Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 35 10
Call-Girls
86804
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετά από τη συνάντηση με την Ευα είπα να δοκιμάσω την Πένυ και μόνη της.
Τα της εμφάνισης όπως στις φωτό. Ωραίος κώλος ρε παιδί μου!
Και το στήθος μου άρεσε πολύ αν και μικρό γιατί είναι φυσικό, ερεθίζεται και φαίνεται jet.
Συμπεριφορά λίγο πιό άνετη, και στο παιχνίδι λίγο πιό χαλαρή λόγω εξοικείωσης.
Στην κρούση για backdoor κατάλαβα ότι έχει τις αναστολές της αρχής αλλά μετά το ζέσταμα βλέπω στην επόμενη συνάντηση να αποδομείται η αντίσταση.
Καλή αντοχή γιατί στο δεύτερο γύρο καθυστέρησα αρκετά αλλά δεν έδειξε σημεία κόπωσης και ήταν ορεξάτη μέχρι που επήλθε η στοματική ολοκλήρωση.
Φιλάει ωραία και χρειάζεται να βελτιωθεί σημειακά (π.χ. είναι σημάδι άγχους και απειρίας όταν για να σε ερεθίσει ασχολείται κατ' ευθείαν με το επίμαχο σημείο αντί να δουλέψει πιό πολύ το φιλί τα χάδια και την επαφή με το σώμα)αλλά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δεκτική σε προτάσεις και τις εφαρμόζει άμεσα
Οποιος ενδιαφέρεται ας δεί το http://peny22.webs.com/ μπας και αποφύγουμε τα pm τύπου "filaraki pou vriskoume th gomena?"
Ξανά καλό φθινόπωρο!
Τα της εμφάνισης όπως στις φωτό. Ωραίος κώλος ρε παιδί μου!
Και το στήθος μου άρεσε πολύ αν και μικρό γιατί είναι φυσικό, ερεθίζεται και φαίνεται jet.
Συμπεριφορά λίγο πιό άνετη, και στο παιχνίδι λίγο πιό χαλαρή λόγω εξοικείωσης.
Στην κρούση για backdoor κατάλαβα ότι έχει τις αναστολές της αρχής αλλά μετά το ζέσταμα βλέπω στην επόμενη συνάντηση να αποδομείται η αντίσταση.
Καλή αντοχή γιατί στο δεύτερο γύρο καθυστέρησα αρκετά αλλά δεν έδειξε σημεία κόπωσης και ήταν ορεξάτη μέχρι που επήλθε η στοματική ολοκλήρωση.
Φιλάει ωραία και χρειάζεται να βελτιωθεί σημειακά (π.χ. είναι σημάδι άγχους και απειρίας όταν για να σε ερεθίσει ασχολείται κατ' ευθείαν με το επίμαχο σημείο αντί να δουλέψει πιό πολύ το φιλί τα χάδια και την επαφή με το σώμα)αλλά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δεκτική σε προτάσεις και τις εφαρμόζει άμεσα
Οποιος ενδιαφέρεται ας δεί το http://peny22.webs.com/ μπας και αποφύγουμε τα pm τύπου "filaraki pou vriskoume th gomena?"
Ξανά καλό φθινόπωρο!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 20, 2010
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
250€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες