Το λαγουμιτζηειναι καλυτερο σαν χωρος...αλλα τι να το κανεις..ο χωρος δεν αρκει...αλλα μετρουνΑ..καλα...κι ειπα κι εγω..μηπως κανω κατι τετοιο..για ραντεβου..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Marinamssg
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Ναι! Είμαι η Μαρίνα! Εγώ η ίδια συνδέομαι με το σάιτ και στέλνω η ίδια τα σχόλια. Πολύ απλά μπορώ.Δε νομίζω ότι γράφει η Μαρίνα φίλε μου...
ΥΓ. Το μήνυμα σου josex αν και χιουμοριστικο ήταν άκομψο για το κορίτσι απλά αμφιβάλω αν γράφει η ίδια ή κάποιος αγαπούλης για χάρη της
Αντέδρασα, διότι ξεπεράστηκαν τα όρια. Τα είπα στα προηγούμενα σχόλια. Ας μην τα ξαναλέω.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.570
- Πόντοι
- 11.096
......
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.854
- Πόντοι
- 3.846
Όχι δεν παίζει για όλες.Λογικα μπορει να κανεις να παρει τηλ. Στο μαγαζι..να ζητησει τη κοπελα που τον ενδιαφερει..ποτε ειναι διαθεσιμη..και να κλεισει ραντεβου..Αν βολευει βεβαια η διαδικασια αυτη...αλλιως ...επιλεγοντας απ τις διαθεσιμες...
Τα δυνατά ονόματα κανονίζουν μόνες τους χωρίς να μεσολαβεί το μαγαζί.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.487
- Πόντοι
- 1.196
Νομίζω ότι αυτό έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και μικρή πιθανότητα επιτυχίας.Λογικα μπορει να κανεις να παρει τηλ. Στο μαγαζι..να ζητησει τη κοπελα που τον ενδιαφερει..ποτε ειναι διαθεσιμη..και να κλεισει ραντεβου........
Αυτό φαίνεται πιο πρακτικό, στη συγκεκριμένη περίπτωση........επιλεγοντας απ τις διαθεσιμες...
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.177
- Πόντοι
- 41.813
δεν μπορεις να λαβεις πμ. εισαι νεος. ουτε η Μαρινα να σου στειλει.Μαρίνα καλημέρα , μπορείς να μου στείλεις σε pm το τηλέφωνό σου για ραντεβού .
εχεις μονο ενα ποστ στο σαιτ.
γραφε για να σου ανοιξει η δυνατοτητα αυτη.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 3.477
Καλημέρα μύστες μου στο εν λόγω μασατζιδικο η κεντρική πόρτα είναι κλειστή κ δεν το έχει κουδούνι μας ανοίγουν με τηλεπάθεια ίσως ?
ανοικτη ειναι μονιμαΕσπρωξες την πόρτα να δεις αν ανοίγει;
-Μαρινα στειλε και σε εμενα που εχω περασει το οριο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μεσολαβει μια χαρα, απαξ και πατας εκει τερμαΌχι δεν παίζει για όλες.
Τα δυνατά ονόματα κανονίζουν μόνες τους χωρίς να μεσολαβεί το μαγαζί.
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.901
- Πόντοι
- 9.275
Επίσκεψη στον οίκο. Αρκετές παρέλασαν (5-6). Καλύτερα by far η (γνωστή) Ελένη.
Υπήρχαν δύο νέες κοπέλες Ρωσίδες. Και οι δύο γύρω στα 30.
Λίζα η μελαχρινή και πιο ψηλή και λεπτή.
Μάσα η ξανθιά και πιο στρογγυλή και κοντή.
Επέλεξα Λίζα, αλλά η Μαργαρίτα (η γνωστή και κοσμαγάπητη τσατσά) μου είπε ότι είναι να πάει δωμάτιο (τότε της είπα "Και γιατί κάνει πασαρέλα;" απάντηση δεν πήρα). Τελικά είπα να πάρω την Μάσα να την δοκιμάσω. Μέτρια εμπειρία συνολικά, όχι κακή, καλύτερη από τις γνωστές φώκιες, αλλά τίποτα το ξεχωριστό. Θα ακολουθήσει κριτική...
Επέλεξα Λίζα, αλλά η Μαργαρίτα (η γνωστή και κοσμαγάπητη τσατσά) μου είπε ότι είναι να πάει δωμάτιο (τότε της είπα "Και γιατί κάνει πασαρέλα;" απάντηση δεν πήρα). Τελικά είπα να πάρω την Μάσα να την δοκιμάσω. Μέτρια εμπειρία συνολικά, όχι κακή, καλύτερη από τις γνωστές φώκιες, αλλά τίποτα το ξεχωριστό. Θα ακολουθήσει κριτική...
