Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 114 10
Call-Girls 301131
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ήταν απόγευμα μιας μέρας που δουλειές με είχαν φέρει στην Αθήνα . Δυο ήταν οι λόγοι που την επέλεξα, ότι είναι ελληνίδα και οι αρκετές καλές κριτικές.
Ξενοδοχείο από τα γνωστά ημιπαραμονής και η Nayomi ήρθε με μικρή καθυστέρηση.
Με στο σύστημα cg δεν είμαι εξοικειωμένος. Στην Θεσσαλονίκη που μένω αν δεν δω κάνα καλό ct προτιμώ στούντιο.
Στο δεύτερο βλέπεις από πριν την κοπέλα και αν ήμασταν σε τέτοιο μπορεί να την διάλεγα. Αν όμως ήμουν σε ct των 200+ θα έφευγα, πρόσωπο κάτω του μετρίου. Τώρα για 100+50 κόμπιασα λίγο αλλά είχα πληρώσει και το δωμάτιο. Σίγουρα πάντως η εμφάνιση δεν με ικανοποίησε.
Δείχνει για 35, αν είναι 30 που λέει έσπασε γρήγορα. Σώμα κανονικό, κοιλιά και κώλος όχι ωραίοι αισθητικά και τα μεγάλα ψεύτικα βυζιά να δείχνουν αταίριαστα! Πολλά τατουάζ που προσωπικά δεν με αρέσουν σε γυναίκα με χειρότερο το cartoon σχεδόν στην ηβική περιοχή.
Ευγενική γυναίκα πάντως και ομιλητική αλλά με αδιάφορο social. Στο σεξ καλύτερη.
Φιλάει καλά και γλύφει ωραία, πίπα βαθιά και στήσιμο καλό και ιεραποστολικά και στα τέσσερα. Πίσω τρύπα με αντοχές. Πολύ καθαρή και περιποιημένη γενικότερα. Ότι λες το κάνει και δεν δυσανασχετεί. Στο τέλος πάντως έδειχνε να βιάζεται, αλλά και εγώ δεν είχα διάθεση για παραπάνω. Τεσπα αυτά, περίμενα περισσότερα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Νοεμβρίου, 2012
Φιλε μου με μία φράση εξήγεί πολλά. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την εμπειρία ενός call girl με city tour ή studio.
Τα κορίτσια που δουλεύουν call girl είναι για να σου κρατήσουν συντροφιά.
Η Nayomi είναι περισότερο GFE κατάσταση που θα πείς και καμιά κουβέντα μετά το SEX.
Για τα άλλα υπάρχουν τα Studiο όπως είπες.
11 Νοεμβρίου, 2012
Money Mouth

Τελικά πέρασε ή δεν πέρασε καλά;

Η ΝΑΥΟΜΙ είναι μία κατηγορία μόνη της. Πουθενά δεν έχω βρει τέτοιο πλάσμα που να συνδυάζει τόσα πολλά μαζί.
11 Νοεμβρίου, 2012
Δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος Αινσταιν για να καταλάβει ορισμένα πράγματα.Πράγματα που έχουν ειπωθεί τόσες φορές..Η κοπέλα έχει πρόσωπο μέτριο, το σώμα της (σύμφωνα με τα στανταρ των μοντέλων) είναι μέτριο (με στήθος που δεν ταιριάζει με το σωματότυπό της,όπως φαίνεται και από τις φώτο). Το ότι είναι καλή στις υπηρεσίες είναι άλλη κουβέντα.Υπάρχουν άνθρωποι που αν δεν τους εξιτάρει η εικόνα ,τα υπόλοιπα είναι περιττά..Όσον αφορά στα περί μιας κατηγορίας μόνη της..Δε θα σχολιάσω..
12 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ισως το ιδανικό για κάποιους είναι να πάρουν μια κοπέλα που θα είναι ίδια η Megan Fox
θα κάνει sex σταν την Jenna Jameson ,
θα ζητάει 80 ευρώ για 2ωρο και στο τέλος
θα τους σιδερώνει και το πουκάμισο και
θα κάνει και κανα φαι όσο θα πέρνει πίπα.

