kerberos1980
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συναδελφοι χαιρεται...μηπως κανεναν εχει το κινητο της τραβεστι φιονα πoy kanei πιατσα στο λιμανι της θεσσαλονικης να μου το στειλε με pm.ειναι κορυφη η κοπελα...
συναδελφοι χαιρεται...μηπως κανεναν εχει το κινητο της τραβεστι φιονα πoy kanei πιατσα στο λιμανι της θεσσαλονικης να μου το στειλε με pm.ειναι κορυφη η κοπελα...
τι το θες το τηλεφωνο αφου καθε βραδυ ειναι στο ποστο της και καθεται και πολλες ωρες.θα την πετυχεις σιγουρα αμα κανεις μια βολτασυναδελφοι χαιρεται...μηπως κανεναν εχει το κινητο της τραβεστι φιονα πoy kanei πιατσα στο λιμανι της θεσσαλονικης να μου το στειλε με pm.ειναι κορυφη η κοπελα...
Δυστυχώς ούτε και εγώ!Οχι φιλε μου. Δεν το εχω.
η φιονα ειναι μια 38αρα ή αλλη λες?psaxnw ti fiona apo thessaloniki trans.... den exw autokinito an kapoios xerei to til tis gia na kleisw rantebou spiti tis... sta dikastiria pio katw sti stasi ekei kanei piatsa euxaristw....
Συναγωνστές, δεν είναι τα πράγματα έτσι.για τραβεστι ψηλη δεν τι λες σγουρομαλλα τι λες
τηλεφωνο δεν υπαρχει αλλα ακομα και να το βρεις μην παρεις θα εχεις ιστοριες στο λεει ο αλεφαντος, διοτι δεν δουλευει με τηλεφωνα
αν δεν εχεις αυτοκινητο δεν εχεις ελπις με την κυρια
Συναγωνστές, δεν είναι τα πράγματα έτσι.
Η Φιόνα είναι μακράν όχι μόνο η καλλίτερη επαγγελματίας, σούπερ σεξυ και ανταποδοτική σε ότι χρεώνει μαζί και ψαγμένο άτομο, έξυπνη και σωστά πληροφορημένη.
Πολύ θα γούσταρα ένα ταξίδι μαζί της αλλά δεν το κάνει αυτό.
Τώρα για το τηλέφωνο της, ε, λοιπόν το δίνει αλλά μόνο εκεί που αποφασίζει αυτή. Σας πληροφορώ οτι το έχω από το 2002 !!! όσο κι αν σας ακούγεται τρελλό !!!
Όποτε έρχομαι Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει περίπτωση να μη της τηλεφωνήσω να βρεθούμε σπίτι της κι εκείνη με χαρά και πολύ ευγένεια μου δίνει ραντεβού.
Πιστέψτε με, στην Αθήνα μόνο μία έχω βρεί παρόμοια.
Αν λοιπόν κάποιος θέλει το τηλέφωνο της, δεν έχει να πάει στο πόστο της και αφού εκείνη αποφασίσε να πάει μαζί του και της αρέσει, θα του το δώσει.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...ι
[Αλέφαντε, δεν έχεις δίκιο, η Φιόνα είναι πολιτισμένο άτομο όχι καμιά κατινίτσα. Ιστορίες δεν κάνει, και, πρόσεχε : δεν δέχεται προσβολές !!!
αυτο ειναι το θρεντ τις δικιας μας φιονας εδω θεσ/νικη οχι εκ πατρωνΧρονια πολλα Φιοναρα κ του χρονου :-*
ομορφα με το μικρο.....αυτο ειναι το θρεντ τις δικιας μας φιονας εδω θεσ/νικη οχι εκ πατρων
ομορφα με το μικρο.....
την αποπηρες τη δικια μου πιο πανω
σιγα μην σπασουμε κανενα αυγο δικε μουτην αποπηρες τη δικια μου πιο πανω
το πληγωσες το μωρο(προσωρινα)και θα κοψει το αυγολεμονο στα γιουβαρλακιασιγα μην σπασουμε κανενα αυγο δικε μου
δεν πειραζει ας τα κανει κεφτεδακια τηγανιτατο πληγωσες το μωρο(προσωρινα)και θα κοψει το αυγολεμονο στα γιουβαρλακια
δεν πειραζει ας τα κανει κεφτεδακια τηγανιτα