπαινουμε στο δωματιο αφαιρεση ρουχων και απο τους 2 παμε για μπανακι μου λεει,περαστε τις λεω μπαινουμε μαζι αρχιζει τα σαπουνισματα το ξεπλυμα γονατιζει και πλακωνετε σε μια πιπα να σου ξεκολαει το κεφαλι (ισως η καλυτερη μαζι με της ντανιελλας για να μην θυμηθω την bibi με την πιπα του αιωνα τοτε) σκουπιζομαστε περναμε στο κρεβατι αρχιζει το 69 μολις της φευγουν τα υγρα μενω μαλακας τι πιο καβλωτικο,περασμα καποτας και ξεκιναει ενα γαμησι αλλο πραγμα.
Ευλυγιστη η πουτανα αλλαγη στασεων καβλωνει να βλεπετε στον καθρεφτη οταν γαμιεται μετα με σηκωνει ορθιο στο κρεβατι και αρχιζει παλι την πιπα φτυσιμο μεχρι που ηρθε στο στομα της η καταθεση και να φτυνει πανω στον πουτσο μου ε αυτο ηταν.
Λιγη κουβεντουλα οσο πρεπει ακριβως οχι σαν κατι αλλες και πλακωνετε παλι στο μαγικο κοσμο του τσιμπουκιου με περισσοτερη διαρκεια με την ιδια καβλα να επαναλαμβανεται το ιδιο σκηνικο.

Μαρινακι εισαι θεα vfm οσο δεν παει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 14, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες