Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 114 10
Call-Girls
301121
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Διαβάζω τις τελευταίες μέρες τις κριτικές για την Βιβή και κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ξαφνικά ανακάλυψαν όλοι ότι η κοπέλα είναι άσχημη. Ρε παιδιά ξέρεται και άλλες call girl ελληνίδες με τέτοιο χαμόγελο και ωραία μπλέ μάτια.
Για τριαντάρα γυναίκα είναι μούναρος όχι πολύ ψηλή αλλά με πολύ σέξυ σώμα ωραία οπίσθια γυμνασμένα πόδια, σούπερ γάμπες, καστανά μακριά μαλιά, ωραίο ντύσιμο γυμνή με τις γόβες και τα σέξυ εσώρουχα είναι όλα τα λεφτά.
Είναι πάντα γελαστή και ευγενική και με την ευκαιρεία αξίζει ένα μπράβο για τον τρόπο που αντιμετώπισε την αρνητική κριτική για το ραντεβού που δεν έγινε. Είναι πραγματική κυρία και νομίζω ότι έχει αποκτήσει και την πείρα να καταλαβαίνει τις ανάγκες του καθένα. Οσες φορές βρεθήκαμε έκανε τα πάντα να μου μείνει αξέχαστη η ώρα. Στο σέξ ήταν εκπληκτική. Τσιμπούκι εξαιρετικό και απίθανη πίσω τρύπα με πολλές αντοχές στις βαθειές διεισδήσεις. Η Βιβή τα κάνει όλα και τα κάνει καλά. Στα θετικά ότι είναι ελληνίδα και ότι ευχαριστιέται αυτό που κάνει. Είναι κεφάλαιο για τα call girl και μακάρι να είχαμε κι άλλες τέτοιες με σεβασμό στα χρήματα που πληρώνουμε.
Για τριαντάρα γυναίκα είναι μούναρος όχι πολύ ψηλή αλλά με πολύ σέξυ σώμα ωραία οπίσθια γυμνασμένα πόδια, σούπερ γάμπες, καστανά μακριά μαλιά, ωραίο ντύσιμο γυμνή με τις γόβες και τα σέξυ εσώρουχα είναι όλα τα λεφτά.
Είναι πάντα γελαστή και ευγενική και με την ευκαιρεία αξίζει ένα μπράβο για τον τρόπο που αντιμετώπισε την αρνητική κριτική για το ραντεβού που δεν έγινε. Είναι πραγματική κυρία και νομίζω ότι έχει αποκτήσει και την πείρα να καταλαβαίνει τις ανάγκες του καθένα. Οσες φορές βρεθήκαμε έκανε τα πάντα να μου μείνει αξέχαστη η ώρα. Στο σέξ ήταν εκπληκτική. Τσιμπούκι εξαιρετικό και απίθανη πίσω τρύπα με πολλές αντοχές στις βαθειές διεισδήσεις. Η Βιβή τα κάνει όλα και τα κάνει καλά. Στα θετικά ότι είναι ελληνίδα και ότι ευχαριστιέται αυτό που κάνει. Είναι κεφάλαιο για τα call girl και μακάρι να είχαμε κι άλλες τέτοιες με σεβασμό στα χρήματα που πληρώνουμε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
gian31
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
2 κριτικες ολες κι ολες και η δευτερη εγινε για να "αποκατασταθει η αληθεια"
Ευγε,απλα επρεπε να το κανεις πιο διακριτικα!