Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Δώρο γεννεθλίων με την Dani,birthday edition,με μπλε βραδυνό φόρεμα που τόνιζε τη λέπτη μέση και την κωλάρα της,μετά από καιρό της τελευταίας μου συνάντησης με την τότε κοκκινομάλλα εμφανίστηκε το αιλουροειδές.Μετά από μισό λεπτό ημίγυμνη στο κρεβάτι απολάμβανε το γλύψιμο κσι το ρούφηγμα των χειλιών μου στο φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της.Μετά το facesitting και τα κωλάρα της χωμένη στο πρόσωπο μου γδύνεται και ανεβαίνοντας από πάνω της με την ίδια ξαπλωμένη αναλαμβάνει να με στειλει με μια απίστευτης μαεστρίας πίπα στο άμεσο τελείωμα του πρώτου γύρου σε στόμα-λίγα στο πρόσωπο και μερικά σαν φωτοβολίδα στον οισοφάγο που κατάπιε..Σχόλια για την γεύση και γέλια ότι τα κατάπιε!Συνέχισε να με τσιμπουκώνει γελώντας και έχοντας με στείλει κυριολεκτικά αδιάβαστο από τα αποδυτήρια..Μπανάκι,τσιγαράκι και πέντε κουβεντούλες,αρχίζω και την γλείφω στο μουνάκι της και γυρνάει 69.Η πίπα και το φαινόμενο της τεχνικής ας μην αναλυθεί άλλη μια φορά,Με κάνει τούρμπο και ξεκινάω στην άκρη του κρεβατιού τα καρφώματα,στα 4 με μαλλιοτράβηγμα και σφαλιάρες στην κωλάρα της με το αριστερό χέρι.Ενθάρυνε για περισσότερη αγριάδα και συμμετείχε με καυλοβογγητά.Αλλαγή από πάνω και κοπάνημα με γλωσσόφιλα και γλειψίματα σε λαιμό-στήθος.Κατάθεση στα κωλομέρια,Μπανάκι,τσιγαράκι και έχοντας τελειώσει το δικό μου ενώ μιλάγαμε κάνω μια βουτιά και πάλι γλυψιματάκι,,΄΄Αντέχεις για 3ο΄΄ μου λέει και απαντώ ΄΄βεβαίως΄΄
Ανεβαίνω για να με αναλάβει καταπίνοντας με σαν σπαθί..Αφέθηκα στην μοναδική μαγεία μιας τέτοιας πίπας και κατέθεσα πάλι αυτή τη φορά στο στόμα της.
Έμεινε παραπάνω από ώρα και ήταν το τέλειο πακέτο καύλας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 29, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
psolaras78
Τιμημένος
74
Πόντοι:
9.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Αυγούστου, 2013
Daniella swallow?Τι πορνοσταρ είσαι σύ αγόρι ;Μαλακία
(Updated: 20 Αυγούστου, 2013) 19 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλύτερα να συνεχίζεις να τις διπλοπληρώνειςΧμμμ; τα κατάπιε ρε κομπλεξικέΓαμήσου υπάρχουν διαμαντάκια που ποτέ δεν θα γνωρίσεις από τον ψωροεγωισμό σου λιγουράκο μισογύνη..Δερβέναγα στα αρχίδια μας σε βάλαμε?
19 Αυγούστου, 2013
Εγω απλα αναρωτιεμαι?? μετα απο τοσα χρονια στον χωρο να μπορεσεις να γαμας σαν πορνοσταρ με 100 ευρω για μιαμιση ωρα ,κατι λαθος κανουμε εμεις οι υπολοιποιΧμμμ;Χμμμ;που δινουμε πολυ περισσοτερα αν και μου φαινεται οτι οι γκομενες του κατοσταρικου ειναι για το πουτσο(εκτος ελαχιστων περιπτωσεων)προσωπικα δοκιμασα την Ναιομι και εφυγα στα 15 λεπτα οταν καποιοι εδιναν 9 και 10 βαθμολογια στο προσωποΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Παντως μαγκια σας εαν περνατε καλα με 100 ευρω κατατασει εμας τους υπολοιπους σανΜαλακίαΜαλακία
19 Αυγούστου, 2013
+1 απο εμενα φιλαρακι για την κριτικη σου αλλα και για το οτι επελεξες την Ντανι...
19 Αυγούστου, 2013

O psolaras φιλε προερχεται απο τον χωρο των μπουρδελων,που συνηθως φημιζονται για την ικανοτητα τους να ψαχνουν και να βρισκουν ωραιες κοπελες σε προσιτες τιμες
Ενδεικτικα μπορω να σου πω οτι η συγκεκριμενη κοπελα καποτε δουλευε στη φυλης με 20 ευρω κανοντας και πρωκτικο
Φυσικα τα δωματια στις βαρδιες της ηταν παντα γεματα,ενω σαν γυναικα ειναι πολυ εντυπωσιακη,και στο δωματιο ηταν σουπερ
19 Αυγούστου, 2013

Το αν ειναι Β κ Γ αυτο σε χαλάει ; Εισαι τουλαχιστον άσχετος και σαβουρογαμης μπροστα μου!
19 Αυγούστου, 2013

soyper ειναι η ντανιελλα κορμαρα μουναρα τσιμπουκαρα
κ με μενα μιαμιση ωρα εκατσε για τα λεφτα της ειναι πολυ καλη
20 Αυγούστου, 2013

Και μενα μου εχει τυχη να παω με πουτανες και να κατσω περισσοτερη ωρα απο το κανονικο.Εαν η γκομενα εχει χρονο και κυριως σε γουσταρει σαν πελατη......δεν χρειαζετε να πληρωσεις εξτρα για παραπανω χρονο η υπηρεσιες.....
20 Αυγούστου, 2013

πάρε και την Ντάνι και μετά έλα και ξαναρώτα λοιπόν,για την Ναιόμι γράφεις,για την Ντάνι είναι η κριτική κύριε τάπα...Χμμμ;
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9