Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 7 10
Call-Girls
43468
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Φαίη είναι μια όμορφη κοπέλα γύρο στα 25,ψηλή(1.76-1.79),ωραίο σώμα, μικρό στήθος και πολύ γλυκό πρόσωπο.
Η συνάντηση έγινε σε δικό της χώρο στη Γλυφάδα κοντά στο golf.Στο sex είναι υπάκουη και γενικά πολύ πρόθυμη να σου ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία.
Πιστεύω ότι είναι από τις λίγες κοπέλες του χώρου,με ευρύ κύκλο πελατών,που μπορεί να συστηθεί και για long dates γιατί το παρουσιαστικό της και η συμπεριφορά της δεν παραπέμπει σε κοπέλα που εκδίδεται. Μόνο κάποιος πολύ μυημένος θα μπορούσε να υποπτευθεί κάτι.
Το σύστημα δεν μου επέτρεψε να βάλω μεγαλύτερη βαθμολογία οπότε η βαθμολογία μου είναι η εξής:
Εμφάνιση (πρόσωπο) : 9
Εμφάνιση (σώμα) : 9
Γενική συμπεριφορά : 10
Επικοινωνία : 10
Διάθεση στο sex/συμμετοχή: 9
Σχέση απόδοσης/τιμής : 10
Η συνάντηση έγινε σε δικό της χώρο στη Γλυφάδα κοντά στο golf.Στο sex είναι υπάκουη και γενικά πολύ πρόθυμη να σου ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία.
Πιστεύω ότι είναι από τις λίγες κοπέλες του χώρου,με ευρύ κύκλο πελατών,που μπορεί να συστηθεί και για long dates γιατί το παρουσιαστικό της και η συμπεριφορά της δεν παραπέμπει σε κοπέλα που εκδίδεται. Μόνο κάποιος πολύ μυημένος θα μπορούσε να υποπτευθεί κάτι.
Το σύστημα δεν μου επέτρεψε να βάλω μεγαλύτερη βαθμολογία οπότε η βαθμολογία μου είναι η εξής:
Εμφάνιση (πρόσωπο) : 9
Εμφάνιση (σώμα) : 9
Γενική συμπεριφορά : 10
Επικοινωνία : 10
Διάθεση στο sex/συμμετοχή: 9
Σχέση απόδοσης/τιμής : 10
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Οκτωβρίου, 2013
Ποιο κακοστημενη διαφημηση δεν εχω ξαναδει....!Την μερα που σχολιαζαμε για το οτι δεν υπαρχουν κριτικες κ τον λογο να σου ενας νεος με 1 κ μοναδικη κριτικη εδω κ 1 χρονο..!χαχαχα οκ μας επεισες..!Κακη κινηση απο οποιον κ να εγινε..!
apoc
02 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
λες και δεν κατάλαβες φίλε από που έγινε.
_hayabusas
02 Οκτωβρίου, 2013
καρνεζης έπρεπε να βάλεις σε όλα 10
S
sexistis!.
03 Οκτωβρίου, 2013
Ωπα! Μας πήραν χαμπάρι...πάμε αλλού!
mysterious
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4