Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 114 10
Call-Girls 301007
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η έλενα είναι ένα κορίτσι που μπορεί να μην έχει εμφάνιση champions league αλλά με την ψυχή και το πάθος καταφέρνει και σηκώνει
την κούπα στο europa league σαν τη Σεβίλη.

Τρίτη φορά που βρέθηκα μαζί της μέσα σε τρία χρόνια και ίσως ήταν και η καλύτερη.
όπως έχω δηλώσει είμαι λάτρης τους gag και deeepthroat και η Έλενα παίρνει άριστα σε αυτό.

Αν και δηλώνει ότι είναι μακρύς, πνίγομαι κτλ. δεν θα σταματήσει τις προσπάθειες εάν δε το πεις εσύ.
Η πρώτη φορά έφυγε με στοματικό και μόνο.
χαλάρωση λίγο συζήτηση και πάμε δεύτερη φορά να κάθομαι σαν πασάς με ανοιχτά τα πόδια και η κοπέλα να δουλεύει βαθύ αργό στοματικό, γλώσσα στα μπαλάκια αλλά και πιο χαμηλά. χαλάρωση στο φουλ, έτοιμος να τελειώσω και δεύτερη φορά, αλλά λέω ας πάω και σε λίγο σεξάκι.
παίξαμε κάνα 20λεπτο σε διάφορες ταχύτητες και διάφορες στάσεις. Είναι σε όλα καλή, με αποκορύφωμα στα 4, ιδρώνει για την φανέλα, δεν λέει πολλά λόγια του τύπου
"γάμε με, ξεσκισέ με, φικ μι γιοχαν κτλ..." βγάζει ένα ήπιο αναστεναγμό ηδονής, αρκετά υγρά και δώσε....

τελείωμα στο στόμα και πάλι χωρίς να βιαστεί να πάει στο μπάνιο να τα φτύσει, πήγε αφού της το ζήτησα εγώ....

Τέλος πολύ καλό παιδί, καθαρή και διακριτική.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 05, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί