Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.2 1 10
Call-Girls
5348
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
λοιπόν..ήρθε στο σπίτι μου στη νίκαια,με το που μπαίνει βλέπω μια κορμάρα με φάτσα σπασμένη..άβαφτη τελείως πολύ μεγαλύτερη από τις φωτό.1:20 μίλησα με το γραφείο στις 2:00 έσκασε.χαμογελαστή(χαμογέλαγε με το στόμα κλειστό)αράζουμε κάνουμε ένα τσιγάρο και πάμε για γύρο 1.γαμω τα τσι@..κια θεϊκό,της τον χώνω και λίγο και πάει το πρώτο.μπανάκι είπαμε 10 μαλακίες και μου λέει να φύγω δεν παίζει αυτό της λέω με τ ι π ο τ α...βγάζει την πετσέτα και τελικά ήτανε σαν να γκαμούσα κρέας.είχε πάει 3+και δεν ήτανε για τίποτα παραπάνω φαίνεται..ίσος αν την πάρει κανεις ποιο νωρίς να είναι καλύτερα,τι να πω..αυτό που με χάλασε...όταν έφυγε τις λέω μια μαλακια και λύνεται στα γέλια,και εκεί βλέπω,δοντάκια ψιλομαυρα..έτσι και τα φιάξει θα είναι καλο milf,αν δεν τα παρατηρήσεις δεν φαίνονται.πεντακάθαρη και κορμάρα..αν δεν μου κάτσει καμια αλλη επειδή μπορώ μετά τις μια το βραδυ μπορεί και να το σκεφτώ να την ξαναπάρω.. αεκ original νίκαιας
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 17, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Φεβρουαρίου, 2013
Φαινόταν καρακαλτακα απο τις φωτο του site. Τι στο διαλο κάνουν αυτά τα πρακτορεία και μαζεύουν τόση σαβουρα.
P
polax
17 Φεβρουαρίου, 2013
Αν δεισ τισ φωτο που εχουν ειναι κοπελεσ που εχουν φυγει απο ελλαδα και κατα 80 τοισ εκατο ειναι αλβανορουμανεσ
Iso14
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2