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.854
- Πόντοι
- 3.846
Σου λέω τι μου είπε το μαγαζί στα ίσιαμεσολαβει μια χαρα, απαξ και πατας εκει τερμα
Εσύ ξέρεις καλύτερα;
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.000
- Πόντοι
- 3.477
Σου λέω τι μου είπε το μαγαζί στα ίσια
Εσύ ξέρεις καλύτερα
ρωταω να μαθω το κινητο της, πρεπει να μεσολαβησει το μαγαζι για να το μαθω;
οταν παω εκει να τη βρω δεν ειμαι στο μαγαζι;
την παω δλδ οπου θελω;
στειλε το κινητο με πμ αχρειαστο να ειναι
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.854
- Πόντοι
- 3.846
Μάλλον δε διαβάζεις τι γράφουμε εδώ..ρωταω να μαθω το κινητο της, πρεπει να μεσολαβησει το μαγαζι για να το μαθω;
οταν παω εκει να τη βρω δεν ειμαι στο μαγαζι;
την παω δλδ οπου θελω;
στειλε το κινητο με πμ αχρειαστο να ειναι
Αυτά που Ρωτάς έχουν ήδη απαντηθεί.
Το μαγαζί δε θα σου δώσει το κινητό καμιάς, είναι προσωπικό θέμα των κοριτσιών.
Αν πας εκεί και αν κατά τύχη βρεις κάποια από αυτές, λίγες πιθανότητες έχεις να φύγεις με κινητό τους αν δεν σε ξέρουν οι ίδιες καλά.
Προσωπικά έχω το κινητό μιας κοπέλας από εκεί καθαρά και μόνο από προσωπική συμπάθεια και φυσικά δεν θα κάτσω να το μοιραστώ με κανέναν άσχετο, όπως και σε μένα δεν μου έδωσε κανείς τίποτα.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 27.777
- Πόντοι
- 22.886
Βλέπω να αράζουμε εδώ για καφέ .........
alexank25
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 231
- Πόντοι
- 280
Πέρασα πριν λίγες μέρες, το ρόστερ είχε Τζούλια, Αλέσια, Μαρία(καινούργια μάλλον) και Μαρινάρα στο δωμάτιο.
Για κάποιο περιεργο λόγω ή ημίτρελλη υπηρεσία, ήταν μέσα στην τρελή χαρά και στην ευγένεια, και όταν ρώτησα για Μαρίνα, δεν με διάολο στείλε, απλά μου είπε έχει απανωτά ραντεβού.
Έστρωσε ή ήταν μια απλή στιγμή καλοσύνης;;;;;
Υγ. Πέρασα με Τζούλια, άλλη μια φορά, σοβαρό τσιμπουκι, σοβαρός πάτος που δεν δίνει γτσμ, και φοβερό τυπάκι.
Για κάποιο περιεργο λόγω ή ημίτρελλη υπηρεσία, ήταν μέσα στην τρελή χαρά και στην ευγένεια, και όταν ρώτησα για Μαρίνα, δεν με διάολο στείλε, απλά μου είπε έχει απανωτά ραντεβού.
Έστρωσε ή ήταν μια απλή στιγμή καλοσύνης;;;;;
Υγ. Πέρασα με Τζούλια, άλλη μια φορά, σοβαρό τσιμπουκι, σοβαρός πάτος που δεν δίνει γτσμ, και φοβερό τυπάκι.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.570
- Πόντοι
- 11.096
Κάτσε θά έχει πολύ γέλιο ή συνέχειαΒλέπω να αράζουμε εδώ για καφέ ...
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 27.777
- Πόντοι
- 22.886
Η επόμενη κίνηση είναι να φτιάξει προφίλ και το Β ...Κάτσε θά έχει πολύ γέλιο ή συνέχεια
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.570
- Πόντοι
- 11.096
Γιατί εσύ πιστεύεις ότι έχει φτιάξει καμία προφίλ εδώ;Η επόμενη κίνηση είναι να φτιάξει προφίλ και το Β ...
Τό Β ειδικά δεν έχει ανάγκη από προφίλ ούτε χρειάζεται κάτι τέτοιο, τά ξέρεις καλύτερα από περισσοτέρους
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 27.777
- Πόντοι
- 22.886
Όχι ρε , δεν με κατάλαβες , αφού σε άλλο νήμα είμαστε .Γιατί εσύ πιστεύεις ότι έχει φτιάξει καμία προφίλ εδώ;
Τό Β ειδικά δεν έχει ανάγκη από προφίλ ούτε χρειάζεται κάτι τέτοιο, τά ξέρεις καλύτερα από περισσοτέρους
Β =
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.570
- Πόντοι
- 11.096
Α οκ γράψε λάθοςΌχι ρε , δεν με κατάλαβες , αφού σε άλλο νήμα είμαστε .
Β =
Με τό Β αλλά σκέφτηκα
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.630
- Πόντοι
- 6.946
Απαράδεκτο το σαλοναρισμα της κορασιδος και μετά να σου πουν πως δεν είναι διαθέσιμη.Επίσκεψη στον οίκο. Αρκετές παρέλασαν (5-6). Καλύτερα by far η (γνωστή) Ελένη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις