Έχει κάτι ωραίες ..Τη ρουμπι δεν τη ξέρω....Για ρουμπι ξερει κανείς ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Saftes87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.265
- Πόντοι
- 201
Πολλά πουλεν που χάθηκαν πχ Σύλβια .. αλλά ρουμπι θέλω να μάθω για να ξέρω μην πάω έτσι στον πόλεμοΈχει κάτι ωραίες ..Τη ρουμπι δεν τη ξέρω....
Σύλβια ποια λες ;μια μελαχρινή;Πολλά πουλεν που χάθηκαν πχ Σύλβια .. αλλά ρουμπι θέλω να μάθω για να ξέρω μην πάω έτσι στον πόλεμο
Saftes87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.265
- Πόντοι
- 201
Yes !Σύλβια ποια λες ;μια μελαχρινή;
Saftes87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.265
- Πόντοι
- 201
Μακριά από Μαριάνα φόλα ολικήςΠαιδιά η μιλφάρα η Άντζελα που ήταν Ελληνίδα, έχει σταματήσει ήταν πολύ καλή στις υπηρεσίες της. Ξέρετε?
Μια μιλφ δεν είναι αυτή η Μαριάννα;Μακριά από Μαριάνα φόλα ολικής
Saftes87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.265
- Πόντοι
- 201
Ακριβώς … καλύτερα να παραδώσει πινακίδεςΜια μιλφ δεν είναι αυτή η Μαριάννα;
Αυτή είναι παλιά καραβάνα...Ακριβώς … καλύτερα να παραδώσει πινακίδες
Πολλά χρόνια...Πολλα χιλιόμετρα στο κοντέρ
Saftes87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.265
- Πόντοι
- 201
Σωστό και ορθον …. Αλλά μιλάμε για μεγάλη μούφαΑυτή είναι παλιά καραβάνα...
Πολλά χρόνια...Πολλα χιλιόμετρα στο κοντέρ
Κατάλαβα...Σωστό και ορθον …. Αλλά μιλάμε για μεγάλη μούφα
Saftes87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.265
- Πόντοι
- 201
Αυτή από Τσεχία … η Άντζελα πρέπει να κρέμασε φανέλα … επίσης Σύλβια πολύ καλή … Ιζαμπέλα από Πολωνία , καλή , και επίσης μια νικολ πιτσιρικά μελαχρινή που χάθηκε … όλες αυτές έχουν κρεμασει φανέλα νομίζωΜε Μαριάννα από Τσεχία εννοείτε; Είχα περάσει πολύ καλά. Το 20 βέβαια. Πολύ καλή μιλφάρα. Εγώ για την Άντζελα ρώτησα, μίλφ από Ελλάδα.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Για την Πατρίτσια ξέρει κανένας μύστης τίποτα;;; Πάντα έκανε μεγάλα διαλείμματα αλλά τώρα τελευταία το παράκανε;;; Μήπως κρέμασε το στρινγκ;;;
Διαγραμμένο μέλος 183002
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Έχει δοκιμάσει κανείς την Karina την ουκρανή. Τι λέει από υπηρεσιες
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.025
- Πόντοι
- 5.975
Πόσα χρόνια πια η Πατρίτσια .. από .. πιο πριν από το Brazil House , και μετα βριλησσου 57 κλπ κλπ . Την ξέρουμε από ...πριν ιδρυθεί το site ..
7spirit
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Like
- 1.421
- Πόντοι
- 206
Tί να πούμε για το κορίτσι αυτό. Ο ορισμός της τίμιας ιερόδουλης.Πόσα χρόνια πια η Πατρίτσια .. από .. πιο πριν από το Brazil House , και μετα βριλησσου 57 κλπ κλπ . Την ξέρουμε από ...πριν ιδρυθεί το site ..
Έχει χαθεί από τα προγράμματα
Οι χρεώσεις παίζουν ανάλογα με τις υπηρεσίες που θέλεις από την κοπέλα, όχι από το χρόνο... Μάλλον κάτι δεν κατάλαβες καλά....Επίσκεψη σήμερα στο εν λόγω κατάστημα 100€ για 15 λεπτά μου είπαν 120€ για 25, εννοείται πως δεν προχώρησα. Επειδή εγώ είμαι των στριπ πιο πολύ, οι πιο έμπειροι των στούντιο θεωρείτε ότι σαν τιμή ήταν καλή???
Ναι από τις υπηρεσίες εξαρτάται η τιμή αυτό που λέω είναι ότι ο χρόνος δεν είναι πολύ λίγος? Σε στριπ πχ με 100 ευρώ γαμας μισή ώραΟι χρεώσεις παίζουν ανάλογα με τις υπηρεσίες που θέλεις από την κοπέλα, όχι από το χρόνο... Μάλλον κάτι δεν κατάλαβες καλά....