Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
ημερομηνια συναντησης κατα προσεγγιση

χαιρε συμπολεμιστες

προ δυμηνου κλεινω με ντανιελα στο παγκρατι,(με την δευτερη φορα, την πρωτη ειχε χρονο αναμονης κανα τριωρο),σχετικα ευκολα...
η καθυστερηση της ηταν της ταξεως του δεκαλεπτου οποτε μια χαρα.εχω κανει το ντουζακι μου και εχω αναψει και ενα τσιγαρο.
μπαινει με αερα,αγριοθυληκο αλλα χαμογελαστη και με ντυσιμο προς το σεμνο θα ελεγα αλλα ηταν πανω της κουτι.γυναικα ψηλη,προστυχα ομορφη και με γαμω τα κορμιαΜεγάλο χαμόγελο
μου δινει ενα φιλι και αρχιζει να γδυνετε χαμογελοντας μου και ερωτοντας τα γνωστα αλληλογνωρισματα του τυπου να πεις ενα ονομα πριν να βγαλεις τα ματια σου!!!
ολα καλα μεχρι εδω μπαινει για μπανιο και βγαινει μισοσκουπισμενη με την πετσετα κρατωντας την μπροστα της εντελως προστυχα που αρχισα να με νοιωθω.για ενα πραγμα ημουν σιγουρος,πως η πιπα θα ηταν ολα τα λεφτα εχοντας διαβασει τοσα και τοσα...
και ετσι εγινε,αρχιζει το κλαρινο και η κοπελα μου τον εχει κανει λαστιχο.κρατιεμαι μια ,κρατιεμαι δυο,κρατιεμαι τρεις λεω δεν γαμιεται κι εσκασε η μπομπα (ειχα και κανα διβδομαδο αποχης οποτε και για δεκα λεπτα πολυ αντεξα).
παει πλενεται και γυριζει στο κρεβατι για να παρω την σειρα μου.η κουβεντα που ακολουθησε ηταν ευχαριστη και μου εφτιαξε το κεφι.πανω στην κουβεντα πηρε τα ηνια της δευτερης φορας χωρις να μου δωσει περιθωριο αρνησης.η κοπελα εδειξε πως διεθετε φιλοτιμο και ολα πηγαν μια χαρα.οτι μπορουσαμε απο τις γνωστες στασεις και τελικα η δευτερη μπομπα εσκασε οταν την ειχα στα τεσσερα αν και δεν τρελαθηκα με τον κωλο της.απλα ετυχε.
ωραια γυναικα που σου προσφερει ενα ευχαριστο ραντεβου και που ασχολειται με το αθλημα χωρις να σηκωσει κεφαλι αλλα δεν ειναι και για αποθεωση.ειναι ομως ψιλοστανταρακι για μετα απο κανα δυο κατραπακιες!!!

καλη δυναμη και κουραγιο!!!
ολοι θα βρουμε αυτο που ψαχνουμε!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 04, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: