Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 15 10
Call-Girls
72019
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Λοιπον καταρχην να ευχαριστησω τον συναγωνιστη και συνοδοιπορο draxan04 γιατι αν δεν με βοηθουσε αυτος δεν θα καταφερνα να δω το Λετονομουνο (Μουνι απο την Λετονια). Η Gabriella ειναι μια γυναίκα γυρω στα 30-33 μελαψη με σχιστα ματια (ανωμαλο προσωπο), γυρω στο 1.70 (ψηλο μουνι καμαρωτο γαμίση) 2-3 βυζακι, κολαρα αρχοντικη και γαμιεται απο οτι μου ειπε μονο με μποτες "its my style" μου ειπε ακριβως οταν της ειπα να βγάλει τις μποτες. Η συνατηση ηταν ευκολη καπου στην Καλλιθεα και βουρ για κοντινο Hoteli. Διαλέξα το ακριβο προγραμμα που είχε πιπα ακαποτη και κολαρακι. Χαμουρεμα κανονικοτατο με γλωσσα, παθος και τρελλα,η πιπα βαθια με πολλα φτυσιδια και πνυξηματα και επειτα κολαρακι στα 4 οπου το κοριτσι τα δίνει όλα. Ντουζακι και πιπα μετα μεχρι θανατου για να τελειωσω και δευτερη φορα. Το άσχημο ζητησε το δωρακι της με το που φτασαμε στο Hotel και θεωρω οτι είναι ακριβη για την εποχη που ζουμε οταν με 150 ευρο μπορεις να παρεις τις ιδιες ακριβως υπηρεσιες. Αυτα κυριοι C U SOON IN ANOTHER CARTOON
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 10, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
η συγκεκριμενη δε μου την εσπασε οταν επικοινωνησα μαζι της και ζητώντας μια εκπτωση μου απαντησε με ασχημο τροπο...!!
να πανε να γαμηθουν οι ξενες, αρκτετα μας πηραν ολα τα χρονια
προτιματε τις ελληνιδες συναγωνιστές