Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.1 4 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αφού έλαβα ενημέρωση από το μαιλ μου πήρα τη στο γραφείο για να συναντήσω την συνθια .

Έχω μια αδυναμία με τα μεγάλα φυσικά βυζιά

Το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα και έτσι προτίμησα να την επισκεφτώ στον χώρο της

Με περίμενε όπως ακριβώς ζήτησα, εσώρουχα με τακουνιά με τρελάνει αυτός ο συνδυασμός

Με το που άνοιξε η πόρτα το μάτι μου πήγε στις μεγάλες βύζαξες της όπου ήταν και ο λόγος που πήγα. Μπαίνω για το ντουζακι μου και μετά από λίγο έρχεται στο μπάνιο το μωρό στο όποιο είχε μια καρεκλά την έφερε κοντά στον ντους και έκατσε και έπαιζε μα το μουσάκι της μου πρότεινε να σταμάτησα το μπάνιο και έτσι με τσιμπουκωσε στο εκεί και επιτόπου ,ωραία έκπληξη (το βυζι της αν και μεγάλο δεν έχει κρεμάσει προς το παρόν γιατί είναι πιπίνι αλλά λογικά σε μερικά χρόνια θα πέσει)

Την έχυσα στο μπάνιο στις βυζαρες της όπου έπαιζε με τα Χυσια τα άπλωνε στα βυζιά της .

Ήμουν που ήμουν στο μπάνιο έκανα ένα ντουζακι ακόμα και πήγα στο κρεβάτι για να κάνω ένα τσιγαράκι στο social time είχε πολύ χαβαλέ αν και τα αγγλικά της δεν είναι καλά αλλά είναι πολύ εύθυμη κοπέλα .Υπήρξαν ακόμα 2 χυσίματα στο σεξ είναι αρκετά καλή δεν λέει όχι σε τίποτα και ιδρώνει για την φανέλα. 2 εκτόνωση ήταν σε στάση πίσωκωλητού, 3 χυσιμο μετά από μασάζ που μου έκανε και έχυσα σε στάση ισπανικού . Είναι συνοπτικά η ‘’κοπέλα της διπλανής πόρτας ‘’

Η οποία ξέρει είναι καλή στο σεξ με τρελό φυσικο μεγάλο βυζί.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2013
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαρτίου, 2013
Ωραιος τυπε. Και την ειχα στα υπο' οψιν οποτε βοηθησες αρκετα. Ευχαριστουμε.
13 Μαρτίου, 2013
Μπραβο...πως μπορουμε να επικοινωνησουμε με το γραφειο;
13 Μαρτίου, 2013
Αστο φιλε...το βρηκα!!!!!
13 Μαρτίου, 2013
καλά ρε φίλε έχασα το λογαριασμό..Χμμμ;πόσες φορές το έχυσες το μωρό?? τόσο καυλιάρικο είναι??
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4