Νέα

Συλλήψεις πελατών !!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για να γίνει η παραπομπή της υπόθεσης σε δίκη, πρέπει να υπάρχει αντικειμενικό στοιχείο της γνώσης της παράβασης από τον πελάτη. Η εφαρμογή του νόμου θα έπρεπε να προϋποθέτει έλεγχο των χαρτιών της πουτάνας από τον πελάτη (ταυτότητα, οικογενειακή κατάσταση, ιατρικές εξετάσεις και φυσικά ποινικό μητρώο), κάτι το οποίο φυσικά και δεν είναι εφικτό (μάλιστα τα χαρτιά αυτά καλύπτονται από τις διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων).

Πέραν του ότι θα έπρεπε να πάρει μια μεζούρα και να μετράει 200άρια.

Επειδή λοιπόν η απόδειξη της γνώσης αυτής δεν είναι ευχερής (γιατί το τεκμήριο είναι υποκειμενικό και εύκολα μαχητό), συνήθως οι πελάτες δεν διατρέχουν κίνδυνο. Οι μόνες περιπτώσεις, είναι όταν υπάρχει πρόβλημα με τους ίδιους (πχ. δεν έχουν ταυτότητα ή είναι ανήλικοι), ή αν τελικά  είναι πολύ προφανής η περίπτωση (πχ. δείτε ένα παιδί στην θέση της πουτάνας).

Γι' αυτό και οι φεμινιστικές οργανώσεις επιχειρούν να θεσμοθετήσουν αμάχητο αντικειμενικό τεκμήριο σε κάθε μπουρδελοεπίσκεψη.


:thumbsup:

Πάντως πριν από λίγο καιρό υπήρχε υπό σκέψη το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα το μοντέλο Σουηδίας και Γαλλίας που προβλέπει σύλληψη και του πελάτη.
 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.487
Κριτικές
31
Like
1.321
Πόντοι
6.305
Στην Αγ. Πετρούπολη γίνεται προσπάθεια να περάσει νόμος που θα τιμωρεί όσους χρησιμοποιούν ερωτικές υπηρεσίες.Τα πρόστιμα θα είναι από $95- $240 ή μέχρι 5 μέρες φυλάκιση και θα φτάνουν τα $1,200 - $2,380 και 10-15 μέρες φυλάκιση αν η πόρνη εξαναγκαζόταν να εργάζεται.Ο πελάτης πάντως θα αποφεύγει τη σύλληψη ,το πρόστιμο και τη φυλάκιση ,αν παντρευτεί την πόρνη!!



(Sorry που το βάζω εδώ ,αλλά απεχθάνομαι τη δημιουργία νέων θεμάτων για το τίποτα)
 

Επισκέπτης
Πάντως πριν από λίγο καιρό υπήρχε υπό σκέψη το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα το μοντέλο Σουηδίας και Γαλλίας που προβλέπει σύλληψη και του πελάτη.

Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ. Να είστε σίγουροι ότι θα το κάνει!
 

kavliaris

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.282
Κριτικές
11
Like
276
Πόντοι
1.520
Σε αυτό το σημείο να παραθέσω την εμπειρια του συναγωνιστή n.smyrni και να ρωτησω με τη σειρά μου,στα μασαζατζίδικα που ειναι σίγουρο 100% οτι καθε σεξουαλικη πρακτικη ειναι παρανομη τι γίνεται;
Πήρε οινόπνευμα για να με σκουπίσει από τα λάδια πριν μπω για μπάνιο. Φόρεσε την μπλέ ρομπιτσα της και πήγε να φύγει για να κάνει μπανάκι στο χώρο που έχουν τα κορίτσια για να έρθει μετά να συμμαζέψει και να με συνοδέυσει να φύγω. Ανοίγοντας η Στεφανία λίγο την πόρτα ακούστηκε μια αντρική φωνή που της είπε βγές έξω , αυτή απάντησε περάστε κύριε σε άλλο δωμάτιο εδώ είναι πιασμένο…..πήγε να κλείσει την πόρτα αλλά ο άντρας την έσπρωξε και την άνοιξε. Ήταν ένας γκριζομάλλης κύριος φορώντας μόνο παντόφλες και πετσέτα ,κρατούσε πορτοφόλι και αναφώνησε ασφάλεια , ελάτε κυρία μαζί μου. Του είπα αν θέλει να του δείξω ταυτότητα , και μου απάντησε προς θεού κύριε δεν είναι ανάγκη , κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί έχω βρεθεί άλλες τέσσερις φορές σε “πεσίματα” και σε όλες μου ζήτησαν ταυτότητα. Πάντως οφείλω να πώ ότι ο κύριος ήταν πάρα πολύ ευγενικός μαζί μου. Βγήκε η Στεφανία και έκλεισαν την πόρτα . Έκανα το μπανάκι μου και κανά 5λέπτο μετά ο κύριος από την ασφάλεια ξαναμπήκε με ρώτησε αν είναι όλα οκ και αν πρόλαβα να κάνω πρόγραμμα , απάντησα ότι πρόλαβα , είπε όλα εντάξει τότε και έφυγε πάλι.

Ντύθηκα και πήγα προς την έξοδο, περνώντας οι κοπέλες ντυνόντουσαν και μάζευαν τα προσωπικά τους αντικείμενα , εκεί ένας άλλος νεαρός αυτή την φορά μου ξεκλείδωσε για να φύγω και με καληνύχτισε , με το που άνοιξα την πόρτα κύριος ετοιμαζόταν να χτυπήσει την πόρτα , του είπα πάμε να φύγουμε , δεν κατάλαβε και είπε ότι θέλει να περάσει , ο νεαρός ασφαλίτης του είπε ασφάλεια το μαγαζί έκλεισε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom