You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τύπε μια εβδομάδα μετά το ποστ σου,δεν τολμησε κανείς να τηλ..Πήρε κανεις τηλ να μάθουμε ρόστερ για σήμερα;
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.901
- Πόντοι
- 9.275
Προχτές που πέρασα πάντως ήταν κανονικά ανοιχτά. Έκλεισαν μόνο 25-26. Γενικά το μαγαζί έχει 5-6 κοπέλες και δουλεύει φουλ. Καθημερινές τσατσά η Μαργαρίτα και ΣΚ η Αλεξάνδρα, τα γνωστά δηλαδή.Πέρασα μια βόλτα κατά τις 11:15, μάλλον κλειστό. Δεν έγραφε κάτι, δεν άνοιξε κανείς
Μπάρακ Ο Μπάμιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 387
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα και καλή χρονιά. Η Αλεξάνδρα που αναφέρετε είναι η πιτσιρίκα που δούλευε στο Λ23 η γεματουλα με το ωραίο στήθος και το καρέ μαλλί; ή είναι άλλη;;;
Όχι φίλε άλλη ειναιΚαλημέρα και καλή χρονιά. Η Αλεξάνδρα που αναφέρετε είναι η πιτσιρίκα που δούλευε στο Λ23 η γεματουλα με το ωραίο στήθος και το καρέ μαλλί; ή είναι άλλη;;
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.570
- Πόντοι
- 11.096
Αυτή ή Αλεξάνδρα από το Λ23 έκανε μεταγραφή για άλλο λαδαδικο αλλά δεν της βγήκε, θά επιστρέψει λογικά στο 23 που ανοίγει ξανά εκτός απροόπτου την Πέμπτη.Καλημέρα και καλή χρονιά. Η Αλεξάνδρα που αναφέρετε είναι η πιτσιρίκα που δούλευε στο Λ23 η γεματουλα με το ωραίο στήθος και το καρέ μαλλί; ή είναι άλλη;;;
Μπάρακ Ο Μπάμιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 387
- Πόντοι
- 20
Σε ποιο δοκίμασε την τύχη της;;Αυτή ή Αλεξάνδρα από το Λ23 έκανε μεταγραφή για άλλο λαδαδικο αλλά δεν της βγήκε, θά επιστρέψει λογικά στο 23 που ανοίγει ξανά εκτός απροόπτου την Πέμπτη.
Δεν χάνουμε και τίποτα. Δοκιμάστηκε από εμένα και είναι μην με ακουμπάςΑυτή ή Αλεξάνδρα από το Λ23 έκανε μεταγραφή για άλλο λαδαδικο αλλά δεν της βγήκε, θά επιστρέψει λογικά στο 23 που ανοίγει ξανά εκτός απροόπτου την Πέμπτη.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.570
- Πόντοι
- 11.096
Στην Ιπποκράτους ....Σε ποιο δοκίμασε την τύχη της;;
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.483
- Πόντοι
- 5.946
Αλεξάνδρα που αναφέρθηκε είναι υπηρεσία φίλε, δεν ρουφάει ψωλέςΚαλημέρα και καλή χρονιά. Η Αλεξάνδρα που αναφέρετε είναι η πιτσιρίκα που δούλευε στο Λ23 η γεματουλα με το ωραίο στήθος και το καρέ μαλλί; ή είναι άλλη;;;
Μπάρακ Ο Μπάμιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 387
- Πόντοι
- 20
Είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για την ίδια;; επειδή την έχω πάρει αρκετές φορές, σίγουρα δεν κάνει πορνοσταρικο γαμησι αλλά το "μη με ακουμπάς" μου ακούγεται τελείως ουτοπικόΔεν χάνουμε και τίποτα. Δοκιμάστηκε από εμένα και είναι μην με ακουμπάς
Μία Αλεξάνδρα ουκρανή 25 χρ. περίπου γεματούλα την πήρα λίγες μέρες πριν κλείσει το μαγαζί και μου έσπασε τα νεύρα μη το ένα και μη το άλλοΕίσαι σίγουρος ότι μιλάμε για την ίδια;; επειδή την έχω πάρει αρκετές φορές, σίγουρα δεν κάνει πορνοσταρικο γαμησι αλλά το "μη με ακουμπάς" μου ακούγεται τελείως ουτοπικό
