Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.0 1 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Συναντηση χθες με την κυρια μετα απο μια πολυ ευκολη συνενοηση με το γραφειο ,μεχρι εδω ολα καλα
οταν αντικρησα την κυρια επαθα ενα μπακακαMoney Mouth,αρκετα σπασμενη στο πρωσοπο και μαλλων μεγαλυτερη τον 40 που λεει οτι ειναι,ελληνιδα, ασταματητο μπλα μπλα με μια ψευτικη ανεση ,σωμα με αρκετες ραγαδες και κοιταριτιδα που στην φωτο καλιπτεται απο αυτα που φοραει,βυζι ασχημα επεξεργασμενο 3αρι,κολος πεσμενος ,μουνι με πολλα χλμ,πιπα με φτυσιματα και γλυψιμο στα καλαμπαλικια αλλα τιποτα το ιδιετερο,στον αγωνα προσποιηση ξενερωτικη,εμφανης ψευτικη καυλα,σταση ιεριαποστολικη κοντρα με τα ποδια για αποφυγη βαθειας διεισδησης, εχυσα οπος οπος να τελειωνουμε.
Μια ασχημη εμπιρια που ελπιζω να μην την ξαναζησω ο μονος λογος που την κρατησα ηταν οτι σαν μεγαλυτερη θα μπορουσε να με ικανοποιηση στης καυλες μου.Γενικα αδιαφορη συναντηση που κλαιω τα λευτα μου,ισως σε κανενα μαγαζι με κοκκινο φωτακι να ειχαι καλυτερο μελλων,για cg ουτε λογος.Μακρια λοιπον για να μην κλαιτε τα ευρουλακια σας εκτος εαν εισται βιτσιωζει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2013
Πραγματικά, συμπάσχουμε μαζί σου.

Αλλά αυτήν την στιγμή, εμείς κλαίμε τα ματάκια μας και τα Ελληνικά μας. . . . . .

Money Mouth

07 Νοεμβρίου, 2013
Καλησπερα σας..
Ειμαι η Αλεξανδρα.Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι σταματησε η συνεργασια μας με την εν λογω κυρια και θα ηθελα ο κυριος ο οποιος την πηρα οποτε θελησει να με καλεσει να επιλεξει οποια αλλη κοπελα θελει και θα πληρωσει μονο την κοπελα και τα εξτρα της.
Ευχαριστω
07 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πολύ "σοβαρό" γραφείο.Με μια κακή κριτική(που ποιος ξέρει αν είναι και αληθινή ή τί κίνητρο είχε),έστειλε την κοπέλα.
08 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε μου καλησπέρα είμαι μέλος του site από το 2005 δεν έχω γράψει παρά μόνο 3 η 4 κριτικές και δεν έχω δώσει το δικαίωμα σε κανέναν να με κατακρίνει τώρα εσύ πως πετάγεσαι σαν μην πω τι αφήνοντας υπονοούμενα δεν το καταλαβαίνω .Ασχολούμαι με τα CG εδώ και μια σχεδόν δεκαετία γνώρισα καλές, πολύ καλές ,μέτριες,αλλά και κάποιες που δεν το κατέχουν το επάγγελμά,αυτή είναι μια από αυτές Η κριτική μου έχει σαν σκοπό να προστατέψει κάποιους να την πατήσουν σαν εμένα ,μπράβο στο γραφείο για την αντίδρασή του για μένα τουλάχιστον δείχνει ότι έχω να κάνω με σοβαρούς επαγγελματίες που προσέχουν τους πελάτες τους.
09 Νοεμβρίου, 2013
Απο την στιγμη που τις φωτογραφιες λογικα τις 'λανσαρει' το γραφειο με σκοπο να ξεγελασει τον πελατη (αν ειναι φυσικα επεξεργασμενες και παραπλανητικες) γιατι να μπει στον κοπο να κανει αυτη την κινηση...? Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
09 Νοεμβρίου, 2013
Καποτε πηγαινα συχνα Θεσσαλονικη και ψωνιζα απο συγκεκριμενο γραφειο και παντα απαντουσε
η ιδια φωνη ,η οποια ειχε καταγραψει και το κινητο μου .Καποια φορα μου ηρθε μια αθλια
μπουχεσα,ουτε υπηρεσιες τηρησε ,ουτε τιποτα .Μου εκανε εντυπωση το γιατι με εξαπατησαν και οταν τους παραπονεθηκα στο γραφειο ,μου ειπαν οτι η κοπελα τους ενημερωσε οτι το ραντεβου δεν εγινε !!!Μπορει να ελεγαν και αληθεια ,μπορει η ιδια να εστειλε την μπουχεσα στην θεση της,μπορει ...πολλα .Την αλλη φορα που ανεβηκα ξανατηλεφωνησα για κοπελα και τους θυμησα την περιπτωση... ακομα περιμενω την κοπελα !!!Ποιος εχασε δεν ξερω ,ξερω ομως οτι κερδισε το ...διπλα γραφειο !!!!
09 Νοεμβρίου, 2013
Καλημερα σας ...
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι με κρινετε με αυτο το τροπο επειδη φερθηκα με υπευθυνο τροπο απεναντι σε ενα πελατη..
Μακαρι ολα τα γραφεια να αναγνωριζαν τα λαθη τους και να μην προσπαθουσαν να ριξουν τις ευθυνες σε αλλους παραγοντες..
Οσο για το εαν τα λεγομενα μου ειναι αληθινα μπορει οταν με ξανα παρει ο πελατης να σας το επιβεβαιωσει..
Μην βγαζετε βιαστηκα συμπερασματα..
Μπορει να μην σας αρεσουν καποιες κοπελες που εχω συνεργαστει μαζι τους κατα καιρους αλλα ποτε δεν εχει βρεθει πελατης που να χαρακτηρησει με ασχημο τροπο την δικη μου συμπεριφορα.
Σιγουρα καποια πραγραμματα σε μια κρητικη ειναι αντικειμενικα και ενα μικρο ποσοστο υποκειμενικο για το τι αρεσει στον καθε πελατη αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορειτε να χαρακτηρησετε εμενα οτι ειμαι αγενης, και οτι οταν αναλαμβανω τις ευθυνες μου ως γραφειο δεν τις τηρω...
Το εαν θελω να κανω αυτο το δωρο σε εναν πελατη ειναι γιατι σεβομαι τα χρηματα και την ωρα που δαπανισε..
Δεν το κανω σε καθε ασχημα κρητικη αλλα μονο οταν κρινω οτι πρεπει..
Συνηθως γνωριζω πολυ καλα τις υπηρεσιες που προσφερει η καθε κοπελα για να μπορω να ικανοποιω τις απαιτησεις του καθε πελατη ξεχωριστα αλλα ανθρωποι ειμαστε και εμεις και σε καποιες πεφτουμε εξω..Δεν χρειαζετε να μας παρετε το κεφαλι..
Ειμαστε εδω για να μαθαινουμε απο τα λαθη μας ωστε να γινομαστε καλυτεροι..
Ευχαριστω Αλεξανδρα
09 Νοεμβρίου, 2013
Και επειδη αναφερθηκε οτι με μια κακη κρητικη διωξαμε την κοπελα σας ενημερωνω οτι σαν γραφειο διασταβρωνουμε τις κρητικες ειτε θετικες ειτε αρνητικες ωστε να παρακολουθησουμε εαν οι κοπελες ανταποκρινονται στις υπηρεσιες τις οποιες διαφημιζουμε...
Ευχαριστω Αλεξανδρα
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8