Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 19 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 43937
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μερικές φορές νομίζω πως πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και να μην λέμε μαλακίες όπως αυτές που διάβασα για την συγκεκριμένη στο φόρυμ παρόλο που άν την έκρινα βάση του ποσού της των 250/1ώρα που εργαζόταν πρίν κανα χρόνο άν θυμάμαι καλά ίσως και να συμφωνούσα.

Αλλά με την τωρινή τιμή μάλλον πρέπει να κάνουμε τουμπεκί ψιλοκομένο και να λέμε και ευχαριστώ ειδικά όταν η κλάση των υπηρεσιών τις, ο πραγματικά ασύληπτος χαρακτήρας τις και το επίπεδο της είναι εφάμιλα και σε αμέτρητες περιπτώσεις ανώτερα από αμέτρητα citytours.

Οι φωτογραφίες την αδικούν ώς προς την ενέργεια που σου βγάζει από κοντά καθώς ενώ δείχνει άγρια και απωθητική στις φωτός από κοντά είναι γλυκήτατη και ελκυστικότατη!

Δεν μου αρέσουν τα oytcllas και δεν τα συνιθίζω γιατί δεν μου αρέσει να περιμένω εγώ την κοπέλα αλλά όταν εγώ βλέπω τέτοιο depthroat στην πίπα, τέτοια συμετοχή με προτοβουλίες και σεβασμός στρατιωτικός σε ότι αναγράφει στο σιτε για της υπηρεσίες της δεν μπορώ να μην την τιμήσω και μιά και δύο και τρείς φορες.

Δεν είναι ούτε ενθουσιασμός ούτε υποστήριξη προς αυτήν απλά προσπαθώ να κρίνω βάση του ότι πληρώνω. Ξαναλέω πως εάν είχε τις τιμές πού έχουν τα τουρς σε γενικές γραμμές η βαθμολογία μου και η κριτική μου θα ήταν διαφορετική.

Value for Money λοιπόν όπως και η επόμεη κριτική που θα κάνω στην επόμενη κοπέλα
Critis
Νέο Μέλος
34
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού