Νέα

Ταξιδάκι στο Λονδίνο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

patroklos43

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Μηνύματα
91
Κριτικές
16
Like
714
Πόντοι
990
καλησπερα!!

οσο ημουν εκει μια χαρα με βολεβε αν και τα πραματα εκει ειναι πιο τσιμπιμενα
 

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Μηνύματα
80
Κριτικές
4
Like
138
Πόντοι
0
κυριοι καλησπερα :hi:
θα κανω ενα γρηγορο περασμα απο Λονδινο
Εχω να παω (μονοσ μου)1,5 χρονο
Αν καποιος εχει κατι καλο σε agency η αναξαρτητη παρακαλω ας ενημερωσει,ειτε εδω ειτε μα π.μ
αρκει να ειναι προσφατο και δοκιμασμενο
Ευχαριστω εκ των προτερων

Υπάρχουν πολλές επιλογές. Η αγαπημένη μου μιας και μένω εκεί είναι μια Τσέχα call-girl 21-22 χρονών που κάνει incall μιας και μένει σε hotel

Το προφίλ της εδώ
και το τηλέφωνο του booker της +447806735138 (μόνο σε SMS απαντά)

£100 την ώρα αλλά gfe που αξίζει

Για άλλες επιλογές PM
 

corey_8

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
26
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι ανάλογο με τα ελληνικά στούντιο υπάρχει στο Λονδίνο ?
 

ntines85

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
21
Like
0
Πόντοι
0
υπάρχει αλλά είναι αρκετά ποιο ακριβά
 

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Μηνύματα
560
Like
2.038
Πόντοι
206
Επειδή σπούδαζα Essex πριν 20 χρόνια περίπου και το Λονδίνο μας ήταν η ΣΚ βολτα θα προτεινα σε αυτούς που ψάχνουν πουτάνες να πάνε στις pub του Λονδίνου και να ψαχτούν
Δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια από ότι θυμάμαι
Πρώτα να εξαντλήσεις τις πιθανότητες για καμία ξέμπαρκη και έπειτα για πουτανα
Αυτό θα προτεινα εγω
Καλά γαμησια
 

vassilios

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Μηνύματα
60
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους

Θα είμαι Λονδίνο τον ερχόμενο μήνα και ψάχνω για call girl κατά προτίμηση από γραφείο με κόστος μέχρι 200 λίρες outcall/ ώρα
Εχω δοκιμάσει Admiral/Diva/Babylon και έχω σταθεί και τυχερός και άτυχος
Ξέρει κανείς κανένα σιγουράκι να μειώσω το ρίσκο της φόλας ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

ClandestinoGR

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2020
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει μήπως πρόσφατη (2020) πληροφορία για Λονδίνο;

Πάω τον άλλο μήνα επάνω για 4 ημέρες και θα ήθελα να συνδυάσω τη δουλειά με τη διασκέδαση :)
 

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Μηνύματα
320
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Υπάρχει μήπως πρόσφατη (2020) πληροφορία για Λονδίνο;

Πάω τον άλλο μήνα επάνω για 4 ημέρες και θα ήθελα να συνδυάσω τη δουλειά με τη διασκέδαση :)

Sophie Anderson δαγκωτο φιλε
και μετα το χαος
μετα εχει αρκετες αλλα για φουλ ανωμαλιες γαμησι διχως αυριο και να φυγεις με πατεριτσες απο το ραντεβου πας με αντερσον δαγκωτο

βρες την στο ανταλτγουορκ εχει και τηλεφωνο εκει
στελνεις μηνυματακι και εισαι ετοιμος
 

golden21

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Μηνύματα
133
Κριτικές
31
Like
1.400
Πόντοι
1.071
Αγαπητοί συνάδελφοι, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την ακόλουθη πρόσφατη εμπειρία μου, και όταν λέω πρόσφατη εννοώ πριν 4 ωρών!

Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους. Μόλις πάτησα σήμερα το πόδι μου και αμέσως έψαξα για ένα γρήγορο γαμησάκι στο . Επειδή γουστάρω Ασιατάκια, κατέληξα στην Yulan! https://www.adultwork.com/ViewProfile.asp?UserID=5509688]ViewProfile.asp?UserID=5509688[/url]

Το προφίλ της λέει verified member (ότι αξία μπορεί να έχει αυτό) και στις 150 λίρες δεν ήταν απαγορευτική τιμή. Τις έστειλα κατά τις 4 το μεσημερι στο Whats app και απάντησε σχεδόν αμέσως, δείγμα θετικό. Κλείσαμε για τις 8 σε δικό της χώρο κάπου στο West London και 8 ήμουν στην ώρα μου στην διεύθυνση που μου έστειλε (πολυκατοικία). Χτυπάω κουδόυνι και μου ανοίγει ένας κοντό-μεσήλικας Ασιάτης που μίλαγε δεν μίλαγε Αγγλικά. Κοντοστάθηκα λίγο αλλά του λέω "I am here for Yulan" και ήταν σε φάση "Aah, Yulan, yes, yes, very pretty. Come in!". Εκεί που έιχα φτάσει, είπα να μπω να δω τι θα γίνει.

