Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 211 10
Call-Girls
525683
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Για την πλακα μου προχτες λεω ας παρω την Μαρινα . Και το σηκωσε αμεσως δινοντας σημεια ζωης. Ειδα το Νο σου μου λεει και μ εχεις παρει πολλες φορες. (εκανε και καλαμπουρι η Μαρινα ). Να μην τα πολυλογουμε ραντεβου την ιδια μερα στο Ωνασειο. Μπαινει η Μαριναρα ψηλη αερατη και αμεσως φιλι να με ρουφηξει. Αμεσως μπανακι και μολις βγαινει βλεπω την κορμαρα που τυφλα ναχουν κατι μοντελακια ανορεξικα. Απο που ν αρχισεις να γλυφεις και να φιλας. Το στηθος μια χαρα σφιχτο με ρογες σαβατιανο. Πεντακαθαρη και κατω μοσχοβολαγε και ορμησα για 69 ,96 ουτε ξερω τι εκανα. Εγω εγλυφα κι εκεινη μουγκριζε μεχρι που μου κλειδωσε το κεφαλι να το σπασει. Βουτηξε το δικο μου και οπως ηταν καγκελο το εχωσε ολο στο στομα της σαν να ειχε παγωτο. Σιγουρα αν δεν τελειωσε μαζι μου εγινε μουσκεμα με μια αλλαγη γευσης.
Μπανακι μαζι (που στο διαλο χωρεσαμε) , τσιγαρακι απο μενα και η Μαρινα να χε χαιδολογαει και να μου πιπιλαει τις ρογες. Ε μ' εκανε τουρμπο παλι με μια μικρης διαρκειας πιπα , και μετα φωναζοντας - θα σε γκαμισω- μου φορεσε το σκουφακι και καθησε επανω μου. Γεμισε η μουρη μου ποδια και σκυβοντας με πλακωσε με τα βυζια της. Αμαν λεω εδω θα πεθανω. Αλλα με γυρισε σε ιεραποστολικο τυλιγοντας εκεινες τις ποδαρες στην μεση μου. Χτυπιομαστε κανενα δεκαλεπτο μεχρι να τελειωσω μεσα της.
Επειρια πρωτογνωρη. Η Μαρινα το κατεχει, το ζει, της αρεσει.
Μην μου ζητησει κανεις τηλ. Το δυσκολο δεν ειναι το τηλ. αλλα να την πετυχεις και ναχει ορεξη να πηδηχτει. Εγω παω να παιξω λαικο που να ληγει σε 60 προς τιμη της.
Μπανακι μαζι (που στο διαλο χωρεσαμε) , τσιγαρακι απο μενα και η Μαρινα να χε χαιδολογαει και να μου πιπιλαει τις ρογες. Ε μ' εκανε τουρμπο παλι με μια μικρης διαρκειας πιπα , και μετα φωναζοντας - θα σε γκαμισω- μου φορεσε το σκουφακι και καθησε επανω μου. Γεμισε η μουρη μου ποδια και σκυβοντας με πλακωσε με τα βυζια της. Αμαν λεω εδω θα πεθανω. Αλλα με γυρισε σε ιεραποστολικο τυλιγοντας εκεινες τις ποδαρες στην μεση μου. Χτυπιομαστε κανενα δεκαλεπτο μεχρι να τελειωσω μεσα της.
Επειρια πρωτογνωρη. Η Μαρινα το κατεχει, το ζει, της αρεσει.
Μην μου ζητησει κανεις τηλ. Το δυσκολο δεν ειναι το τηλ. αλλα να την πετυχεις και ναχει ορεξη να πηδηχτει. Εγω παω να παιξω λαικο που να ληγει σε 60 προς τιμη της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 24, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί