Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ξεκινάω με την αιτιολόγηση του τίτλου μου. Τα 2 τελευταία χρόνια έπαιρνα κορίτσια που δεν ήξεραν Ελληνικά. Πολλές από αυτές δεν ήξεραν ούτε καλά Αγγλικά οπότε δυσκολευόμασταν στο social. Με την dani έριξα και κανένα Ελληνικό βρισίδι,Χαμόγελο πάνω στο Κατσικογάμης ξέροντας ότι θα πιάσει τόπο.
Το ραντεβού έγινε στο Ωνάσειο, όχι μέσα αλλά κοντά......, ξέρετε εσείς. Ήρθε με καθυστέρηση 15 λεπτών, το έχει το θεματάκι με το χρόνο, αλλά προσωπικά δεν είχα πρόβλημα. Έκασε μύτη με μπουστάκι κολητό που κολάκευε το καλοφτιαγμένο μπούστο της, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το τζην παντελόνι που μάλλον δεν κολάκευε καθόλου τα υπέροχα οπίσθια που αποκαλύφθηκαν όταν το έβγαλε.
Όπως ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι ξαπλώνει δίπλα μου με τα λευκά δαντελωτά εσώρουχα και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα. Είχα πολύ καύλα και έγινα αμέσως πέτρα. Με ξαπλώνει ανάσκελα και έρχεται κατευθείαν στην περιποίηση της ερεθισμένης περιοχής. Γλύψιμο αρχιδιών και παίξιμο με τη γλώσσα. Δαγκωματάκια στη βάση και γλύψιμο πάνω κάτω όσπου τελικά το έβαλε στο στόμα. Πίπα πολύ καλή με εναλλαγές, άλλες φορές με χέρι, άλλες χωρίς, άλλες με προσπάθεια να διαπεράσει το λαρύγγι. Σηκώνομαι και της βγάζω τα εσώρουχα για να γευτώ και εγώ τις χάρες της με ένα 69. Αφού αλληλοπεριποιηθήκαμε ο ένας τον άλλο, πέφτω πάλι ανάσκελα και φέρνει σκούφο ΄΄με φραουλίτσα΄΄ μου λέει. Μα εσένα σου αρέσουν οι μπανάνες της λέω όπως λέει και ο Mistis Χαμόγελο. Καβαλάει αργά στην αρχή και δυνάμωνε στη συνέχεια. Η αίσθηση υπέροχη και μου έκανε εντύπωση πως όπως και αν κινούνταν είτε κυκλικά είτε κατακόρυφα είτε μπρος πίσω, υπήρχε πάντα μια πίεση σε όλη τη διαδρομή του πούτσου από το οστό της λεκάνης της. Αυτό με έκανε να μην μπορώ να κρατηθώ πολύ και της λέω ΄΄σταμάτα μωρό μου θα χύσω΄΄ αλλά αυτή πιο δυνατά και με έκανε να χύσω μέσα της. Μπορώ να πω ότι ενοχλήθηκα που δεν σταμάτησε γιατί ήθελα να κρατήσω παραπάνω τον πρώτο γύρω μήπως δεν καταφέρω 2ο. Εδώ όμως είχα λάθος και αποδείχτηκε πολύ γρήγορα. Άμα θέλει η Daniela και 3 γύρους σε μια ώρα σου κάνει.
Τσιγαράκι στο κρεβάτι και κουβεντούλα. Πάω για μπανάκι και μετά αυτή με δικό της εξοπλισμό. Και ενώ σκεφτόμουν πως με έκανε να τελειώσω γρήγορα στον πρώτο γύρω και να δούμε αν καταφέρω δεύτερο, βρίσκομαι με το κεφάλι της πάλι ανάμεσα στα πόδια μου, που με τα σεμιναριακού επιπέδου κόλπα της έγινα πάλι τούμπανο. Αυτή τη φορά λέω θα τα δοκιμάσω όλα. Τη γυρνάω ιεραποστολικό και πάλι εκπλήσομαι. Πάλι αυτή η αίσθηση του οστού σε όλη τη διαδρομή μέσα της. Τη γυρνάω στο πλάι πάλι τα ίδια. Λέω θα δω μωρή αν μπορείς να το κάνεις και στα 4 αυτό. Μπορούσε και μένω κάγκελο. Η τύπισα τοποθετεί τη λεκάνη της σε όλες τις στάσεις με τέτοιο τρόπο που η διείσδηση να είναι βαθιά και ο πούτσος να πιέζεται σε όλη τη διαδρομή από το οστό. Απίστευτη καύλα και ενώ την έχω στα 4 πετάω το προφυλακτικό και χύνω πάνω στα καπούλια και την κωλοτρυπίδα που έχει τεντώσει.
Ξαπλώνω και κοιτάω το ρολόι. Ρε μαλάκα λέω αυτή σε ξεζούμισε 2 φορές σε 40 λεπτά έχεις άλλα 20 μήπως?............
Όχι μάγκες δεν έκανα 3 γύρο, αλλά πιστεύω πως αν το βάζαμε στοίχημα θα το κατάφερνε.
Μπράβο Dani γι΄ αυτό 10 στο σχέση απόδοσης τιμής. Πολύ καλό γαμήσι στα 100€

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
NICK TRIVE
Τιμημένος
53
Πόντοι:
25.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rodriguez65, PSAXTIRI, wired77 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2014
χαχαχαχα κ με φραουλα εγινε δουλεια!
18 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Sorry Mistris στην πληκτρολόγηση έφυγε ένα ρ από το νικ σου. Είχε φύγει όταν το είδα.
19 Μαΐου, 2014
Πολύ καλή κριτική!! πραγματικά για 100 euro είναι V.F.M
19 Μαΐου, 2014
οντως η φραουλιτσα τρελοκατασταση χαχαχαχαχ .... εχουμε τηλεφωνο της κοπελας ?!
19 Μαΐου, 2014
ΩΡΑΙΟ Κατσικογάμης
20 Μαΐου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Στο Daniela call girls υπάρχει σαν υπογραφή κάτω απο το όνομα της.
05 Ιουλίου, 2014
Super hot! Top VFM. Έρωτας
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7