Με πάει που λέτε ο Ασιάτης μεσήλικας στο σαλόνι και με βάζει να καθήσω στον καναπέ και μου λέει ότι η Yulan έρχεται σύντομα, και άμα θέλω καφέ ή τσάι (τουλάχιστον ήταν ευγενικός). Προφανώς δεν πήρα τίποτα και απλά έμεινα να παρατηρώ τριγύρω το σαλόνι το οποίο ήταν ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ! Γεμάτο πεταμένα πράγματα, μισοάδεια μπουκάλια αναψυκτικών, ρούχα, ανοιχτές βαλίτσες, ένα διπλό ντιβάνι, καθαριστικά, συσκευασίες από noodles (  :2funny:  ) και άλλα πολλά!

Με τα πολλά και μετά από 10 λεπτά, ανοίγει η εξώπορτα και μπαίνει μέσα μία μεσήλικη Ασιάτισα με ένα μικρό "ανήλικο" Ασιατάκι από πίσω (όχι αυτή που φαίνεται στις φωτό στην αγγελία αλλά εξίσου γλυκό και γαμεύσιμο), και οι δύο μέσα στις χαρές. Έρχονται και με χαιρετάνε και μου χαμογελάνε, χαμογελώ και εγώ αμήχανα γιατί δεν ξέρω εάν θα γαμήσω την μεσήλικη ή την "ανήλικη". Μετά αρχίζουν και οι 3 τους και κάτι λένε στα Κινέζικα (από ότι μου είπαν είναι από την Ταιβάν), και μετά έρχεται η μεσήλικη και μου λέει και αυτή "Yulan very pretty, very pretty girl. You have good time". Και εγώ ήμουν έτοιμος να πω "ναι, very pretty, το βλέπω, στρίβε τώρα να δούμε τι θα γίνει εδώ". Την φάση την κατάλαβα σχετικά εύκολα από την στιγμή που μπήκαν μέσα στο σπίτι οι 2 γυναίκες. Οι τρεις τους ήταν προφανέστατα οικογένεια, με την μάνα να μανατζάρει την αγγελία και να είναι αυτή ουσιαστικά που απαντάει στα μυνήματα στο Whats app (καθώς η μικρή δεν μίλαγε γρι Αγγλικά!), ο πατέρας να κάνει τον μαλάκα και να κρατάει το σπίτι, και η μικρή να κάθεται να τον τρώει. Όχι το καλύτερο σκηνικό αλλά εκεί που είχα φτάσει ήμουν έτοιμος να δω πόσο βαθιά πάει η τρύπα (pun intended).

Με τα πολλά, μπαίνω σε ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με την μικρή, το οποίο ευτηχώς ήταν λιγότερο μπουρδέλο από το υπόλοιπο σπίτι. Για μια στιγμή φοβήθηκα ότι όντως μπορεί να ήταν ανήλικη, οπότε την έβαλα να μου δείξει ταυτότητα που της την έφερε η μάνα (εν τέλει ήταν 19 χρονών μπουμπούκι!) Αρχίζω να γνύνομαι, τα βγάζει και η μικρή ώντας όλη την ώρα χαμογελαστή και ευδιάθετη. Μου λέει η μικρή "shower!" και μου πασάρει πετσέτα, λέω οκ, ας παω. Μπαίνω στο μπάνιο και από πίσω τσουπ, σκάει και η μικρή, μπαίνει μαζί μου στην μπανιέρα και μου κάνει νόημα ότι θα με κάνει αυτή μπάνιο! Δεν με χάλασε η φάση, καθώς στις Ασιατικές κουλτούρες είναι σύνηθες αυτό και το έχω ξαναζήσει στην Ταιλάνδη σε full body soap massage. Με καθάρισε από την κορφή ως τα νύχια, επιδεικνύοντας πολύ προσοχή στο ήδη σκληρό πέος και στις μπάλες, κοιτώντας με όλο νάζι και με γελάκια όσο μου τις μάλαζε και μου τις έτριβε. Εγώ προφανώς δεν έχασα την ευκαιρία να χουφτώνω το νεανικό κορμάκι της. Μετά από σύντομο μπάνιο βγήκαμε και καθώς πάμε πίσω προς το δωμάτιο ημίγυμνοι, σκάει το χωλ η μάνα και κάτι λέγανε και με κοιτάει και μου κάνει "ooh, nice, nice!" και έρχεται η μάνα και μου χαιδεύει το γυμνό στήθος!  :rolleyes: Κόντεψαν να με πίασουν τα γέλια αλλά κρατήθηκα.