Φίλε, μήπως έχεις μπερδέψει τα μαγαζιά ???Μία Αλεξάνδρα ουκρανή 25 χρ. περίπου γεματούλα την πήρα λίγες μέρες πριν κλείσει το μαγαζί και μου έσπασε τα νεύρα μη το ένα και μη το άλλο
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
αρχημηνια κ αρχηχρονια εφοδος στο 40-42 για γιορτινη και δυνατη εμπειρια
αρκετες κοπελες και με κινηση το μαγαζι
δυνατη εμπειρια με ποια;;;;; προφανως και με ΜΑΡΙΝΑ οπωσδηποτε, ομως οχι μονη της, καλυτερα σε διπλο, αλλωστε παει καιρος απο την τελευταια μας συνευρεση
η Μαριναρα επελεξε τη Ναταλι νεα γαζελα κορμαρα ψηλη εντυπωσιακη και πεντακαθαρη
αρχικα πασπατεμα με 4 χερια που το σταματησα γρηγορα για τον κυριως αγωνα οποτε αμεσως νασου τα χαμουρεματα
οδηγος στην κουρσα η Μαρινα και διπλα στο τιμονι η Ναταλι, μια στο ορθιο να με κανουν σαντουιτς και μια στην κρεβαταρα (το μαγαζι καλα εξοπλισμενο ευτυχως) … ρουφηγματα, γλειψιματα, πιπες, μια εγω μια αυτες καβαληματα, εναλλαγες θέσεων μεταξυ τους τα κοριτσια, τα παντα ολα, φαγαμε το δωματιο, μπραβο αντοχη το κρεβατι! ωραιο παιχνιδι απολαυστικοτατο
κατα τη γνωμη μου το καλυτερο ξεκινημα για το δισεκτο 2024
καλη χρονια σε ολες και ολους
χρονια πολλα
αρκετες κοπελες και με κινηση το μαγαζι
δυνατη εμπειρια με ποια;;;;; προφανως και με ΜΑΡΙΝΑ οπωσδηποτε, ομως οχι μονη της, καλυτερα σε διπλο, αλλωστε παει καιρος απο την τελευταια μας συνευρεση
η Μαριναρα επελεξε τη Ναταλι νεα γαζελα κορμαρα ψηλη εντυπωσιακη και πεντακαθαρη
αρχικα πασπατεμα με 4 χερια που το σταματησα γρηγορα για τον κυριως αγωνα οποτε αμεσως νασου τα χαμουρεματα
οδηγος στην κουρσα η Μαρινα και διπλα στο τιμονι η Ναταλι, μια στο ορθιο να με κανουν σαντουιτς και μια στην κρεβαταρα (το μαγαζι καλα εξοπλισμενο ευτυχως) … ρουφηγματα, γλειψιματα, πιπες, μια εγω μια αυτες καβαληματα, εναλλαγες θέσεων μεταξυ τους τα κοριτσια, τα παντα ολα, φαγαμε το δωματιο, μπραβο αντοχη το κρεβατι! ωραιο παιχνιδι απολαυστικοτατο
κατα τη γνωμη μου το καλυτερο ξεκινημα για το δισεκτο 2024
καλη χρονια σε ολες και ολους
χρονια πολλα
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 573
- Πόντοι
- 86
Ρε παιδιά ξέρει κανείς για Τζούλια?μηπως σταμάτησε?
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.570
- Πόντοι
- 11.096
Θά έλειπε για τίς γιορτές.Ρε παιδιά ξέρει κανείς για Τζούλια?μηπως σταμάτησε?
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.177
- Πόντοι
- 41.813
η Ναταλι αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι μεταγραφη απο το αδελφο μαγαζι.η Μαριναρα επελεξε τη Ναταλι νεα γαζελα κορμαρα ψηλη εντυπωσιακη και πεντακαθαρη
Κουβανη,ομορφη και εντυπωσιακη κοπελλα με ωραιο κορμι.
ειχε και μια καλη κριτικη απο συναδελφο στο διπλανο τοπικ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις