Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 140 10
Call-Girls
329409
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πρόκειται για νεαρό πιπίνι, γύρω στα 21, με πολύ καλά ελληνικά. Εμένα μου φαίνεται ελληνίδα, μου είπε ότι είναι και φοιτήτρια και πράγματι δε λέει μα..κίες Τώρα προσωπάκι γλυκό της διπλανής πόρτας, κοντούλα, βυζάκι μικρό (το πολύ 2άρι - ανύπαρκτο για μένα τον βυζολάγνο), κορμάκι λεπτό, νινάκι ξυρισμένο και δουλεμένο όμως (χείλια ανοικτά). Πεντακάθαρη, γδύθηκε σχετικά γρήγορα, φαινόταν λίγο ντροπαλή (!!!) αλλά όταν βγήκα από το ντους, με περιποιήθηκε καλά με πίπα ακάπωτη. Τη γύρισα στο 69 όπου και δούλεψα το νινάκι της αρκετά: το φχαριστήθηκε πολύ, υγράνθηκε, σταματούσε και την πίπα γιατί κάβλωσε πολύ, οπότε το γύρισα ανάσκελα, πόδια στους ώμους και άρχισε το σφυροκόπημα. το ψιλογουστάρει κι εγώ βλέποντας το πιπινάκι από κάτω δε χρειάστηκα να περιμένω πολύ: κατέθεσε την κρέμα μου στο επίπεδο κορμάκι της (εδώ, έφυγε γρήγορα να πλυθεί όμως..
στο 2ο γύρο, μετά από κουβεντούλα για κρίση, ανεργία, και τα γνωστά, άρχισε πίπα καλή, έγλειψε μπαλάκια και συνέχισε στην τρυπίδα όπου φάνηκε να το γνωρίζει το άθλημα (οι γραμματιζούμενοι το λένε αυτό " ο γύρος του κόσμου" ) με ρώτησε βέβαια αν το θέλω, να μην παρεξηγηθούμε Αρχίσαμε καβάλα με φιλιά βαθιά στο στόμα (σα να ήμουν ο γκόμενός της) και βογγητά, μετά στα 4 όπου ανέβασα ταχύτητα, και επειδή κατάλαβε ότι ίσως κουραστώ, έβγαλε το πλαστικό και το γύρισε σε ανάσκελο τρομπόνι, δεχόμενη τη 2η δόση κρέμας στο στοματάκι της. (τα έφτυσε μετά στο μπάνιο)
Γενικά είναι καλή περίπτωση για πιπινολάτρες: τίμια, γελαστή, κορίτσι της διπλανής πόρτας, λεπτούλα. Στα μείον, το ανύπαρκτο σχεδόν στηθάκι της. Τώρα για κουλούρι δεν ξέρω αλλά, αν κανονίσω 2ο ραντεβού, θα το ζητήσω σίγουρα !!
στο 2ο γύρο, μετά από κουβεντούλα για κρίση, ανεργία, και τα γνωστά, άρχισε πίπα καλή, έγλειψε μπαλάκια και συνέχισε στην τρυπίδα όπου φάνηκε να το γνωρίζει το άθλημα (οι γραμματιζούμενοι το λένε αυτό " ο γύρος του κόσμου" ) με ρώτησε βέβαια αν το θέλω, να μην παρεξηγηθούμε Αρχίσαμε καβάλα με φιλιά βαθιά στο στόμα (σα να ήμουν ο γκόμενός της) και βογγητά, μετά στα 4 όπου ανέβασα ταχύτητα, και επειδή κατάλαβε ότι ίσως κουραστώ, έβγαλε το πλαστικό και το γύρισε σε ανάσκελο τρομπόνι, δεχόμενη τη 2η δόση κρέμας στο στοματάκι της. (τα έφτυσε μετά στο μπάνιο)
Γενικά είναι καλή περίπτωση για πιπινολάτρες: τίμια, γελαστή, κορίτσι της διπλανής πόρτας, λεπτούλα. Στα μείον, το ανύπαρκτο σχεδόν στηθάκι της. Τώρα για κουλούρι δεν ξέρω αλλά, αν κανονίσω 2ο ραντεβού, θα το ζητήσω σίγουρα !!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 12, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Απριλίου, 2013
Για κουλουρακι θελει συν 50ευρω αδερφε κ το χεις.
slk 55
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1