Διαγραμμένο μέλος 227374
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2022
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Έχω πάει εγώ πριν από ενάμιση χρόνο ( ; ) Ήταν στο 50€ αλλά τσιμπούκι με , όχι φιλιά γιατί φορούσε σιδεράκια, δεν είχε προφυλακτικά πολλά (ένα μόνο νομίζω!) . Είναι όμως συμπαθητικό άτομο, δεχόταν σε ένα τύπου hostel/hotel στην Καλαμιώτου στο κέντρο (Ερμού) .Οι φωτό είναι αληθινές , μία δοκιμή θα σε πείσει, εγώ ήμουν παθητικός .εμπειρία κανείς? Active and passive!
Έχω πάει με αυτή είναι λίγο πιο αντρουά από κοντά αλλά είναι μάστερ στην πίπα δε με άφησε να γαμησω γιατί τον είχα μεγάλοεδώ; μπορεί να είναι τόσο όμορφη όσο φαίνεται;
Aphrodite Likee
Η Aphrodite Likee είναι στο Facebook. Γραφτείτε στο Facebook για να συνδεθείτε με την Aphrodite Likee και άλλα άτομα που ίσως γνωρίζετε. Το Facebook δίνει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να...www.facebook.com
Εκείνη έχει ωραίο καυλι;Έχω πάει με αυτή είναι λίγο πιο αντρουά από κοντά αλλά είναι μάστερ στην πίπα δε με άφησε να γαμησω γιατί τον είχα μεγάλο
ΜικρόΕκείνη έχει ωραίο καυλι;
Δεν ισχύει αυτό που λες. Προσωπικά, δεν καβλώνω με άντρεςΔεν θέλω να σας αναστατώσω ή οτιδήποτε
αλλά...
στην ουσία πηγαίνετε με άντρα που έχει φορέσει γυναικεία εσώρουχα
just saying...
Έχω σοκαριστεί.Δεν θέλω να σας αναστατώσω ή οτιδήποτε
αλλά...
στην ουσία πηγαίνετε με άντρα που έχει φορέσει γυναικεία εσώρουχα
just saying...
Σκέφτομαι να πάω με Luma. 50 euros; Περιλαμβάνει χυσιμο εκ μέρους της; Σε ποια περιοχή βρίσκεται;Συνάντηση με luma
Ωραία βυζια και κωλαρα
Μεγάλη στη μούρη αλλά όχι ντεκαβλε
Τρομερή πίπα-γλείψιμο με διάρκεια
Ήμουν ενεργητικός. Την πήγα τάπα αρκετή ώρα γούσταρε σφαλιάρες κλπ
50€ τίμια επιλογή
Με μένα έχυσε χωρίς έξτρα, Στην Λένορμαν , στο γνωστό ...Σκέφτομαι να πάω με Luma. 50 euros; Περιλαμβάνει χυσιμο εκ μέρους της; Σε ποια περιοχή βρίσκεται;
Οκ ευχαριστώΜε μένα έχυσε χωρίς έξτρα, Στην Λένορμαν , στο γνωστό ...
Π΄ριν απο 1-2 χρόνια ήταν 80 αλλά τα χρόνια περνούν...
... προαστιακός για Αθήνα !Πρόβλημα μας. Τπτ στο κιατο παίζει μάγκες?
Τι εννοείς? Δεν θέλει να κάνει πιπες?Aυτή τώρα δεν την έχει δεί bdsm (Bitch Doesn't Suck Me) ?