Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
μονος κ ερημος σ αυτην την πολη κ στα στουντιο δε βρηκα κατι να με φτιαξει ειπα να παρω τη ντανιελα
μιλαμε για μουναρα κορμαρα,γυρω στο 1,80 στηθος πλαστικο πολυ καλη δουλεια κ ρωγες ωραιες που θες να τις δαγκωνεις
πολυ κοινωνικη χαμογελαστη ευδιαθετη ζεστη κ εσπασε ο παγος πολυ γρηγορα.
εκανα ντουζακι κ αυτη με περιμενε γυμνοστηθη κ εκανε τσιγαρο εκανα κ γω χαλαρωσαμε για λιγο μεχρι ν αρχισει το ματς
αρχιζει να μου τριβει τα στηθη της στη μουρη μ εγλυφε στο στηθος κ μου χαιδευε τα αρχιδια με τα νυχια της
αρχιζει να μου τα ρουφαει τα εγλυφε κ με κοιταγε με προστυχες ματιες πολυ ερωτικες κ αρχισε μια πιπα για σεμιναριο
αργη αισθησιακη δε χορταινα να την βλεπω να με τσιμπουκωνει με τσιμπουκωνε για κανα 20λεπτο γουσταρε συνεχεια να τον εχει στο στομα της ενω τα μαλλια της πεφταν πανω στ αρχιδια μου κατι που μ εφτιαξε ακομα πιο πολυ
μετα αναλαβα εγω δραση την πεταω κατω κ αρχισα ενα γλυφομουνι της εφτυνα την κλειτοριδα την δαγκωνα την ρουφαγα
και της εβαζα το μεσαιο δαχτυλο στο μουνακι της .
καθομαι γονατιστος κ μ το ενα χερι μου της εφερνα το κεφαλι πιο κοντα στο καυλι μου της γαμαγα το στομα κ με το αλλο της χτυπαγα τη μουναρα της κ της την επαιζα αρχιζα να αφηνιαζω κ μετα απο λιγο βαλαμε προφυλακτικο
με καβαλησε κ εβλεπα που επαιζε την κωλαρα της απ το καθρευτη κ χωροπηδαγε στο καυλι κ με γλωσσοφιλιαζε συνεχως
μου δαγκωνε τη γλωσσα μ ειχε καυλωσει πολυ η καυλιαρα κ την πεταω κατω κ αρχιζω να την γαμαω δυνατα για λιγο κ μετα
την εστησα στα τεσσερα ηθελα να βλεπω την κωλαρα της της πεταγα κ κατι ροχαλες κ ης εβαζα λιγο τον αντιχειρα στη ροδελα
της κ τα χυσια μου ηταν γεγονος αναποφευκτο.
κατσαμε λιγο καναμε μπανακι τα λεγαμε μεχρι να αρχισει το δευτερο ημιχρονο
που πιο πολυ πιπα επαιξε με πιπωνε παλι αρκετη ωρα με εφτιαξε αρκετα την πηδηξα λιγο
αλλα ειχα αδειασει πιο πριν κ αναψα τσιγαρο κ την αφησα να τον εχει στο στομα της σαν πασας στα γιαννενα ενιωθα
μου τον επαιζε κ μου γλυφε τ αρχιδια κ πριν χυσω το ρουφηξε κ πηρε κ τα ζουμια μου στο στομα της
μια πολυ καλη εμπειρια η ντανιελα πολυ καλη επαγγελματιας σαφηνει να ζησεις το παραμυθι σου
η πιπα της απλαδεν υπαρχει θα ξανατιμηθει σιγουρα ειναι αστερακι

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 08, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες