Νέα

Ζώνη μέσης όταν πάσχεις από δισκοκήλη.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
1.250
Like
1.700
Πόντοι
216
Ως παθών ας γράψω και εγώ την γνώμη μου.
Λόγω επαγγέλματος (σερβιτόρος) έπαθα δισκοκήλη το 2010 στο Ο2-Ο3 και στο Ο4-Ι1.
Πολλοί συνάδελφοι μου είχανε προτείνει να φοράω ζώνη ακόμα και ελαστική κατά την διάρκεια της βάρδιας αλλά επειδή είμαι περίεργος και δεν γουστάρω να έχω πράγματα επάνω μου που με περιορίζουνε-σφίγγουνε την απέρριπτα.
Ο ορθοπεδικός μου είχε προτείνει να κάνω μαγνητική,να φοράω ζώνη,και φυσικοθεραπείες.
Ούτως ή άλλως εγώ θα έκανα το πρώτο και το τρίτο οτιδήποτε και αν μου έλεγε ο γιατρός.
Η μαγνητική τομογραφία είναι εξαιρετική εξέταση που δεν προκαλεί τίποτα στον οργανισμό και δείχνει το πρόβλημα γρήγορα και με μεγάλη ευκρίνεια.
Μάλιστα,υπάρχει και όμιλος διαγνωστικών εργαστηρίων που κάθε Σάββατο κάνει μαγνητικές σε χαμηλή τιμή για άνεργους (άνευ ΙΚΑ κτλ) και χαμηλόμισθους με τιμή 120 ευρώ.Τουλάχιστον αυτό ίσχυε έως το 2019 που σταμάτησα τις εξετάσεις λίγο πριν ξεκινήσει η πανδημία.Anyway...
Tα χάπια τα αντιφλεγμονώδη είναι καλά στην αρχή αλλά εάν έχεις ευαίσθητο γαστρικό σύστημα μετά από λίγο καιρό θα γαμηθείς.Εγώ έπαθα γαστροοισοφαγική παλινδρομηση και έλκος στομάχου (βέβαια έπινα και μπόλικο αλκοόλ λόγω της φύσης της εργασίας)
Το θαύμα γίνεται με τις φυσικοθεραπείες.Έχω πάει σε 15-16 φυσικοθεραπευτές από απλούς μέχρι αυτούς σε ποδοσφαιρικές ομάδες.Το θέμα είναι να ενδιαφερθεί ο εν λόγω φυσικοθεραπευτής για την περίπτωση σου.
Προσωπικά,σώθηκα από σοβαρά προβλήματα μυϊκά με την διαμαγνητική αντλία που κάνει θαύματα ΑΛΛΑ από ότι έχω μάθει δεν γίνεται σωστή χρήση αυτής από όλους του θεραπευτές.
Θα γράψω ένα περιστατικό με την ανωτέρω συσκευή...
Λόγω των δισκοκηλών,έχει "πιεστεί" το νεύρο και έχω ένα μούδιασμα/πόνο/ενόχληση σε μόνιμη βάση στο δεξιό πόδι από τον γοφό έως κάτω στο αστράγαλο.
Με μία συνεδρία δέκα λεπτών (αφού όμως έχουνε προηγηθεί και προηγούμενες φυσικοθεραπείες που δεν έχουνε εστιάσει στο συγκεκριμένο) με την αντλία από ψηλά στην λεκάνη μέχρι κάτω στην γάμπα το πρόβλημα εξαφανίστηκε.Το φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε ήτανε μία μικρή αμπούλα βολταρέν.Αυτό έγινε το 2017 και μέχρι σήμερα είναι οκ με το συγκεκριμένο.
 

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Μηνύματα
531
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Φοραω ζωνη στην δουλεια παντα....Οχι καμια ειδικη,φοραω την στρατιωτικη Α/Τ.......Οσο δουλευω κ κινουμαι δεν εχω θεμα καθολου,το προβλημα ειναι οταν κατσω κανα 3ημερο και χαλαρωσω... αν χαλαρωσω ουτε να ξαπλωσω βολευομαι,ουτε να κατσω... μολις ξαναπιασω δουλεια ολα καλα..... αλλα κανω και αυτες τις 2 ασκησεις.....5 λεπτακια ειναι...
Δεν εχω παει ποτε σε γιατρο για την μεση,οσο κανω αυτα ειμαι μια χαρα.....
ειδικά το τέντωμα της γάτας ότι πρέπει για την κήλη.
 

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Μηνύματα
3.534
Like
8.542
Πόντοι
2.306
Μηχάνημα έκτασης με πολύ λίγη ένταση.

Προλοθεραπεια

Φυσικοθεραπεία για επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου σχετικά με το ποιους μύες χρησιμοποιούμε και πώς. Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα.
 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Μηνύματα
10.203
Κριτικές
35
Like
5.847
Πόντοι
6.796
Δες μέθοδο Μακενζι τυπε
 

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
1.886
Like
1.127
Πόντοι
216
Περαστικά φίλε Jim
 
  • Like
Αντιδράσεις: jim28

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom