Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 53 10
Call-Girls 203569
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Είχα καιρό να δώ την Εύα και πριν από καμιά 10αριά μέρες είπα να πάρω ένα τηλέφωνο να δώ που βρίσκεται. Μιλώντας για διαθεσιμότητα μου σκάει το "θές να γνωρίσεις και μία φίλη μου?" με τη γνωστή ναζιάρικη φωνή. "Φίλη? Καινούργια? Ηλικία και σωματότυπος?" αρχίζω την ανάκριση εγώ, "Καινούργια 22, λεπτή γλυκιά και αντέχει στο sex" ήταν η απάντηση.
Κανονίζουμε λοιπόν 2 ημέρες αργότερα που μπορούσαμε όλοι και γνώρισα και την Πέννυ.
Λεπτή γλυκιά, λίγο συγκρατημένη στην αρχή, τα κάνει όλα εκτός πρωκτικού (τουλάχιστον όταν βρεθήκαμε) με χάρη και ευχαρίστηση Γλώσσα. Δεν είναι σαν την Εύα που λυσσάει αλλά και αυτή γουστάρει το sex και είναι πολύ γλυκιά, Ελληνίδα και κάνει και καλό λεσβιακό (κανονικό) με την Ευα. Δεν έχουν δέσει ακόμη όπως ήταν η Ευα με την Αφροδίτη αλλά αν λάβουμε υπ' όψη μας ότι αυτό ήταν από τα πρώτα ραντεβού τους και αυτό που είδα ήταν πολύ καλό, θεωρώ ότι όταν δέσει η ομάδα θα είναι αξιόλογη.
Η Εύα στα συνήθη standards απόδοσης και αφού και η Πέννυ δεν έπαιζε backdoor το παιχνίδι κρατήθηκε στο ίδιο επίπεδο και με την Ευα αν και τώρα που το σκέφτομαι ίσως να χαλάρωνε πιό πολύ η Πέννυ αν έβλεπε την έκφραση που παίρνει η Ευα στο πρωκτικό Κουλ.

Άντε καλό φθινόπωρο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 19, 2010
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
500€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες