Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 53 10
Call-Girls
203565
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Λοιπον, με την Ευα οσο κι αν ακουγεται παραξενο εχουμε γνωριστει,μιλησει στο τηλεφωνο κτλ εδω κι 1μιση χρονο και παντα κατι μας τυχαινε και δεν ολοκληρωναμε την συνεδρια μας..σημερα μετα απο πολλες επαφες,η Θεα Τυχη μου χαμογελασε!!!και μαλιστα η Ευα φροντισε γι αυτο, μια και ενω για μια φορα ακομη ηταν τελειως γεματη και οι ωρες μας δεν συνεπεφταν,, ξαφνικα μου στελνει μηνυμα οτι ακυρωσε προσωπικη της δουλεια, για να βρεθουμε επιτελους 4 τ απογευμα στο γνωστο χοτελι πισω απο το Ωνασειο!!!Μαλιστα φροντισε να με καυλωσει αφανταστα προτεινοντας μου κατι σ ενα της μηνυαμ και βαζοντας μου φωτιες!!!Συναντηση λοιπον 4+2 λεπτα ακριβως,οταν ανοιγοντας η πορτα βλεπω 2 ματαρες να λαμπουν και ενα απιστευτα ναζιαρικο χαμογελο συνοδευομενο απο μια σουπερ σεξυ φωνουλα να με καλησπεριζει!!!συγχρονως ανοιγει την αγκαλια και μου δινει ενα παθιασμενο βαθυ γλωσσοφυλο!!!!εκτινασσοντας ετσι την πετσετα που ηταν τυλιγμενη στη μεση μου στο πατωμα!!!ο κυνηγος πηρε αμεσως θεση μαχης!!σουπερ φιλικη,διακριτικη και ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ αφιερωσε 10-13 λεπτακια στην προσωπικη της υγιεινη-καθαριοτητα κι ενω ερχοταν απο το σπιτις της μπανιαρισμενη και μοσχομυριστη!!!εννοειται οτι αυτος ο χρονος δεν προσμετρηθηκε σ αυτον της συνεδριας μας..βγαινοντας απο το ντους και κοιταζοντας με με τα γεματα ναζι κι υποσχεσεις ματακια της επεσε κυριολεκτικα με τα μουτρα στον ορθιο και σε θεση μαχης κυνηγο!!!σουπερ θεικη πιπα (μαλλον τοχει το ονομα οι Ευες να κανουν τις καλυτερες τελικα!!!),με πολυ γλωσσα,βαθια ρουφηγματα και πραματικο deepthroating,μεχρι πνιγμου,που ενω συνεβη 3 φορες δεν δυσανασχετησε καθολου αλλα το επανελαβε!!!σουπερ σαλιωμε σε πουτσα και αρχιδια,καραμελωμε και λαγνο ναζιαρικο παντα βλεμμα να με στελνει!!!δεν ανεφερα καθολου την αρκετα προσεγμενη σεξυ εμφανιση της οταν ηρθε ,ουτε οταν βγηκε απο το μπανιο γιατι εχουν γραφτει απο τους προηγουμενους συναθλητες!!!Ευα το στριγκακι σου αυτο ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!συνεχιζουμε με δυνατο και καλο γλυφομουνι (πραγμα που την τρελλανε!) οπως μου ζητησε.κι εκει η Ευα απο ναζιαρα γατουλα,μεταμορφωνεται σε πραγματικη αγριογατα του SEX ετοιμη να κατασπαραξει και να ξεσκισει το θυμα της!!!με μουνι να σταζει και να ζεματαει,μετα απο μια γρηγορη πιπα ξανα και σαλιωμα μεχρι κατω,φοραει προφυλακτικο κι αργα γλυκα και βασανιστικα με καρφωνει στο φλεγομενο μουνακι της!!!πραγματικη απολαυη να το γαμας και να νιωθεις καθε συσπαση του!!!μετα απο σκληρο σφυροκοπημα η επιθυμια της αγριογατας ηταν ξεσκισμα με δυναμη στα 4 οπου και δεν αντισταθηκε εννοειται!!!εκει πραγματικα εδωσα μαχη για να συγκρατηθω και ν απολαυσω κι αλλο τα υπεροχα στησιματα,την κωλαρα της το δυνατο σφυροκοπημα στη μεση και τα σκαμπιλακια στα κωλομερια!!!η καταθεση ηρθε μην αντεχοντας αλλο στα υπεροχα χειλη της και βαθια στο στομα της αλλα ηταν τετοια η ποσοτητα που εβγαλα που ξεχειλησε απο στομα και πλυμμυρισε και τα βυζακια της!!!!δυστυχως δεν μπορεσα να χαρω το σφιχτο της κωλαρακι αλλα αυτο θα γινει λιαν συντομως Ευακι μου!!!Πραγματικη αγριογατα του sex!!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 29, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
172€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί