Papanotas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2017
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Για Monica trans τι ξέρουμε
Για Monica trans τι ξέρουμε
καλος χαρακτηρας κουλ ατομο,θα δεχθει για κανα 20 λεπτο 50ε κατι δεν μ αρεσει εδω περα ....μπας κ σε ξεπεταξε μουτρο???Εχω πάρει την Νάντια δύο φορές το καλοκαίρι που μας πέρασε.οι φοτογραφιες είναι σχετικά πιστές.αν της ζιτησεις στα 50€ θα δεχθεί για κάνα 20 λεπτο περίπου ειναι καλή στο σεξ και στους δύο ρόλους και καλός χαρακτήρας κουλ άτομο
I would like to know what it was like.Κάποιες σελίδες πίσω κάποιος έχει γράψει καλά λόγια!!! Σήμερα έκανα αποτυχημένη προσπάθεια συνάντησης, δεν ταίριαξαν οι ώρες μας. Στο τηλ ακούστηκε πρόσχαρη!!! Δε ρώτησα παραπάνω λεπτομέρειες εφ όσον δεν μπορούσα να κάνω ραντεβού. Άλλη φορά!!!
Δημοσίευση στο thread ''Τραβέλια - γενική συζήτηση'' Τραβέλια - γενική συζήτηση - Page 1049 - bourdela.com forumI would like to know what it was like.
Thank you so muchPublication in the thread ''Travelia - general discussion'' Travelia - general discussion - Page 1049 - bourdela.com forum
και τι σε αγχώνει; Μην σε πηδήξει με το ζόρι; Καμία δεν το κάνει αυτό. Εσύ επιλέγεις το ρόλο σου και τα όρια σουΝαι σε ρολ πλαυ εννοώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα εκεί είναι το πρόβλημα οι πιο πολλές το πάνε για να σε γαμησουν αυτές
ΠερσαΡε μάγκες υπαρχη τραβεστι θυληπρεπεις ντροπαλή με πολύ μικρό καβλι ;;;
Κάποιος τρόπος επικοινωνίας ;
Κάποιος τρόπος επικοινωνίας ;
Πια είναι λινκ;;
Καυλιαρα Τραβεστι Καλλιθεα
Αν Ψαχνης Το Κατι Διαφορετικο Για Να Περασης Καλα Επικοινωνησε Μαζι Μου....Mε Δικο Μου Χωρο Στην Καλλιθεα Καθημερινα Για Ανωμαλα Ενεργοπαθητικα Παιχνιδια....(Fisting-Gold Shower-Foot Fetishism) 697*62*64*649kanesex.com
Πολύ κακές κριτικές.Φίλε είναι τόσο φολα; Μπορείς να δώσεις μερικές πληροφορίες γτ έχω 2-3 μέρες που μου γυροφερνει στο μυαλό;;; Έχει πολύ ωραία εμφάνιση και έχω τσιμπήσει
Is she any good. Can someone let me know. Thanks.Καυλιαρα Τραβεστι Καλλιθεα
Αν Ψαχνης Το Κατι Διαφορετικο Για Να Περασης Καλα Επικοινωνησε Μαζι Μου....Mε Δικο Μου Χωρο Στην Καλλιθεα Καθημερινα Για Ανωμαλα Ενεργοπαθητικα Παιχνιδια....(Fisting-Gold Shower-Foot Fetishism) 697*62*64*649kanesex.com