Μέχρι να βρεθεί κάτι τέτοιο εγώ θα διαλέγω την Nayomi (όχι την Campbell).
12 Νοεμβρίου, 2012
Kαλή στις υπηρεσίες της η Nayomi αλλά το πόσο καλό παιδί είναι παίζεται. Την είχα κλείσει μόλις έκλεισα να κατεβώ Αθήνα, 3 βδομάδες προειδοποίηση. Κανένα πρόβλημα, μου είπε. Λίγες μέρες όμως πρίν κατέβω μου το γύρισε γιατί λέει ίσως τη θέλανε σε νησί εκείνο το Σ/Κ.

Αυτά δε γίνονται. Ειδικά όταν είσαι returning customer -εκείνη θα ήταν η 3η συνάντηση μας.
12 Νοεμβρίου, 2012
Μπορεί το νησί να πλήρωνε καλύτερα Βάσος Μεγάλο χαμόγελο
Εκτός πλάκας τώρα, καλό για τις κοπέλες που κάνουν αυτήν την δουλειά είναι να είναι επαγγελματίες και στα ραντεβού τους και στην συμπεριφορά. Γιατί στην ουσία αυτές μπορεί να χάσουν έναν στάνταρ πελάτη που ήταν ευχαριστημένος με αυτές, ενώ αντίθετα ο πελάτης προπαντός σήμερα έχει πολύ μεγάλη επιλογή ΧαμόγελοΕνώ αντίθετα οι πελάτες που έχουν ρευστό έχουν μειωθεί. Όσον αφορά το όλο πακέτο τα πάντα είναι και θέμα γούστου και τιμής. Την Nayomi δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά την έχω στα υπόψιν μου
12 Νοεμβρίου, 2012
Μου θυμίζει κριτική του 104. Όταν γράψει κάποιος άσχημα πράγματα πέφτουνε όλοι οι αγαπούληδες να τον φάνε... Ήμαρτον!!!!!!
12 Νοεμβρίου, 2012

γνωριζω οτι ειχε θποχρεωσεις στο εν λογο νησι,γιατι ειχα ρανυεβου αμεσως μολις γυρισε.θα ηταν χαζω να μην πηγαινε σε τετοια αρπαχτη.ειναι πολλα τα λεφτα αρη......
13 Νοεμβρίου, 2012

Φίλε sena1 εδώ κάτι δε κολλάει. Στο νησί δε πήγε τελικά γιατι μου ΄γραψε εκ των υστέρων ψιλοπαραπονούμενη οτι τη γρουσούζεψα και δεν έκλεισε τη δουλειά (no comment...).

Εκτός κι αν μιλάς για άλλο νησί και άλλο Σ/Κ... Αν είναι έτσι, διαγράφεται σταθερή συμπεριφορά "αρπαχτής" από τη κυρία. Δικαίωμα σου αυτή να τη θεωρείς "ξύπνια" στάση. Εγώ τη λέω χαζή. Γιατί να, όπως λέει ο φίλος use_your_brain παραπάνω, η Νayomi έχασε. Ένα στάνταρ πελάτη και ένα πρεσβευτή του χαρακτήρα της (και όχι μόνο της πίπας της).
13 Νοεμβρίου, 2012

Χμμμ;Χμμμ;

Εγώ ακόμη αναρωτιέμαι αν σου τύχαινε κάποια ξαφνική δουλειά εσένα κι έπρεπε να ακυρώσεις το ραντεβού, τι θα έπρεπε να κάνει εκείνη;
Μην τα θέλουμε όλα δικά μας ρε μάγκες. Το ότι σε ειδοποίησε θα έπρεπε να το εκλάβεις ως σωστό από μέρους της κι όχι ως λάθος.
Τι να πει κι ο άλλος που τον έστησε η ΛΥΔΙΑ στο ξενοδοχείο και τραβάει ακόμα τις κωλότριχες του με το 25άρι που έδωσε τσάμπα;
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2