Πίσω στο δωμάτιο της βγάζω την πετσέτα, την ξαπλώνω στο κρεβάτι και αρχίζει το μπαλαμούτι. Εντελώς amateur φαση, να έρχεται από πάνω μου και να μου χαιδέυεται όσο εγώ έτριβα τον πούτσο μου στο μουνί και στον κώλο της. Αλλά σαν τυπική Ασιάτισα, δεν αφηνε ουτε δάχτυλο αλλά και όταν πήγα να την γλύψω εκλείσε τα πόδια ντροπαλά και γέλαγε λέγοντας ουσιαστικά όχι. Οπότε χωρίς πολλά πολλά μπήκε καπότα και άρχισε το γαμήσι. Στο γαμήσι δυστηχώς δεν έλεγε πολλά διότι α) μόλις είδε τον πούτσο μου φρίκαρε λόγω μεγέθους (21εκ είναι αλλά για αυτή που είναι μισή μερίδα μπορεί να της έπεφτε πολύ), και β) πρωτοβουλίες μηδέν. Οπότε προσπάθησα και εγώ να κάνω παιχνίδι όπως μπορούσα, αλλά ακόμα και με τζελ που έβαζε δεν τράβαγε υψηλές στροφές και πόναγε. Κάποια στιγμή την γύρισα στα τέσσερα και εκεί πήγε κάπως καλύτερα, αλλά στις βαθιές πουτσιές τσίριζε λίγο και αναγκάστηκα να την παίρνω με διαλείμματα για να μην μου μείνει στον τόπο  :2funny:

Σε κάποια στιγμή δεν την πάλευε καθόλου (αν και δεν έχανε ποτέ το χαμόγελο και μου έλεγε "thank you" όταν την άφηνα να πάρει ανάσα), και κάτι φωνάζει στα κινέζικα και μπάινει μέσα στο δωμάτιο η μάνα (!) και κάτι λέγανε - μάλλον ότι την έχω ξεμουνιάσει - και με κοιτάει η μάνα και έρχεται και μου αρπάζει τον σηκωμένο πούτσο και κάτι της είπε πάλι, και μετά η μάνα αρχίζει να μου μαλάζει τα @@ και να με κοιτάει και να χαμογελάει (!!). Είχα μέινει μαλάκας και δεν ήξερα τι να κάνω, μέχρι που σηκώνεται η μικρή και έρχεται από πάνω μου σε cow girl και κάθεται σιγά σιγά πάνω μου και η μάνα παίρνει μάτι! Οφέιλω να ομολογήσω ότι όλο αυτό το τρελό σκηνικό κάπως με καύλωσε και άρχισα να το καρφώνω το μικρό άγρια μπροστά στην μάνα και αυτή απλά να κοιτάει και κάτι να λέει στα κινέζικα και η μικρή να βογκάει. Αυτό συνεχίστηκε για κανά δίλεπτο και μετά η μάνα ξαναέφυγε.

Τέλος πάντων, η μικρή είχε παραδώσει πνεύμα ήδη, οπότε της κάνω νόημα να ξεκαβαλικέψει και να αρχίσει το τρομπόνι, μπας και χύναμε στο τέλος. Ήταν διστακτική, αλλά τελικά έβγαλε καπότα και άρχισε ενα - δεδομένων των αναλογιών - ικανοποιητικό τσιμπούκι, με την κατάλληλη καθοδήγηση. Την είχα εκεί κανά δεκάλεπτο και ένιωθα ότι θα είναι μεγάλο χύσιμο, και την στιγμή μου της λεώ "I am cumming" και αρχίζει να βγαίνει ο πρώτος πίδακας, φρικάρει που το τρώει στην μαπα και στο στόμα, αρχίζει να πνίγεται και πετάγεται από το κρεβάτι και πάει σε μία χαρτοσακούλα που ειχε κάπου εκέι γύρω και αρχίζει και ξερναέι κανονικά (!!!) όσο εγώ συνεχίζω και χύνω - πια μόνος μου!

Δεν ήξερα τι ένιωθα εκείνη την στιγμή: Κάυλα από το χύσιμο, αηδία από το ξερατό που έριξε (ευτηχώς στην σακούλα και όχι πάνω μου), λύπηση για το κοριτσάκι? Μάλλον εναν συνδυασμό από όλα. Τέλος πάντων, μετά από ένα λεπτό συνήλθε και με το γνωστό παιχνιδιάρικο χαμόγελο και νάζι της μου είπε ότι είναι οκ. Ξαναπήγαμε για μπανάκι όπου και πάλι με γυάλισε, ντύθηκα, χαιρέτισα και δρόμο.

