Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 16 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Θα είμαι σύντομος γιατί με έχουν καλύψει οι συνάδελφοι. Για το γραφείο τα έχουμε ξαναπεί, άριστο. Ξενοδοχείο μια χαρά στα νότια. Δωμάτιο κλπ άνετο, καθαρό και τακτοποιημένο. Η κοπέλα είναι εξαιρετικό VFM. Μεγάλο της όπλο το εξαιρετικό της κορμί με το καταπληκτικό ποπάκι και την μέση δαχτυλίδι. Στήθος μικρό μεν αλλά πολύ καλό. Το πρόσωπο είναι απλά αδιάφορο, ε… μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Ντυμένη είναι μεν πολύ ωραία, αλλά όταν τα πετάει είναι θάνατος, η κοπέλα είναι για τρελό γλείψιμο. Είναι ευγενική, χαρωπή, ακούραστη στον αγώνα, και δεκτική σε όλα (τα νορμάλ). Έχει εξαιρετική κίνηση μέσης με άψογα ανοίγματα, και σπάει τον ποπό της στο πισωκολλητό με έναν τρόπο προκλητικότατο. Όχι σαν κάτι άλλες που τεντώνονται σαν τις γάτες και δεν αφήνουν καλά-καλά να μπεις. Η Αλεξάνδρα παίρνει μια στάση σαν να σου λέει «έλα μέσα μου, θέλω να με σκίσεις». Τρέλα και η στάση στημένη με τα χέρια στον τοίχο με τουρλωμένο το ποπάκι της. Λόγω μεγέθους προσφέρεται για ότι στάση τραβάει η όρεξή μας. Δείχνει να το ζει και να το ευχαριστιέται, είναι φυσική χωρίς gel και λοιπά χαζά και υγραίνεται αρκετά. Πρώτο τέρμα στο 69 με CIM. Στο δεύτερο γύρο τα κάναμε σχεδόν όλα, και μου κόπηκαν τα πόδια! Σκεφτείτε ότι πρόσφατα το έχω ρίξει (ελαφρά δηλαδή) στην προπόνηση, αμ δε… με ξέκανε η Αλεξάνδρα. Στο τέλος ομολογώ ότι την παίδεψα αρκετά στην πίπα για να ολοκληρώσω. Η κοπέλα όμως στον αγώνα άκοπη! Δεν έβλεπα να έρχεται λύση και της πρότεινα στο παραπέντε να μου ξανακάνει το αεροπλανικό της cowgirl. Αυτό ήταν, με τέτοιο διαβολικό κορμί να χτυπιέται πάνω μου η λύτρωση ήρθε άμεσα και απόλυτα φυσικά! Η Αλεξάνδρα παρέχει, κατά την γνώμη μου, ένα πλήρες (άνευ anal) πακέτο υπηρεσιών και με ένα τρόπο που φεύγεις απόλυτα ικανοποιημένος. Ασφαλέστατη επιλογή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 13, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί