Forgivebutnotforget
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 281
- Πόντοι
- 21
Σωστα τα λετε
Αν πάει καλά η αγροτική παραγωγή μια χαρά πάνε κ το χειμώνα..Ναι έχω πάει κι εγώ σε τέτοια μαγαζιά στην επαρχία, τί μαγαζιά, μαγαζάρες... Αλλά ειλικρινά δεν ξέρω κατά πόσο πάνε σφαίρα το χειμώνα, κι όταν λέω χειμώνα εννοώ τους δύσκολους μήνες Γενάρη, Φλεβάρη κ.τ.λπ. Ενώ τα κερασματάδικα στα νησιά το καλοκαίρι το ξέρω ότι δουλεύουν αβέρτα λόγω του ότι είμαι κι από νησί και έχω σαφή εικόνα
Δεν αμφιβάλλω. Εμένα πάντως που δραστηριοποιούμαι στην Αθήνα που είναι η βάση μου μού έχουν κάνει κατά καιρούς πολλή εντύπωση κάποια μαγαζιά της επαρχίας, μιλάω για τα "σκληρά" μαγαζιά που μπορείς και να γαμήσεις, πραγματικά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά της ΑθήναςΑν πάει καλά η αγροτική παραγωγή μια χαρά πάνε κ το χειμώνα..
Ούτε κατά διάνοια τύπε, αν θες να σου γίνει το κεφάλι καζάνι από τα ντουπ ντουπ ντουπ και να πληρώσεις το ποτό 7€ πήγαινεΣτο παρκάκι παρέχουν κάτι παραπάνω; Έχει πριβέ χώρους;
Ξέκωλο κωλόμπαρο στη Δροσοπούλου; Ξέχνα το, δεν έχειπαιδιά πεστε κανένα στην Δροσοπουλου
Που μπορώ να βρω δωστε καμιά συμβουλήΞέκωλο κωλόμπαρο στη Δροσοπούλου; Ξέχνα το, δεν έχει
Που μπορώ να βρω δωστε καμιά συμβουλή
αναγνωση στο δημοτικο σχολειο κανατε μαστορα?Που μπορώ να βρω δωστε καμιά συμβουλή
Διάβασε τις πίσω σελίδες, γράφουμε τα πάνταΠου μπορώ να βρω δωστε καμιά συμβουλή
Μια ακριβεις διευθυνσει σε παρακαλώ αν είναι εύκολοΕπίσκεψη στο Κομπλε(η παλιά Μάσκα) στην Γ Σεπτεμβρίου. Μου την έπεσε η Δώρα και πήγαμε στην γωνία για την συνέχεια. Χαμούρεμα, χουφτώματα είχε από όλα το μενού. Στο τέλος με τελείωσε με το χέρι. Παρόλες τις προτάσεις που μου έκανε δεν την κέρασα παραπάνω. Θέλει προσοχή η συγκεκριμένη γιατί είναι ασυγκράτητη στα ποτά. Ο μοναδικός πελάτης του μαγαζιού ήμουν εγώ.
Επίσης τυχαία περνούσα ένα βράδυ απο Μιχαλακοπούλου και ο Κάβος ήταν ανοιχτός.
Γ' Σεπτεμβρίου στο ύψος της Ιθάκης δίπλα στη λέσχη. Αν είσαι μερακλής ρίξε και καμιά μπιλιάΜια ακριβεις διευθυνσει σε παρακαλώ αν είναι εύκολο
Πεταμενα λεφτα.Ουτε κατα διανοια να κανεις φαση.Στο παρκάκι παρέχουν κάτι παραπάνω; Έχει πριβέ χώρους;
Φίλε είσαι σε λάθος threadΤα κωλομπαρα εχουν πεθανει καιρο τωρα.
Το μεγαλυτερο ροστερ το εχει το ρουα ματ δυστυχως αλλα ειναι πεταμενα λεφτα.Οι γκομενες δεν προσφερουν κατι παραπανω εκτος λογια.Μια μιλφαρα μονο ονοματι Βερα κανει καλο παιχνιδι και δεχεται αδιαμαρτυρητα κωλομπαρεμα αλλα ως εκει.Τηλεφωνακι δινουν οι γκομενες αλλα βεβαια μονο για να σε δουνε εντος μαγαζιου οταν ειναι εκει για να κανουν μεροκαματο.Η διοικηση ειναι σκατενια,σε κοιτανε στραβα αν δεν κερασεις ή καβλαντιζεις γκομενες τζαμπε.ΟΑρκουδας παραπεει πλεον και κατα κυριο λογο τις γκομενες κουλαντριζει η γυναικα του εκει.Πρωτο τραπεζακι δεξια οπως μπαινεις θα την δειτε λαγοι....παρτε λεφτα μαζι σας.
Στην περιοχη δεν εχει κατι καλυτερο πλεον.Το μαγαζι προσφερεται μονο για καυλαντισμα με φιλαρακια για κανα ποτο,αντε και κανα δυο ποτακια στις γκομενιτσες για να πουνε τι ζωδιο ειναι.Μην περιμενετε πολλα.Η Τονια στη μπαρα ειναι απολαυση αλλα θελει προσοχη, μαζι με κατι μικρα αλβανοβουλγαρακια ξεκωλα.Προσοχη στους νταβατζογκομενους τους.Αυτα και καλη σας διασκεδαση λαγαροι.
Μόνο φάση παίζει εκεί;Επίσκεψη στο Κομπλε(η παλιά Μάσκα) στην Γ Σεπτεμβρίου. Μου την έπεσε η Δώρα και πήγαμε στην γωνία για την συνέχεια. Χαμούρεμα, χουφτώματα είχε από όλα το μενού. Στο τέλος με τελείωσε με το χέρι. Παρόλες τις προτάσεις που μου έκανε δεν την κέρασα παραπάνω. Θέλει προσοχή η συγκεκριμένη γιατί είναι ασυγκράτητη στα ποτά. Ο μοναδικός πελάτης του μαγαζιού ήμουν εγώ.
Επίσης τυχαία περνούσα ένα βράδυ απο Μιχαλακοπούλου και ο Κάβος ήταν ανοιχτός.