Στον δρόμο της επιστροφής καθόμουν και σκεφτόμουν τι ακριβώς έζησα και εάν η όλη συνάντηση είχε θετικό η αρνητικό πρόσημο, και η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν ξέρω. Απλά ήθελα να μοιραστώ αυτή την αλλοπρόσαλλη εμπειρία μου όσο πιο σύντομα καθώς τα έχω ακόμα φρέσκα. Ελπίζω να μην κούρασα με το λογύδριο αλλά κάπου έπρεπε να τα πω!  :S

Εάν κάποιος είναι Λονδίνο και έχει όρεξη να ζήσει αντίστοιχα τρελά σκηνικά, ας το τολμήσει!  :2funny: :2funny:

Ακολουθούν φωτογραφίες της μικρής που την έβγαλα χωρίς να με πάρει είδηση.
 

golden21

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Μηνύματα
133
Κριτικές
31
Like
1.400
Πόντοι
1.071
Φωτός από το Ασιατοκαυλάκι μικρό #1:
 

Συνημμένα

  • 20200204_201425.jpg
    20200204_201425.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 580
  • 20200204_201427.jpg
    20200204_201427.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 517
  • 20200204_201434.jpg
    20200204_201434.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 562

golden21

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Μηνύματα
133
Κριτικές
31
Like
1.400
Πόντοι
1.071
Φωτός από το Ασιατοκαυλάκι μικρό #2:
 

Συνημμένα

  • 20200204_201402.jpg
    20200204_201402.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 386
  • 20200204_201403.jpg
    20200204_201403.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 332
  • 20200204_201409.jpg
    20200204_201409.jpg
    980,8 KB · Εμφανίσεις: 361

golden21

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Μηνύματα
133
Κριτικές
31
Like
1.400
Πόντοι
1.071
Φωτός από το Ασιατοκαυλάκι μικρό #3:
 

Συνημμένα

  • 20200204_201419.jpg
    20200204_201419.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 277
  • 20200204_201440.jpg
    20200204_201440.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 233
  • 20200204_204402.jpg
    20200204_204402.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 248

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.370
Κριτικές
13
Like
1.902
Πόντοι
3.425
έχω ρίξει πολλά γαμήσια στο Λονδίνο σε escort κατάσταση από 2008 μέχρι 2011 που πήγαινα για δουλειές.

τα καλύτερα ήταν με μια Ταϋλανδή στην οποία είχα πάει 4-5 φορές.

θυμάμαι καλά και μια απο πρώη Σοβιετική , δεν θυμάμαι χώρα, δεν ήταν όμως ρωσίδα. Παίζει να ήταν η πιο καβλιάρα πουτάνα που έχω γαμήσει ποτέ.

είχα φάει πολλές φόλες αλλά είχα γαμήσει και απίστευτα μουνιά.

 

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Μηνύματα
447
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Ξερει κανεις κανα καλο μπαρ στο λονδινο με γυναικες? οχι gay bar και τετοια.
 

TakisVourd

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά τι μιζέρια ειναι αυτή στην Αγγλία, είναι κάποιος που έχει βγάλει κάποια άκρη ? Στούντιο δεν παίζουν πουθενά , μόνο κάτι καταγώγια στο Σοχο και το adultwork που εκεί έχει τόση σαπίλα που πρέπει να φας πολύ φόλα μέχρι να βρεις κάτι καλό ( το παράδειγμα του φίλου απο πάνω με την φάση με το ασιατοκαβλάκι απο πάνω σου δίνει μια εικόνα σε τι μπορείς να πέσεις).
 

Babylongirls

Γραφείο Call-Girls
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Μηνύματα
18
Like
20
Four days in London on business, and I've already started ... searching the internet::)
I do not want them on the plate, but I would really appreciate any tip from a friend here. I have 20 days to prepare the "team" for the matches in London : grin:
Area where the team will play ball is Staines in Middlesex, London ...

Any good tip ???
Thanx
You are always welcome to book from us! We are Babylon Girls and have ladies from all over the world, from only £ 150!
 

Babylongirls

Γραφείο Call-Girls
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Μηνύματα
18
Like
20
Hey guys what a misery this is in England, is it someone who has come up with an edge? Studios do not play anywhere, only something from Soho and adultwork that there is so much rot that you have to eat a lot of fola until you find something good (the example of the friend above with the phase with the Asian cock above gives you a picture of what you
London really is very good for call girls my friend. You can see girls from all over the world in the comfort of their apartments. The best are escorts in Kensington and Chelsea. These girls are available from only £150 in some cases. You should take advantage of the agency girls, because they are guaranteed to be the girls on the website.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom