Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.2 2 10
Γενική βαθμολογία

3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Κρίμα το βόλευ που έπαιζε στα νιάτα της στη Βουλγαρία. Μπήκε στο δωμάτιο μια μούνα στα χρόνια πριν γίνει μιλφόνι. Πίπα βαθειά. Γαμήσι από το κώλο. Αλλά βαριέται. Πρέπει να έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα και παλεύει να είναι διαθέσιμη αλλά έχει καεί. Καμμία σχέση με τη φώτο αν και είναι δικές της. Βουλγάρα νταρντάνα, γυμνασμένη στο παρελθόν που έχει ολίγον χαλαρώσει. Συμπαθιτική συμπεριφορά αλλά.... Είπαμε την έκαψαν τα χιλιόμετρα σε Λονδίνο και Ολλανδία και ήρθε Ελλάδα για τη σύνταξη

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 11, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Δεκεμβρίου, 2013
Ότι και να λες εσύ τον γιατρό τον ξέσκισε… μάλλον επειδή είναι στο ύψος του!!Σπασίκλας
C
Cr9
13 Δεκεμβρίου, 2013
Τυχερός ο γιατρός τότε. Ας ανεβάσει την κριτική του. Εγώ ότι είδα και γαμησα το μοιράστηκα
13 Δεκεμβρίου, 2013
χωρις να τρέφω συμπάθεια για το πρακτορειο αλλα απεναντίας και βάση την πρόσφατη έγγραφη του μέλους κ θεωρία να εχει ποσταρει μηνύματα εώς τωρα θεωρω πως η κριτικη μου μυρίζει μουφα !Επιπροσθετα δ. βγάζω ακρη απο την πενιχρή περιγραφικως κριτικη τις βαθμολογησεις που δεν δικαιολογούνται κ βλεπω αντιφάσεις !
14 Δεκεμβρίου, 2013
Ρε τρομπα για ποια 2 πλη κ που ειδες αντιφάσεις μιλας;
15 Δεκεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ρε φιλε πειραγμένος είσαι; Τι δεν καταλαβαίνεις; Είναι άλλο να εχεις επαφή με μία γυναίκα και να την συμπαθείς αλλά στο γαμήσι να αποδυκνύεται μούφα. Ελληνικά γράφω. Οχι κινέζικα. @0 χρόνια βίζιτες ψωνίζω. Κανε μου τη χάρη. Αν δεν σου αρέσει η κριτική μου που είναι ειλικρινής με βάση αυτό που έζησα να πας εσύ να γαμήσεις και να τα σκάσεις και να έρθεις να μας πεις
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5