Νέα

Τι παιζει με το νερο?

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
10.389
Κριτικές
215
Like
17.218
Πόντοι
35.697
ελαχιστα  :
"Οι μαγνήτες που συνδέονται στο σωλήνα συνήθως κοστίζουν από 40 Ευρώ έως 150 Ευρώ για μοντέλα κατάλληλα για σωλήνες μικρού μεγέθους και μπορεί να κοστίσουν πολλές χιλιάδες Ευρώ για σωλήνες μεγάλης διαμέτρου. Συνήθως διαπιστώνεται ότι αυτοί οι μαγνήτες είναι μερικώς αποτελεσματικοί και προορίζονται για λειτουργία υπό ιδανικές συνθήκες ροής. Το νερό γενικά παραμένει επεξεργασμένο για ένα μικρό διάστημα και για το λόγο αυτό χρειάζεται ένας μεγάλος αριθμός αυτών των μαγνητών για μια κατοικία ή ένα κτίριο και το αποτέλεσμα γενικά δεν είναι αρκετό για να αφαιρέσει τα υπάρχοντα άλατα. Οι άλλες συσκευές γραμμής είναι συνήθως ηλεκτρολυτικές ή καταλυτικές, απελευθερώνοντας ιόντα μετάλλων στο πόσιμο νερό, και έχει διαπιστωθεί ότι υφίστανται ορισμένους από τους ίδιους περιορισμούς με τους μαγνήτες με μεταβλητά αποτελέσματα. "

Το κόστος ενός απλού μαγνήτη ειναι 12-15€ και μιας συσκευής που κάνει ηλεκτρόλυση κάπου στα 180-250€ με πολυ καλα αποτελεσματα
 

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Μηνύματα
63
Κριτικές
79
Like
538
Πόντοι
360
Ρεεεεε μη λέτε μπούρδες!!!

Το νερό διακρίνεται σε δύο κατηγορίες:

1) Τρεχούμενο (δηλαδή υπο κάποια πίεση)
2) Στάσιμο (όλα τα εμφιαλωμένα, τα νερά που βάζουμε εμείς σε μπουκάλι κλπ)

Τα στάσιμα νερά μπορούν να πιάσουν μικρόβια, μούχλα, υγρασία γι αυτό τα εμφιαλώμένα γράφουν "διατηρείται σε σκιερό και δροσερό μέρος" γιατί βαλτώνει άμα ζεσταθεί

Το τρεχούμενο (Ε.ΥΔ.Α.Π. - πηγές - καταρράκτες - ποτάμια) όταν τρέχει, αφρίζει διότι αναδεύεται η περίσσεια οξυγόνου που τραβάει από το περιβάλλον λόγω της ροής, όπως δηλαδή νιώθουμε όταν αναπτύσουμε ταχύτητα π.χ. με μηχανή ακόμη και σε άπνοια.

Το οξυγόνο που έχει οδηγεί και σε μερική αποστείρωση του νερού. Γι αυτό και ακόμη και νερό που δεν είναι κατάλληλο για πόση να πιείτε θα πάθετε ευκοίλια ή κάτι άλλο, αλλά δε θα πάθετε μόλυνση από μικρόβιο.

Οπότε το ότι τρέχει με πίεση και στο ποτήρι βγάζει φυσαλίδες δεν είναι κακό. Απλά αφήστε να τρέξει 1 δευτερόλεπτο και μετά βάλτε το ποτήρι κάτω από τη βρύση, γιατί απλά με την πίεση του νερού κατεβαίνουν και ότι σωματίδια υπάρχουν και σωρεύονται στη βρύση.
 

romandick

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2014
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
χειρουργος ιατρος στο τζανειο που αφαιρει πετρες στα νεφρα μου ειπε οτι πρεπει οποσδηποτε να εχουμε φιλτρο στη βρυση.οποιοδηποτε και αν βαλεις καθαριζει.εγω προσωπικα εδωσα 1000 ευρω και εβαλα αυτο που ειχε και ο ιατρος στο σπιτι του.υπαρχουν ομως και με 150 ευρω για οποιον δεν μπορει να αγορασει το καλυτερο.
 

Επισκέπτης
εγω ξερω οτι το νερο της βρυσης κανει καλο στα δοντια. Ηπια μια μερα απο γεωτρηση αγροτη σε εκατο μετρα, το καθαροτερο νερο, αλλα μετα μεσα στο στομαχι ειχα κατι μικρες πετρουλες  :grin:
 

romandick

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2014
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
εγω ξερω οτι το νερο της βρυσης κανει καλο στα δοντια. Ηπια μια μερα απο γεωτρηση αγροτη σε εκατο μετρα, το καθαροτερο νερο, αλλα μετα μεσα στο στομαχι ειχα κατι μικρες πετρουλες  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom